- Konu Sahibi disi_kartal_33
yaa bende kilo almak isteyenlerdenim.şöyle bi 5-6-7..:)kiloya fln ihtiyacım var.bgn yrn aktara gdip bi karışım almayı düşünüyorum.umarım işe yara ve bende sizlerle paylaşırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aldıım bakın başladığı tarihtede yazmıştım, hala bi etkisi olmadı.. 1 kilo bile almadım.. boşuna ümitlerinizi ve paranızı kaybetmeyin arkadaşlar..
hıı yapı meselesimidir bazılarındamı kilo yapıyordur sadece bilemem. ama iştahımı bile açmadı.![]()
Merhaba kızlar ben internet sitesinden aldım bu ürünü
Yalnız küçük bir kutu ve içini açtığımda toz garip kokuyo sizde de böyle olmusmuydu gerci 300 gr oldugu sitede yazıyor ama ne bileyim biraz garip geldi belki de normaldir sonucta süte karıstırıcam
Size bir sorayım dedim ben bugun baslıyorum gelişmeleri gün gün yazıcam size..
Boyum 1.68 kilom 46 bari bu ürün işe yarasın artık yaaa![]()
kızlarr meraba ya bende almak istiyorum madem okadr işe yarıyor. benim kiliom iyi de nişanlım çok zayıf :/ alıp ona içircem :)canım sağlık falan bozulmuyor..aksine ruhen mutluluğu ömre bedel![]()
Ben Iğdır ' lı Ahmet Yıldırımla telefonda görüştüm ben bu ürünü kızım için almayı düşünüyodum. Yanlış bir şey yapmamak için telefonla görüştüm bana çocuklardada kullanılabilir dedi sadece 1 çay kaşığı kahvaltıdan sonra 1 bardak süte yani tok karına dedi. Bilemiyorum kararsızım alıp almama konusunda baya zayıf kuzucuum üzülüyorum.
canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yanibomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz
ahmet beye sahibinden.com un mail yoluyla ulaştım cvp ta
xxxx ( 160 ) 27-08-2011 00:21
hayır ben sadece bomba satıyorum ulaşamayanlar xxxx dan arasınlar cevap weremezsem mesaj atsınlar dönüş yaparımBANA BU MAİLİ ATMIS ARKADAŞLAR
canım hala numarası var mı sende bu adamın
biri cevap versin ya![]()
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordumartık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi
sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana
![]()