• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

ya ben bu bombayı 1 haftadıe kullanıyorum aynı satıcıdan aldım ama bi etkisi olmadı hiç iştahım açılmadı tam tersine iştahsızım...acaba sigara kullanıyrm o yüzdenmi iştahım açılmıyo anlamadım gitti:26:

bi hafta oldu kullanmaya başlayalı, ben gördüm faydasını kızlar, yan etkisi olmasından korkuyorum ama şu an için bırakmayı düşünmüyorum hatta istediğim kiloya ulaşana kadar bi kutu daha alırım galiba

bi hafta oldu kullanmaya başlayalı, ben gördüm faydasını kızlar, yan etkisi olmasından korkuyorum ama şu an için bırakmayı düşünmüyorum hatta istediğim kiloya ulaşana kadar bi kutu daha alırım galiba

canım nerden temin ettin acaba öğrenebilir miyim:26:

kızlar nerden aldınız bu bombax sı ben de balık yağı aldım 2 gün önce bi işe yarar mı bilmiyorum düğünüm var temmuzda herkes çok zayıfsın dio çalışıyorum düğün hazırlığı derken çöktüm

ben 1 haftada aldım 2 kiloyu ama sonra bambax ıma veda ettim :59::59::59:köpeğim bütün paketi yemiş ben evde yokken off nasıl üzüldüm anlatamam ama en kısa zamanda gidip yenisini alıcam. aynı zamanda göğüslerimi d büyütmeye çalışıyorum o yüzden kilo almamım birden çok amacı war zaten çok zayıfım ama bu ürün işe yarıyodu gerçekten.

peki canım bombax hapmı tozmu şurupmu nasıl bişey tadı falan özellikle yani ?? köpeğinde kilo almaya başladımı :52::52:

aslında o toz hiçbişey...tippik hasta psikolojisini atmak için doktroların uyguladığı bir yöntem..o ilacın size iyi geleceğini umarak aslında size verilen listedeki o yemek programına uyarak farkında olmadan midenizi genişlettiniz..size kiloyu aldıran o ilaç değil sizsiniz fakındamısınız..
ayrıca size çok önemli bir uyarım var, kiloyu çok zor alan kişiler belli süre zarfında aldığı klioyu koruyamayıp yine eski düzene dönmeye çok meyillidir..kiloyu almak kadar onu korumakta önemlidir..unutma.. aldığın kiloyu koru..:34:

Bombaxmı benim aldığım ürünün adı bomba Ahmet Yıldırımdan kullanıyorum..acaba bide bombaxmı var aynı kişinin sattığı:26:

Ben Iğdır ' lı Ahmet Yıldırımla telefonda görüştüm ben bu ürünü kızım için almayı düşünüyodum. Yanlış bir şey yapmamak için telefonla görüştüm bana çocuklardada kullanılabilir dedi sadece 1 çay kaşığı kahvaltıdan sonra 1 bardak süte yani tok karına dedi. Bilemiyorum kararsızım alıp almama konusunda baya zayıf kuzucuum üzülüyorum.

Ben Iğdır ' lı Ahmet Yıldırımla telefonda görüştüm ben bu ürünü kızım için almayı düşünüyodum. Yanlış bir şey yapmamak için telefonla görüştüm bana çocuklardada kullanılabilir dedi sadece 1 çay kaşığı kahvaltıdan sonra 1 bardak süte yani tok karına dedi. Bilemiyorum kararsızım alıp almama konusunda baya zayıf kuzucuum üzülüyorum.

kaç yasında kızın ? daha gelişme dönemi olur bayagı küçükse bence gerek yok ama ben bi haftadır kullanıyorum gercektn cok iştah acıcı bişey bi günde neler neler yiyorum kilo aldırıyo tartılmadım daha ama pantolonlardan anlıyorum..

kaç yasında kızın ? daha gelişme dönemi olur bayagı küçükse bence gerek yok ama ben bi haftadır kullanıyorum gercektn cok iştah acıcı bişey bi günde neler neler yiyorum kilo aldırıyo tartılmadım daha ama pantolonlardan anlıyorum..

Daha 7 yaşında 22,5 kilo babası karşı çıktı sanırım almıcam. Allah sağlık sihhat versin varsın zayıf olsun napalım genç kız oluncada zaten kilo alcam diye rejim yapar kesin :))

Daha 7 yaşında 22,5 kilo babası karşı çıktı sanırım almıcam. Allah sağlık sihhat versin varsın zayıf olsun napalım genç kız oluncada zaten kilo alcam diye rejim yapar kesin :))

daha cok küçükmüş yaa hiç gerek yok bence iştahı yoksa doktora götür bi tahlil yapsınlar belki vitamin falan verirler..

ben sütle değil meyve suyuyla içiyorum bombayı..acaba o yüzdenmi çok fazla kilo alamıyorum:44: bilgisi olan varmı

bakalım bende aldım pazar günü sahibinden.com dan ahmet yıldırımdan aldım bugün geliyormuş kargo. akşam başlayacam kullanmaya.. sonuçları yazarım.
bende 165 boy 44 kiloyum. evde tartı da var hergün tartılırım.

Back
X