• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

hazal sen anlat canm kendnden az..

Tabi cnm ..Benim yasim 21 boy 160 54 kiloyum olmam gereken 4 cok zor veren biriyim... Öglenleri bir veya 2 dilim siyah ekmek domates tabi istersem salata onun disinda yesil elma serbest ve kahve spor istedigim zaman yapiyorum ...daha önce listeyi tam uyguluyordum ama o zaman veremiyorum cünkü ben yiyen biri degilim daha cok atistiranlardanim ...ben calisiyorum o yüzden böylesi hem daha kolay oluyor ..

Tabi cnm ..Benim yasim 21 boy 160 54 kiloyum olmam gereken 4 cok zor veren biriyim... Öglenleri bir veya 2 dilim siyah ekmek domates tabi istersem salata onun disinda yesil elma serbest ve kahve spor istedigim zaman yapiyorum ...daha önce listeyi tam uyguluyordum ama o zaman veremiyorum cünkü ben yiyen biri degilim daha cok atistiranlardanim ...ben calisiyorum o yüzden böylesi hem daha kolay oluyor ..

Csnım genede boyuna göre ıyısın... Anladhım kadarıyla bekarsn... Nerelisin peli

Bırakmak yooookkk kızlar. Bugun bnmde guzeldi aksamı öglene aldm bşrazdan yogurt ve salata yıcem bu gunumu kapatcam inşallah :) nerelusun avrıl ?

tabi canım bırakmıyalım en azından şöyle 1 ay dayanıp bakalım degişimlere güzel geçirmişsin bu günü bende bu saatten sonra suyla geçiricem zamanı :ssz:tatlım ben aslen sivaslıyım ama eşim trabzonlu dogal olaraak bende sen ankaradamısın:28:sanırım şu anda 3 kişiyiz birbirimizi destekleyelim:7:

tabi canım bırakmıyalım en azından şöyle 1 ay dayanıp bakalım degişimlere güzel geçirmişsin bu günü bende bu saatten sonra suyla geçiricem zamanı :ssz:tatlım ben aslen sivaslıyım ama eşim trabzonlu dogal olaraak bende sen ankaradamısın:28:sanırım şu anda 3 kişiyiz birbirimizi destekleyelim:7:

Ewett canım 3 olduk hadı destek bakalım :) ankaraydın dogma buyume ewlnme :)) aslen yozgat ama..

evettt üçüncü günümede çook iyi başladım annemler bizdeydi süper bir kahvaltı sofrası hazırladık herkes bayıla bayıla yediler bense etimek 4 tane zeytine kaldım:14herkes ısrar etti ama yemedim yemiyecegim:47:kızlar sakın bozmadan devam edin yediklerimizi içtiklerimizi paylaşalımda birbirimizi degerlendirelim :34::34:

Ben bir tek öglen 1 veya 2 dilim siyah ekmek ve domates tabi istersem salata ve ya ekmek yerine haslanmis tavuk yiyorum (su ,cay kahve sekersiz , yesil elma , bir bardak greyfurt suyu)serbest....listeye uydum ama sporsuz kiloyu agir verdim bu yüzden böyle vermeye karar verdim agir derken 4 günde 2 kilo gitti ama sinra durdu ...simdilik su ve elmayla duruyorum birde sigaram:ssz: insallah veririz kizlarr:16:

Ben bir tek öglen 1 veya 2 dilim siyah ekmek ve domates tabi istersem salata ve ya ekmek yerine haslanmis tavuk yiyorum (su ,cay kahve sekersiz , yesil elma , bir bardak greyfurt suyu)serbest....listeye uydum ama sporsuz kiloyu agir verdim bu yüzden böyle vermeye karar verdim agir derken 4 günde 2 kilo gitti ama sinra durdu ...simdilik su ve elmayla duruyorum birde sigaram:ssz: insallah veririz kizlarr:16:

bende bazen iki ögün yiyorum daha hızlı veriyorum ama genede fazla kısmayalım yüzümüz bir çökerse toparlayamayız sonra sen kendi metabolizmanı ögrenmişsin demekki devam et yani 2 kilo bence gayet iyi vermişsin:46::46::46:

Kızlar bugun ıyısınz walla.. Sabah petrum 3.4 dilim salan 2 zeytn. Yarım etımek bal kaymak tı kahvsltım.. Ögln sohbettydm cay ve sudan baska bişi içenedim .. Az öncede 1 kase corba . 6.7 kasık da ıspanak yemegi .. Sooruda yapar yatarım. Gın boyu dısarda olmanın yorgnlgı var :)) sabah tartkcam yazarım :))

kızlar ben başka bir diyet uyguluyordum
ama bu diyet süpermiş
yarın itibariyle bende başlıyayım bende aranıza alır mısınız
şuan 66,5 kiloyum
boyum 1,67

Kızlar bugun ıyısınz walla.. Sabah petrum 3.4 dilim salan 2 zeytn. Yarım etımek bal kaymak tı kahvsltım.. Ögln sohbettydm cay ve sudan baska bişi içenedim .. Az öncede 1 kase corba . 6.7 kasık da ıspanak yemegi .. Sooruda yapar yatarım. Gın boyu dısarda olmanın yorgnlgı var :)) sabah tartkcam yazarım :))
bal kaymak olmasa iyiydi sanki:20:olsun en azından spor var sende iyi gidiyosun aynen devam canım:46::46:
ama bu diyet süpermiş
şuan 66,5 kiloyum
boyum 1,67

estagfurullah aramıza almak da ne demek hoşgelmişsin biraz kendinden bahset istersen:9::9:

20.30
şekersiz çay içiyorum yanında eti form yiyorum dayana bilecegim yere kadar dayanıp tartılmayacagım zor tutuyorum kendimi:18::18:

Sende hoş gelfin canım aramıza...avrıl kasma canm kendini,, 3.5 günde bi tartıl ki metabolızman nasıl calışıyo bilelim.. :)) ohhh 40 dk tempolu yürüyüz ve 15 dakıkada sporumu yaptım günü kapattım :) sabah tartılcam baklım..

ama bu diyet süpermiş
şuan 66,5 kiloyum
boyum 1,67
Ya canım 168 boyum, 76 kılom var.. Benim hedefm 68 olmak ysnı tam senin gibi,, sen ıyısındr ozamn fszlanmı varda dıyet yapıyorsn cnm

Günaydın kızlar... Bugun 5. Gunumdeyım . Uyandıktan ve Lavabodn sonra ki kılom: 73.5 Nasıl ?? :)) biliyorum 4 gunde 2.5 kılo vermem suan tabı ımkansız sma spor uma guvenıyorum. 2 ayın sonunda ınanıyorumkı spor desteklı oldgm için almıcsm gerı kıloları ınşallah :)) cok mutluyum

Günaydın kızlar... Bugun 5. Gunumdeyım . Uyandıktan ve Lavabodn sonra ki kılom: 73.5 Nasıl ?? :)) biliyorum 4 gunde 2.5 kılo vermem suan tabı ımkansız sma spor uma guvenıyorum. 2 ayın sonunda ınanıyorumkı spor desteklı oldgm için almıcsm gerı kıloları ınşallah :)) cok mutluyum

bravo canım aynen böyle devam:46::46::46: ilk hafta hızlı gidiyor ama sonra yavaşlıyacak ama pes etmek yok :45:spor bencede çok önemli ben dogumdan sonra 87 kiloydum sporla düştüm bu kiloma :32:çok iyi gidiyoruz benimde bugün 4.günüm 10 günü bir geçirebilsek devamı gelir inanıyorum:39::39:

Back
X