• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Ben de zayıflamak istiyorum en azından 5-6 kilo vermem lazım yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum ama bir taraftan da korkuyorum, inşallah pes etmem.

Bende akşama kadar iyi geliyodum sonra akşam oldu mu bozuyodum çünkü çok geç yatıyodum ve ağzım boş durmuyodu resmen :) Sonra daha erken yatmaya başladım ve motivasyonumu yükseltmek için giymek istediğim kıyafetlere bakıyorum netten . İstediğim kiloya gelirsem inş. alıcam hepsini . E bu da bana hırs getirdi . Ve en önemlisi de ben önceden diyete başladığımda bi kaçamak yaptım mı bozuyodum gidiyodu yiyip duruyodum oysa şimdi kaçamak yapınca diyorum bu haftaki kaçamak hakkımı kullandım bidaha 1-2 hafta sonra kullancam . Yyani bırakmıyorum pes etmiyorum ve önceden kaçamaklarda çok yiyodum şimdi az yiyip nefsimi köreltiyorum gözümü doyuruyorum . Bak ilk günler gerçekten zor ama kilo verdikçe insan daha hırslanıyo . Ben 64.7 ile başladım salı günü 1 ay olacak ve bu sabah tartıldım 59.7 dedi . 7 kilo veremesem de bu diyetle 5 kilo verdim . Kesinlikle sana ve herkese bu diyeti öneririm kızlar hemen pes etmeyin umarım istediğimiz kiloya ulaşırız başarılar dilerim .

super ya tebrık ederım 5 kılo bıle cok ıyı bende aynı kılodayım hemen hemen suan regl olmak uzereyım baslasammı bılemedım bıtınce baslasam daha ıyı gıbı..korkuyorum hemen pes edıcem dıye ama bakalım bır baslıyım bakalım gelısmelerı bıldırırırım:))

merhabalarr , ben 67 kilo oldumm :( yaza kadar 15 kilo vermem lazımm bugün başlıyorum bu diyete inşallah hepimiz hayalimizdeki kiloya ulaşırız :)

Bende akşama kadar iyi geliyodum sonra akşam oldu mu bozuyodum çünkü çok geç yatıyodum ve ağzım boş durmuyodu resmen :) Sonra daha erken yatmaya başladım ve motivasyonumu yükseltmek için giymek istediğim kıyafetlere bakıyorum netten . İstediğim kiloya gelirsem inş. alıcam hepsini . E bu da bana hırs getirdi . Ve en önemlisi de ben önceden diyete başladığımda bi kaçamak yaptım mı bozuyodum gidiyodu yiyip duruyodum oysa şimdi kaçamak yapınca diyorum bu haftaki kaçamak hakkımı kullandım bidaha 1-2 hafta sonra kullancam . Yyani bırakmıyorum pes etmiyorum ve önceden kaçamaklarda çok yiyodum şimdi az yiyip nefsimi köreltiyorum gözümü doyuruyorum . Bak ilk günler gerçekten zor ama kilo verdikçe insan daha hırslanıyo . Ben 64.7 ile başladım salı günü 1 ay olacak ve bu sabah tartıldım 59.7 dedi . 7 kilo veremesem de bu diyetle 5 kilo verdim . Kesinlikle sana ve herkese bu diyeti öneririm kızlar hemen pes etmeyin umarım istediğimiz kiloya ulaşırız başarılar dilerim .

İnanin beni çok rahatlattiniz son iki uc gundur evde oldugum icin yemegi biraz kacirdim ve bugun de cikolata yedim o yuzden pismanlik duyuyordum ama durmak yok! Sizin basarilarinizi duydukca bana da hirs geliyor sali gunu 15. Gunum tartilip haberleri yazicamm: )

Neredeyse benim yaptığım diyetle aynı ben artı olarak ara öğünlerde 1 porsiyon meyva tüketiyorum.Senin böyle kilo verdiğini görünce daha bi heveslendim canım tebrikler:8:

Yarın başlıyorum bu diyete , boyum 170 kilo 61 ..
Hedefim 55 ! Yarın sabah kalkıp tartılcam not alıcam ve her 5 günde bir tartılcam , bakalım nasıl olucak :nazar:

Kızlar selamlar yurt dışındaydım türkiyeye yeni döndüm ancak girebiliyorum.Nasılsınız ne alemdesiniz?

Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)

Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık

Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.

İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)

liste güzel ama öğlen yemek yok :1: :1: :1: :1: ben ekmekle yoğurt yiyemem ki :44:

ama bide şöyle bişey var ki,hem et hem sebze ağırlıklı dengeli beslenmek lazım kilo verirken..şok diyetlerde var,1 haftada bilmem kaç kilo verdiriyo fln ama sonrası daha kötü aldırıyo! mesela bu senin listende öğle yemeğine et koysam olcak gibi :1: gerçi o zaman normal bi diyet listesi oluşuyo,ben diyetisyene giderkende böyleydi :34:

Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)

Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık

Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.

İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)

Aynen tatlım bende kola bağımlısıyım ve susadığımda bile su yerine kola içiyorum. fast food bağımlısıyım ve artık bunları bırakıp güzel bir diyetle zayıflamayı düşünüyorum. yazın fit bir vücutla gezmek istiyorum. bu diyeti tam tekmil yine uygulayamam yiyecek ilavesi yaparak uygulayacağım bu dieti yoksa ben kesin aç kalırım. doymak bilmiyorum. kalorisi çok az olan besinlerle doyururum karnımı bu diyetle beraber. 7 kilo vermesemde 3 -4 kilo versem her ay bana yeter. şuan 75 kilo olmuşum herkesden saklıyorum. 10 - 15 kilo fazlam var ve yaza kadar veririm inşallah

merhaba kızlar... ya bu kilo verenleri okuyunca öyle umutlanıyorum ki...çocukluğumdan bu yana hep tombişim ama evlenince akşamları abur cubur falan... daha da kilo almaya başladım...:( şu lahana diyetini yapmayı düşünüyorum 1 haftalık olan varya.. acaba iyii bi çözüm mü ki yoksa bi arkadaşın yazdığı burdaki diyet listesinden mi uygulayım bilemiyorum... ama şu karnım gitsin istiyorum artııııııık:( ve her diyete pazartesi başlayıp salı günü bitirenlerden olmak istemiyorum :( ben nasıl kilo vericem...?

Bu şok diyetlerden bir tanesi değil benim diyetisyenmin verdiği liste buydu bende sizlerle paylaşmak istedim oldukcada faydasını gördüm 2 ay kadar bıraktım diyeti sadece yarm kilo aldım ki buda 2 ay için mükemmel sayılabilicek bir sonuç,öğlen yoğurt yiyemiyosan sende onun kalorilerine yakın seyler yemeye bak yada öğünleri değiştir öğlen yemeğini ye aksam sadece yoğurt ye :)
liste güzel ama öğlen yemek yok :1: :1: :1: :1: ben ekmekle yoğurt yiyemem ki :44:

ama bide şöyle bişey var ki,hem et hem sebze ağırlıklı dengeli beslenmek lazım kilo verirken..şok diyetlerde var,1 haftada bilmem kaç kilo verdiriyo fln ama sonrası daha kötü aldırıyo! mesela bu senin listende öğle yemeğine et koysam olcak gibi :1: gerçi o zaman normal bi diyet listesi oluşuyo,ben diyetisyene giderkende böyleydi :34:

ne durumdasın canım :))

Aynen tatlım bende kola bağımlısıyım ve susadığımda bile su yerine kola içiyorum. fast food bağımlısıyım ve artık bunları bırakıp güzel bir diyetle zayıflamayı düşünüyorum. yazın fit bir vücutla gezmek istiyorum. bu diyeti tam tekmil yine uygulayamam yiyecek ilavesi yaparak uygulayacağım bu dieti yoksa ben kesin aç kalırım. doymak bilmiyorum. kalorisi çok az olan besinlerle doyururum karnımı bu diyetle beraber. 7 kilo vermesemde 3 -4 kilo versem her ay bana yeter. şuan 75 kilo olmuşum herkesden saklıyorum. 10 - 15 kilo fazlam var ve yaza kadar veririm inşallah

Şok diyetlerden yapmanı önermem.Lahana diyeti gibi diyetlerden bahsediyorum.Bence her öğünde gerekli olan vitamini ve enerjiyi al ki iştahın sana küsmesin,küsmesin ki sağlıklı olabilesin:))
ben diyetisyene gittim geçen sene bana bu diyeti verdi cokta faydasını gördüm kalıcı da çözüm sağlıyo tavsiye ederim canım :)

merhaba kızlar... ya bu kilo verenleri okuyunca öyle umutlanıyorum ki...çocukluğumdan bu yana hep tombişim ama evlenince akşamları abur cubur falan... daha da kilo almaya başladım...:( şu lahana diyetini yapmayı düşünüyorum 1 haftalık olan varya.. acaba iyii bi çözüm mü ki yoksa bi arkadaşın yazdığı burdaki diyet listesinden mi uygulayım bilemiyorum... ama şu karnım gitsin istiyorum artııııııık:( ve her diyete pazartesi başlayıp salı günü bitirenlerden olmak istemiyorum :( ben nasıl kilo vericem...?

Selamlar,evet korudum şöyle ki diyeti 2 ay kadar bıraktım ve normal yemek yemeye basladım sadece yarım kilo aldım ik ayda suan icin bir sıkıntım yok gayet memnunum bu diyetten neredeyse 1 yıldır bu sekilde besleniyorum
merhaba
verdiğiniz kiloyu koruyabildiniz mi?

kızlar hepimize allah sabır ve azim versin. benimde zamanında 20 kiloya yakın fazlam vardı ve kendi çabalarımla çok şükür kurtuldum

merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum :) bu diyet listesini 10 gun once gordum ve gorur gormez basladim bugun 10 uncu gunumdeyim. 65 kiloydum basladigimda bir haftanin sonunda 63 e indim hergun tartiya ciktigimda duzenli olarak zayifladigmi goruyordum ilk hafta bu tabi bu beni cok motive etti hic kacamak yapmadim ve diyete harfi harfine uydum ama 7. gunden sonra kilo vermem durdu ve 3 gundur hic veremeiyorum :( acaba bu donem normalmi biraz sitres yapmaya basladim

Canım katılıyorum bence zor bir diyet, sorum yoğurt normalmi? ve ne kadar peynir tüketiyosun, sanırım protein ihtiyacı buradan sağlanıyor ekstra et, beyaz et gerekmiyor.

Back
X