1 ayda 8 kilo bugün başladım:))

feylesof123

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
745
94
318
Diğer
feylesof123 kullanıcısından
Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo verdiren diyetine 4 kilo verme hedefi ile bugün başladım.Hemen hemen hergün sizi bilgilendirmeyi kendimi motive etmeyi düşünüyorum.Desteklerinizi esirgemeyin:))

Herkes ilk yazılanı okuyor düzeltmeler yapayım dedim:) Ayça Kaya bana yaramadı bıraktım kalori hesaplayarak dikkat etme yöntemime geri döndüm 4 gündür:))))Bilginize

Son düzenleme:
Geçmişimi de biraz anlatayım.19 Mart'ta kalori sayma yöntemi ile zayıflama kararı aldım 85.00 kilo ile.11 Ağustos bugün itibari ile 71.900 kiloyum.Ama ilk on bir kiloyu üç ayda son iki kiloyu 2 ayda verdim.Çübkü son iki ay diyetten ziyade dikkat ettim ve metabolizmamda yavaşladı bu yüzden şu an hedefim bu listeyle 8 değil 4 kilo.

1 ayda 8 kg..Dehşet birşey..Umarım vücudunuza yapacağınız gizli kötülüğü farkadersiniz..Çünkü sağlıklı olan ayda en fazla 5 kg vermek.
Kısa sürede hızla kilo verip sarkmalar, çatlaklar vb. konularda yardım için forumu didik didik etmek zorunda kalmak istemezsiniz umarım

1 ayda 8 kg..Dehşet birşey..Umarım vücudunuza yapacağınız gizli kötülüğü farkadersiniz..Çünkü sağlıklı olan ayda en fazla 5 kg vermek.
Kısa sürede hızla kilo verip sarkmalar, çatlaklar vb. konularda yardım için forumu didik didik etmek zorunda kalmak istemezsiniz umarım

Mrb.Size kesinlikle katılıyorum.Diyet listesini forumdan incelerseniz aç kalınan şok diyetlere benzemiyor.Hatta iddiası bana çok geldi ve 4 kiloya indirdim ben hedefi.Beni takip edip hatalarımıda söyler ve motive ederseniz memnun olurum.

Mrb.Size kesinlikle katılıyorum.Diyet listesini forumdan incelerseniz aç kalınan şok diyetlere benzemiyor.Hatta iddiası bana çok geldi ve 4 kiloya indirdim ben hedefi.Beni takip edip hatalarımıda söyler ve motive ederseniz memnun olurum.
Öncelikle tşk ediyorum yazdıklarımı yanlış anlamadığınızdan dolayı, yazdıktan sonra acaba ters anlaşılırmıyım diye düşündüm :)
Diyete öyle bir göz gezdirdim.Benim de kilo problemim var ve bir türlü azmedip veremiyorum..Kusur bende azim yok.
Ben o-bu-şu diyeti değilde kendime göre diyet hazırlamıştım.Ayda 4-4,5 kg vermiştim..
Yağ, şeker,tuz,un,ekmek,tatlı vb şeyleri birden kesip kahvaltıda mutlaka haşlanmış 2 yumurta dıyet bisküvi 1-2 adet domates salatalık..
Mutlaka 2 ara öğün meyve veya yogurt içeren..Ve sadece öğlende yemek yemiştim onuda yagsız tuzsuz yapmıştım :) Akşamlarıda haşlanmış sebze..
Bu şekilde vermiştim.4-5 gunden sonra gunde 3 dılım ekmek yıyorsam 1 dılım zor yıyordum.Mide küçülüyor.
Ve anladımki aslında zayıflamak beyinde biten birşey.Siz beyninize '' aç değilim, az yerdemde doyarım,zayıf olacağım'' sinyalini verdiğinizde beyniniz siz öyle bir karşılık veriyorki eliniz yemeğe gitmiyor hatta mideniz bulanıyor :)
Vehlasıl seneye yazın düğünüm olcak inşallah ve 1,5 ya sonra sözüm.Bu ara diyete girmem lazım :21::18:

Memnuniyetle sizi takip eder motive olmanız için elimden geleni yaparım :)

Öncelikle tşk ediyorum yazdıklarımı yanlış anlamadığınızdan dolayı, yazdıktan sonra acaba ters anlaşılırmıyım diye düşündüm :)
Diyete öyle bir göz gezdirdim.Benim de kilo problemim var ve bir türlü azmedip veremiyorum..Kusur bende azim yok.
Ben o-bu-şu diyeti değilde kendime göre diyet hazırlamıştım.Ayda 4-4,5 kg vermiştim..
Yağ, şeker,tuz,un,ekmek,tatlı vb şeyleri birden kesip kahvaltıda mutlaka haşlanmış 2 yumurta dıyet bisküvi 1-2 adet domates salatalık..
Mutlaka 2 ara öğün meyve veya yogurt içeren..Ve sadece öğlende yemek yemiştim onuda yagsız tuzsuz yapmıştım :) Akşamlarıda haşlanmış sebze..
Bu şekilde vermiştim.4-5 gunden sonra gunde 3 dılım ekmek yıyorsam 1 dılım zor yıyordum.Mide küçülüyor.
Ve anladımki aslında zayıflamak beyinde biten birşey.Siz beyninize '' aç değilim, az yerdemde doyarım,zayıf olacağım'' sinyalini verdiğinizde beyniniz siz öyle bir karşılık veriyorki eliniz yemeğe gitmiyor hatta mideniz bulanıyor :)
Vehlasıl seneye yazın düğünüm olcak inşallah ve 1,5 ya sonra sözüm.Bu ara diyete girmem lazım :21::18:

Memnuniyetle sizi takip eder motive olmanız için elimden geleni yaparım :)

Hayırlı olsun umarım mutlu bir evlilik hayatınız olur:)Çok bilinçsiz olduğumu sanmıyorum zayıflama konusunda en azından son 4,5 aydır ama her öneriye,eleştiriye, tecrübeye açığım.

Bence ayca kayanin diyey listesi cok uygum basit ve saglikli.ben boyle 8 ogunlu diyetletden hoslanmiyorum ayca kayaninki gayet makul bi diyet listesi

Bence ayca kayanin diyey listesi cok uygum basit ve saglikli.ben boyle 8 ogunlu diyetletden hoslanmiyorum ayca kayaninki gayet makul bi diyet listesi

Bence de makul 4 öğün zaten ve istersem makul kaçamaklarda yapabilirim hedefim 8 kilo değil çünkü.
Bugün yediklerimde şöyle :
Sabah sirkeli ballı su Kemal kükrerin hazır olanı
Bir yumurta bir dilim Çavdar maydanoz salatalık 3 zeytin,yeşilçay
İkindi arasını ben öğle yemeği yapıyorum kepekli tost ayran çünkü akşam yemeğe davetliğim salata yoğurt ve ne varsa 6 yk kaşığı yemeği düşünüyorum
Tabiiii bol bol bol su,şimdiye kadar 1,5 Lt içtim bile

Akşam yemeği: 3 pirzola bol salata bir kase mercimek çorbası
Kaçamaklar:)) Malesef bir avuç kaju fıstık 4 tane bitterli Fındıklı küçük draje bol bol bol su
Yinede bence iyi gidiyorum.

Diyet listesini de yazayım dedim %100 uyulabilir mi bilmiyorum ama denemeye kararlıyım:)))
1. Beslenme listesi
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Diyet listesini de yazayım dedim %100 uyulabilir mi bilmiyorum ama denemeye kararlıyım:)))
1. Beslenme listesi
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Selam günlük.Bu diyeti benimle yapmak isteyen var mı acaba hem destek oluruz birbirimize hem de kiloları yarıştırırız bu diyetle:)
Kahvaltı:Bir yumurta maydanoz salatalık zeytin yeşil çay ekmeği bitiremedim valla hayırlara vesile olsun:))Ha birde uyanınca ballı sirkeli su.

tatlım hayırlı olsun ben de varım . bayramda bozdum diyeti maalesef kilo aldım galiba hissediyorum hem de regliyim . haftaya pazartesiye kadar biraz toparlanmak istiyorum o zaman tartılacağım canım.

ben de kilomu yazayım bari

en son 1 hafta önceki kilom 61.700 dü ama bayramda aldım kesin,dediğim gibi haftaya pazartesine kadar toparlanıp o zaman tartılacağım . boyum da 157

şimdilik kahvaltım 1 kase çorba 45 kalorilik

öğlen ne yerim bilmiyorum malum işteyim

Son düzenleme:
tatlım hayırlı olsun ben de varım . bayramda bozdum diyeti maalesef kilo aldım galiba hissediyorum hem de regliyim . haftaya pazartesiye kadar biraz toparlanmak istiyorum o zaman tartılacağım canım.

ben de kilomu yazayım bari

en son 1 hafta önceki kilom 61.700 dü ama bayramda aldım kesin,dediğim gibi haftaya pazartesine kadar toparlanıp o zaman tartılacağım . boyum da 157

şimdilik kahvaltım 1 kase çorba 45 kalorilik

öğlen ne yerim bilmiyorum malum işteyim

Hoş geldin.Ooof bu sıcaklarda çalışmakta çok zor canım.Ben kışın daha rahat yapıyorum çalışırken kepek ekmeği tonbalığı,valla bazen domates salatalık meyve götürüp gizlide olsa yiyerek:)) Diyet yapıyorsun lafını duymak istemiyorum çünkü.Hadi bir azim başlayalım tekrar.

Tartı günü falan koymayalım zaten canımız ne zaman isterse tartılıp paylaşalım bazen öyle ödem oluyor ki hiç kilo vermemiş gibi oluyoruz.Mesela dün bu diyete başladım ama suyu az içtim galiba ayaklarımın şişini yürürken bile hissediyorum ve tartıyada yansıdı yaniii:)))Ama biliyorum ki ödemdir hemen bitki çayı su takviyesi yapıyorum.

Öğlen yemeğim:4 kaşık bulgur pilavı (listedeki ekmeğin yerine) 3 küçük parça haşlanmış tavuk bir kase yoğurt.
Kaçamaksız olmaz tabi evdeki kaju bitene kadar başım dertte 4,5 tane yedim valla

öğle yemeğim yarım tabak kıymalı makarna ama kıymalı dediğime bakmayın toplasan içinde bir köfte kadar kıyma yoktu ve yarım bardak ayran

öğle yemeğim yarım tabak kıymalı makarna ama kıymalı dediğime bakmayın toplasan içinde bir köfte kadar kıyma yoktu ve yarım bardak ayran

ara: biraz çorba içtim yine

az önce de bir kaç kaşık kuru fasulye ve büyük bir kase çorba içtim ama yerim yine ben dayanamam

ara: biraz çorba içtim yine

az önce de bir kaç kaşık kuru fasulye ve büyük bir kase çorba içtim ama yerim yine ben dayanamam

Ekmeği tümden kesme bence canım fasulyenin yanında 1 dilim Çavdar ekmeği yeseydin daha çok tutardı seni.Acıkırsan 1 kase yoğurt içine etimek doğra ye.Bugün menünde yoğurt yoktu sanki:))Biraz benim eski hatalarımı yapıyorsun gibi geliyor bana aç kalarak zayıflamaya çalışmak gibi.Daha sağlıklı şeyler olmak kaydıyla daha çok yemelisin baçizane fikrim.

Back
X