1 ayda 8 kilo bugün başladım:))

Dünden beri yazamadım misafirim var kızlar ama diyete tam gaz devam ufak kaçamaklarla.İnatla tartılmıyorum pazara kadar.fark var mı derseniz valla ben fark yokmuş gibi hissediyorum maalesef 1 kilo veremezsem bir hafta sonunda yeni diyetlere yelken açarım:)))

Kaç gündür giremedim sevgili günlük misafirler malum.Ama diyeti bozmadım az yiyen misafirlerin sayesinde ama sonuç fiyasko.Ayça Hanım 8 kilo demiş bu haftada en az 2 demek,ve ben 4 kilo hedef koydum buda haftada 1 kilo demek.Ben 6. Gün de kaç verdim 200 gr.Yani bence bu diyet yeni başlayanlara yarar belki.Moral bozucu ama araştırmalara devam edeceğim.Yardımcı olursanız memnun olurum.

Aynı sistemimle devam etmeye karar verdim arkadaşlar ben evde ne varsa az ye kilo verme düzenim ayda 1 kilo ya kadar düştü olsun.Kalıcı olması tek hedefim.

Yaz tatilleri bitti kilo alan bayanlar günlük açmaya başladılar:)) Hemen üste taşımalıyım konumu.
Dün bir yedim bir yedim aman napim diyip.Veee garip bir şekilde Sabah 300 gr vermiş olarak uyandım:)))Meğer benim vücut hala aç kalacağını sanıyormuş bu da ona şaşırtma olmuş.
Ayça Kaya'nın verdiremediği kilolar benim tecrübelerimle gidecek:)))

ahh napcz bu kiloları blmyrm aylrdr diytdym en son 1 ay önce 86ydm hala tartlamdm bnde tartı fobisi oluştu yememeye dewam:47:

1 ay nasıl dayandın canım ben hergüm tartılıyorum valla.
Son durum nedir derseniz gram oynamayınca bu Ayça kayayla falan iyice sinir oldum.İnat etti kilom aylardır inmemde inmem:))Bende yedim ha yedim 3 gündür yine.gramda almadım garip.
Bu gün yine ve yine 72 kilo ile tekrar başladım klasik diyete.

Bir ayda 8 kilo verebilirsen , lütfen bana da mesaj at yaptıklarının aynını yapayım . 8 kilo çok zor gibi geldi bana.
Belki de ben veremiyorum da ondan zor geliyor.

Allah kolaylık versin.Umarım başarırsın.

Bir ayda 8 kilo verebilirsen , lütfen bana da mesaj at yaptıklarının aynını yapayım . 8 kilo çok zor gibi geldi bana.
Belki de ben veremiyorum da ondan zor geliyor.

Allah kolaylık versin.Umarım başarırsın.

Canım sonuna kadar okursan benim içinde zor olduğunu görürsün:1:Bahsettiğim bir ayın 2 haftası geçti bile.
Bu kadar olumsuz düşünme bence kendin hakkında da vazgeçmediğimiz sürece gidecek bu kilolar:))

Sağol canım başladıkta okuduğun gibi 19 gündür bi öyle bi böyle gram oynamadı.Almıyorum en azından züğürt tesellisi olarak.
Ablacim yediklerini yazsan hergun gunluk seklinde ve neyi az tukettiginde daha cok kilo verdigini gorsen nasil olur mesela ben farkettim ki meyve canavari olarak meyve bana yaramiyor yemeyi kestigim anda kilo veriyorum belki seninde hergun saglikli olarak dusunup yedigin sey senin kilo vermemene engel teskil ediyor olabilir

Canım sonuna kadar okursan benim içinde zor olduğunu görürsün:1:Bahsettiğim bir ayın 2 haftası geçti bile.
Bu kadar olumsuz düşünme bence kendin hakkında da vazgeçmediğimiz sürece gidecek bu kilolar:))

Haklısın ben sadece ilk mesajı okuyup , yazdım.
Kolay olmadığına eminim. Umarım bundan sonrası rahat ilerler ve aynı rahatlıkla kilolar dönmemek üzere gider .

Nefsime hakim olabilsem benimkilerde gidecek inşallah ama yok tutamıyorum kendîmi.

Ablacim yediklerini yazsan hergun gunluk seklinde ve neyi az tukettiginde daha cok kilo verdigini gorsen nasil olur mesela ben farkettim ki meyve canavari olarak meyve bana yaramiyor yemeyi kestigim anda kilo veriyorum belki seninde hergun saglikli olarak dusunup yedigin sey senin kilo vermemene engel teskil ediyor olabilir

Haklısın canım az çok tespit ettim aslında.İlk başlarda deli gibi su tüketiyordum bitki çayı su bunlar bende çok etkili ama son zamanlarda içemiyordum.Ve akşam yemeğini 6 fan sonra yememek.3 gündür dikkat etmeye başladım ve bugün 71.600 kiloyu gördüm:1:

1 ay nasıl dayandın canım ben hergüm tartılıyorum valla.
Son durum nedir derseniz gram oynamayınca bu Ayça kayayla falan iyice sinir oldum.İnat etti kilom aylardır inmemde inmem:))Bende yedim ha yedim 3 gündür yine.gramda almadım garip.
Bu gün yine ve yine 72 kilo ile tekrar başladım klasik diyete.

snunda tartldm cnm we 85olmş çk saldydm gçn ay kndmi şuan çk dkkt edemyrm çnkü üştmşm:2::2::2:çrşmba gnü işi brkcm o güne kdr dha ii olrsm we lhna blblrsm lhna dytne bşlcm 2ay önce onu yptm 5kilo felan wrdm we dha almdm o kilolrmı arksndnda dkkt ednce 10kilo fln wrdydm şmdi yne 1 hfta lhnyla motwasyn olcm snrda tam gaz dwm:46::46::46:

snunda tartldm cnm we 85olmş çk saldydm gçn ay kndmi şuan çk dkkt edemyrm çnkü üştmşm:2::2::2:çrşmba gnü işi brkcm o güne kdr dha ii olrsm we lhna blblrsm lhna dytne bşlcm 2ay önce onu yptm 5kilo felan wrdm we dha almdm o kilolrmı arksndnda dkkt ednce 10kilo fln wrdydm şmdi yne 1 hfta lhnyla motwasyn olcm snrda tam gaz dwm:46::46::46:

Hadi hayırlısı canım.Ben bu tür diyetler yapamıyorum sana iyi gelir umarım:1:
İki gündür reglyim bende tartılmıyorum ama bir çok kişinin tersine benim iştahım olmuyor regl iken 2,3 gün önceden dikkat etmeyede başlamıştım bence cuma günü falan 71 i göreceğim:1::1::1:

Back
X