- Konu Sahibi feylesof123
Akşam yemeğim 4 adet zeytinyağlı sarma 2 kase cacık.Bugünde beyendim performansımı:)))Aferim bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmeği tümden kesme bence canım fasulyenin yanında 1 dilim Çavdar ekmeği yeseydin daha çok tutardı seni.Acıkırsan 1 kase yoğurt içine etimek doğra ye.Bugün menünde yoğurt yoktu sanki:))Biraz benim eski hatalarımı yapıyorsun gibi geliyor bana aç kalarak zayıflamaya çalışmak gibi.Daha sağlıklı şeyler olmak kaydıyla daha çok yemelisin baçizane fikrim.
yok canım keşke aç kalabilsem ama ne yazıkki açlığa dayanamıyorum .tek kaldığım için çok fazla çeşidim olmuyor evde.ekmek almıyorum çünkü alsam evde başka kımse olmaduğı içinfazla yerim ekmekten. öyle bi huyum var. mesela bipaket çikolata alsam içinden bi dilim yeyip onu saklayamam kalır aklımda ve hepsini yerim diye öyle şeyler almıyorum durduramıyorum kendimi.ekmek de alırsam bı oturuşta çok yıyorum dıye almıyorum
Kimse beni okumuyor mu yaf:))
Ben yinede klasikleşen kahvaltımı yazayım.
Uyanınca 1 bardak ılık limonlu su
Bir dilim Çavdar ekmeği ,haşlanmış yumurta 4 zeytin domates salatalık,yeşilçay,bir çay bardağı süt
Ara yaptım bugün valla kahvaltı erken olunca 10 adet çiğ badem
Kahvaltım 230
Ara 60 kalori
Hoşgeldin canım bu gün vaktim yoktu giremedim.Umarım yardımcı olabilirim canım dediğim gibi ben kalori hesapladım başta seninle aynı kilodaydım.Yaşını bilmiyorum ama 30 ve altındaysan çok daha şanlısın.ben zayflamak istyrm 1.65 boyndym we tam 86 kiloyum ben sabh ve öğlen dikkat edyrm ama akşm ymklrnde zrlnyrm bna da yardmcı olrmusun![]()
şu ana kadar yediklerim
sabah 2 adet domates
daha sonra bir bardak sıcak çikolata 49 kalori
öğle çok az yarım tabak ya da daha azdı etli patates yemeği ve bir kase salata
ara: (az önce ) : sıcak çikolata
bir ara da ağzıma nutella koydum kaşıkla toplam şimdiye kadar 438 kalori aldım
Umarım yorumlarıma kızmıyorsun ya da kızmazsın.Ama söylemeden geçemiyorum sistemin çokta zayıflamaya uygun değil:)))
Hoşgeldin canım bu gün vaktim yoktu giremedim.Umarım yardımcı olabilirim canım dediğim gibi ben kalori hesapladım başta seninle aynı kilodaydım.Yaşını bilmiyorum ama 30 ve altındaysan çok daha şanlısın.
1-Akşam yemeklerinin kalorilerine bak ve onu koca bir yağ tabakası olarak düşün:))) Psikolojik olarak çok işe yarıyor.
2-Akşam dayanamadığın yemeği bir sonraki gün öğlen ye akşama fazla yer kalmasın midede
3-Herkes söylüyordur ama su iç su iç su iç
Tabi bunlar tecrübe ve tavsiye bende ideal kiloma ulaşmış değilim sonuçta.Birlikte öğrenip uygulayıp zayıflayabiliriz:))
ayyy çok teşekkr edrm önerlrn içn bnm tek skntm akşm ymklrydi iş yernde öğle ymğmi ydktn snra 8 saat war akşm ymğmle arsnda bnde çk ackyrmdm ama bugn diet biskwt gtdm ynmda frst buldkça ağzma ara ara atıcm kalori hesbıda mantklı gldi ewt buggnden itbrn klri hsbı ypıcm![]()
neden ki canım sıcak çikolatayı diyorsan valla o kadar da olsun çok çok fazla kısamam.bi diyet listesi de uygulayamam.
Yok canım sıcak çikolata iç tabiki Helede reglde ne güzel ısıtır insanı:))Ben senin kahvaltılarına taktım galiba ama çalışıyorsun tek yaşıyorsun bunlar sistemini belirliyor mutlaka:)
Oooo 8 saat çok uzun süre.Bence bazen diyet bisküvi,bazen kepekli sandeviç,hatta imkan varsa kepekli tost içecek olarak ayran bu uzun ara için ideal yiyecekler sakın aç ve susuz kalma bu sürede akşam daha çok yersin:)))
Metabolizma dedikleri bu işte maalesef.Bende hep hareketsizlikten ( ya da tembellikten:)) alıyorum kiloları.evet canım bir aile hayatım yok şuan ve her şeyim yok evimde. her şeyden alsam bitiremiyorum her şey küfleniyor atıyorum. işten saat 6 da çıkıyorum. zaten yediğim şeyler belli. genelde yoğurt yumurta peynir arada kahve arada sıcak çikolata çorba menemen tabi yağsız yapıyorum. sebze olarak domates salatalık biber . bunları yiyordum hep ve yiyorum ama bundan sonra ramazan da bitti o yüzden öğlen iş yerinde ne yemek çıkıyorsa ondan yiyeceğim ama az ve tek çeşit.
canım bir de ben biraz daha arttırsam yemeği hemen kilo alıyorum bunu da çözemedim çok zor kilo veriyorum. inan 2 gün ver bana diyeti bozayım 4 kilo alırım . en kısa zamanda kilo alma yarışması olsa 1. gelirim ve çok abartmadığım halde.bi 10 kg versem çok iyi olacak .
kahvaltım
bir kase çorba 2 dilim peynir ve yeşil çay
tamam talım dikkat edicem zayıflmk içn günlük ne kadar kalori alınmalı bilgin warmı:26::26:
Metabolizma dedikleri bu işte maalesef.Bende hep hareketsizlikten ( ya da tembellikten:)) alıyorum kiloları.
Kalori hesaplayan sitelerde hesaplatabilirsin canım boy kilo ve günlük hareketini girip.Ben 85 kilo 1.55 boy ve monoton yaşam seçeneği ile 1400 kalori falan almam gerekiyordu.Kilo verdikçe Alman gereken kalori azalıyor.
süpermiş kilolrmzda aynı sayılr inş hedefmze berber ulaşıcaz![]()
evet canım bir aile hayatım yok şuan ve her şeyim yok evimde. her şeyden alsam bitiremiyorum her şey küfleniyor atıyorum. işten saat 6 da çıkıyorum. zaten yediğim şeyler belli. genelde yoğurt yumurta peynir arada kahve arada sıcak çikolata çorba menemen tabi yağsız yapıyorum. sebze olarak domates salatalık biber . bunları yiyordum hep ve yiyorum ama bundan sonra ramazan da bitti o yüzden öğlen iş yerinde ne yemek çıkıyorsa ondan yiyeceğim ama az ve tek çeşit.
canım bir de ben biraz daha arttırsam yemeği hemen kilo alıyorum bunu da çözemedim çok zor kilo veriyorum. inan 2 gün ver bana diyeti bozayım 4 kilo alırım . en kısa zamanda kilo alma yarışması olsa 1. gelirim ve çok abartmadığım halde.bi 10 kg versem çok iyi olacak .
kahvaltım
bir kase çorba 2 dilim peynir ve yeşil çay