super:) tebrikler! nasil verdigini anlatirsan daha da supper olur
senin tahminlerini de merak ettim cnm doğrusua.s.a.s.
Ben bir ayda 2 kiloya yakin verebildim .Cok duzenli olmasada spor yaparak,kizartmalari beyaz ekmeyi cikararak,gece yememeye calisarak.BU kadar sey yaptim 2 kilo sadece10 kilo fazlam var ustelik Sogan suyuna basladim bugun.Umarim yararini gorurum 2 hafta devam edicem .Bitirmeden bir sey itiraf edeyim Ya sekeri kesemiyorum cayimdan gunde enaz 6-7 bardak cay iciyorum diyete baslamadan once 15 bardaya yakin icerdim azaltmis halim yani bu ama ne yaptiysam bunu birakamadim
ilk once sana aferin diyim o zamana.s.benim tahminim hap yada ac kalmakti,ama yanildigimi gorunce ,saglikli kilo verdigini gorunce sevindim senin adina,ne mutlu sana,tekrardan aferin sanaa.s.
bendende aferim spor+yeşillik+su bide hamurişini çıkarınca kilo vermek çok kolaylaşıyor ama o kaçamak anlarında kendine hakim olmak da çok zor oluyor
veveya bana cevap verdigin icin tesekur ediyorum.yesil cayi en az bir bardak iciyorum.metabolizmadan metabolizmaya da fark ediyor elbette benimki cok yavas hem troitim yavas calisiyormus hem demirim eksik bunlara bakinca az da olsa vermek guzel :) .evde 15-20 dk agirliklarla calsiiyorum,gobek ve bel icin ozellikle haraketler yapiyorum hergun.yuruyus ne yalan soyleyim duzenli yapamiyorum ama tranpoline var bahcede havalar duzeldiginden beri yarim saat orda zipliyorum ilk bir iki gun kaslarimin agrisindan oluyorum sandim yilmadim devam ettim aci kalmadi artik :) bi yerde okumustum 7 dakika trampolinde ziplamak 1 mil kosmakla es deger diye.Bende oyle avutuyorum kendimi umarim gercekten oyledir.
tarti gunum cuma en son 68.300 dum.yesil cay iciyorum ama sihay ve sekerli cayi hala birakamadimesmer seker kullaniyorum ama biliyorum pek de bir farki yok beyaz sekerden.ahh bi biraksam sekeri eminim fazladan haftada bir kilo veririrm .
benimde kahvaltim hemen hemen ayni canim aksamlar cok onemli iki gundur pilav yaninda sebze yiyorum 2-3 litre suyuyda ihmal etmiyorum .eskiden 2 bardak bile icmezdim gunde .cok sagliksiz ve kotu beslendim.metabolizmami kendi kendime yavaslattim (burada okudukca anladim ).gunde 2 ogun yiyordum sabah kahvalti yok ikinci ogunumde gece oluyordu ustelik .bir aydir degisti tabi .ya ama ben biraz daha hizli zayiflamak istiyordum ayda 4-5 mesela
tebrikler bir ayda 8 kilo harika
darısı bize inşallahhh
epinefrin arkadaşım pilavın yanında bir şey yemek asıl kilo yapıyor.bence akşam sadece sebze yemegi yemek kilo vermeni hızlandırıra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?