Merhabalar;
KK da o kadar çok diyet yöntemi varki ben işin içinden çıkamadım birkaç tanesini yapmaya çalıştım ama başarısız oldum.
60 kiloyum.52 kiloya(eski kilom) düşmek istiyorum..
denenmiş kesin bir yönteme ihtiyacım var..
lütfen yardımcı olun bana..
tatlım oyle bişey bulursan bana da soyle .cok ıhtıyacım var cunkı
pasif ve kavitasyonn 2. seans daa anlıorum ınceldıgımııı
pasif ve kavitasyonn 2. seans daa anlıorum ınceldıgımııı
8 kilo çok fazla canım acelen ne? hasta olursun sonra ALLAH korusun
kavıtasyonla yenı tanıstım bnde iyikı tanısmısım... bı alet var vucuduna jel sürüolar o aletle vucuduna gezdırıolar ve yagları parcalayıp patlatıyo... pasif de butun bölgelere titreme verıyo... pasifin 4 dk sı yarım saat koşmaya bedel.... bn ayrıyetten ısı battanıyesıne giriorum ve resmen sucuk su oluyorum yanı =)
oyy çok zor ya birden hemen 8 kg vermek, çok da fazlalığın yokmuş 60 kg işte ne hoş :) Allah korusun ölüm orucuna falan girmeyesin canım he dikkat et :26:
kaç seans girdin ve faydasını gordunmu tatlım kıloo kaybı oluormu ? sadece beden mi inceliyor
teşekkur ederim canım 60 kilo hoş da boyum uzun deil 1.54 üm yanişükretmem gerek biliyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi.
sen dikkat et yine de şu 1 ayı da 2 ay yap bence ayda 4 kg en sağlıklısı
şimdi bir ayda 8 kilo fazla .sen şuna 5 kilo de .rahat rahat verirsin 5 kiloyu .bende 3 kilo hedef koydum 3 haftada .gidecek yada gidecek okadar .53 olucam .seninde hedefin 52 sanırım .ayça kayanın diyetine bak .ben ona benzer birşey yapıyorum .3 kilo verdim ve geriyede almadım .şimdi 3 kilo daha vericeğim allahın izniyle .ayça kayanın diyetiyle sağlıklıda kilo verirsin ben verirken hiç zorlanmadım öle sıkıda spor yapmadım .gayette güzel sağlıklı verdim ,regl vs düzenli herşey yolunda . o diyete bak urda var yazısı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?