1 ayda 8 kilo vermek istiyorum.diyet yada zayıflama yöntemi tavsiye edermisiniz

bellanisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
443
12
48
Merhabalar;

KK da o kadar çok diyet yöntemi varki ben işin içinden çıkamadım birkaç tanesini yapmaya çalıştım ama başarısız oldum.

60 kiloyum.52 kiloya(eski kilom) düşmek istiyorum..

denenmiş kesin bir yönteme ihtiyacım var..

lütfen yardımcı olun bana..

tatlım oyle bişey bulursan bana da soyle .cok ıhtıyacım var cunkı

pasif ve kavitasyonn 2. seans daa anlıorum ınceldıgımııı

8 kilo çok fazla canım acelen ne? hasta olursun sonra ALLAH korusun

1 ayda vereym kurtulayım istiyorum artk uzamasın bu durum canımı çok sıkıyor çünkü..3 aydır spora gidiyorum inceldim ama kilom hiç değişmedi moralim çok bozuluyor..geceleri geç yatıp öğlene doğru kalkıyorum..en büyük dezavantaj bu sanrm.

kavıtasyonla yenı tanıstım bnde iyikı tanısmısım... bı alet var vucuduna jel sürüolar o aletle vucuduna gezdırıolar ve yagları parcalayıp patlatıyo... pasif de butun bölgelere titreme verıyo... pasifin 4 dk sı yarım saat koşmaya bedel.... bn ayrıyetten ısı battanıyesıne giriorum ve resmen sucuk su oluyorum yanı =)

oyy çok zor ya birden hemen 8 kg vermek, çok da fazlalığın yokmuş 60 kg işte ne hoş :) Allah korusun ölüm orucuna falan girmeyesin canım he dikkat et :26:

bende 60 kıloyumm kavitasyon lenf dreneajjj uygulamasınaa gdcemmbakalımm faydalarıını grcekmıyım .d 4 seanss gıtcemm sana sauna esofmanı tavsiye edebilrim arkadasım bir aydaa bayagı berdi kilooo göbek gitti tamamen onu giyip dans ediyordı

kaç seans girdin ve faydasını gordunmu tatlım kıloo kaybı oluormu ? sadece beden mi inceliyor

oyy çok zor ya birden hemen 8 kg vermek, çok da fazlalığın yokmuş 60 kg işte ne hoş :) Allah korusun ölüm orucuna falan girmeyesin canım he dikkat et :26:

teşekkur ederim canım 60 kilo hoş da boyum uzun deil 1.54 üm yani şükretmem gerek biliyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi.

kaç seans girdin ve faydasını gordunmu tatlım kıloo kaybı oluormu ? sadece beden mi inceliyor

tabıkı kılo kaybın oluoo tatlımm bn yarn dıyetısyene gıdıcem bakalım kaç kılo vermısım yazarım buraya =)))

sen dikkat et yine de şu 1 ayı da 2 ay yap bence ayda 4 kg en sağlıklısı

inşallah canım haklısın aslında ya acgözlülük yapıp hep yüksek hedefler koyuyorum kendime ama hiçbirini gerçekleştiremiyom..2 kilo verdim 2 haftta önce ama tekrar aldım onları..bu kilo vermek çok motivasyon gerektiriyomuşş onu anladım

şimdi bir ayda 8 kilo fazla .sen şuna 5 kilo de .rahat rahat verirsin 5 kiloyu .bende 3 kilo hedef koydum 3 haftada .gidecek yada gidecek okadar .53 olucam .seninde hedefin 52 sanırım .ayça kayanın diyetine bak .ben ona benzer birşey yapıyorum .3 kilo verdim ve geriyede almadım .şimdi 3 kilo daha vericeğim allahın izniyle .ayça kayanın diyetiyle sağlıklıda kilo verirsin ben verirken hiç zorlanmadım öle sıkıda spor yapmadım .gayette güzel sağlıklı verdim ,regl vs düzenli herşey yolunda . o diyete bak urda var yazısı .

canım teşekkur ederim baktım dediğin diyete 2 liste de çok güzel hemen hemen beslenme tarzımla aynı,bunu yapabilirm gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…