teşekkur ederim canım 60 kilo hoş da boyum uzun deil 1.54 üm yanişükretmem gerek biliyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi.
bende 60 kıloyumm kavitasyon lenf dreneajjj uygulamasınaa gdcemmbakalımm faydalarıını grcekmıyım .d 4 seanss gıtcemm sana sauna esofmanı tavsiye edebilrim arkadasım bir aydaa bayagı berdi kilooo göbek gitti tamamen onu giyip dans ediyordı
o arkadaşı benim cidden tavsiye ederim simdi 49 kiloyum başladığımda 57-60 arası bir seydim
Merhabalar;
KK da o kadar çok diyet yöntemi varki ben işin içinden çıkamadım birkaç tanesini yapmaya çalıştım ama başarısız oldum.
60 kiloyum.52 kiloya(eski kilom) düşmek istiyorum..
denenmiş kesin bir yönteme ihtiyacım var..
lütfen yardımcı olun bana..
nasıl yani canım biraz açıklarmısın sauna eşortman bende var göbek gittimi??
hadi ya süpersin.geçen sene ramazanda bende iftardan sonra her gün oryantal aerobik yaptım.ama yemeden kesmedim sayılır.yani tatlı pilav filan yedim.zaten klom az tek sorunumda göbek.ama bende sanki hiç gitmicek hissi var hep benimle kalıcak gibi.çok moralim bozuluyor ya.bir yerleşik düzenimde yokki.bir süre annemde kalıyorum bir süre kayınvalidemde.ama olucak 3 ay sonra her şeyi yoluna koyucam inşallah.
2011 temmuzda başladım ben spor yapmaya 1 ay sauna esofman giyip akşamları dans ettim oryantal yaptım oryantalin tüm vücutta etkili olduğunu bliyordum internete yaz çıkar oryantal aerobik.Eşofman temmuz sıcağında feci terletiyordu zaten.Aerobik dışında omzuma sopa alıp bel çevirdim 50-100 arası egzersizde zaten mekik hareketleri mevcuttu.ramazana denk geldi benim kilo vermem iştahımda kesilmişti sahur ve iftarda yemek yemeye başladım pilavı tıka basa dolduran ben 1 kaşık falan koydum hatta hiç yemediğim zamanlar oldu yemekten hiç kısmadım başlarda ama bayramda herkes kilo verdiğimi söyledi etki etmiş yani yaptıklarım.göbeğim incelmişti belim başladığımda 80-83 arası bir şydi kilo verdikten sonra ölçtüğümde 76 olmustu.Sonra hayalimdeki vücuda tam kavuşabilmek için yemektende biraz kıstım.Bol su içtim.Şimdi belim 64 cm ..bundan 2-3 ay önce sanırım 1 ay karatay diyeti yaptım ve ekmek,hamur işi vs. olmadığı için menude göbeğim dahada gitti onuda tavsiye ederim kızlar ilk 3 gün açlıktan öldüğümü sandım ama alışkanlık yarattı bende artık oyle besleniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?