Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir sekerim yok ama kan sekerim dusuyor sanirim elma ve sut olabilir tabicanım şeker rahatsızlığın mı var? kuru meyve ye 1 2 tane yada süt iç onların çok zararı olmaz
Gunaydin azimli bayanlar harika gidiyorsunuz sizi disardan takip ediyorum hergun mutlaka bakiyorum ve ne yapiyirsunuz diye o yuzden burayi da ihmal etmezseniz sevinirim bizleride dusunun olurmu:)hoşgeldin zey-has benim için uygun isterseniz kurabiliriz whatsap grubu
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım aslında formun uzun zamandır pasif takipçisiyim :)
diyete baslayalı 13 gün oldu 1.51 boyum; 81 ile başladım şuan 78 kiloyum inşallah 55e kadar inerim :))
spor yaptınız mı? bi de ara öğün ve akşam yemeği yediniz mi_ diyetisyenlerin çoğu bunları öneriyor..napcğmı şaşırdımmerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım aslında formun uzun zamandır pasif takipçisiyim :)
diyete baslayalı 13 gün oldu 1.51 boyum; 81 ile başladım şuan 78 kiloyum inşallah 55e kadar inerim :))