1 ayda 9 kilo devamı geliyor..

Bgm435

Hedef 55.. Görmeden durmak yok :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
144
116
18
41
Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim. daha doğrusu hep takipteydim ama yeni üye oldum. 32 yaşındayım boy 165. 2 yaşında bir kızım var. 8 şubat akşamı 89,9 ile başladım kilo verme serüvenime. 1 ayda tam 9 kilo verip 80,9 a düştüm. bu ay her hafta değilde aylık tartılmak daha mantıklı geldi. ptesi günü 1 ay daha dolacak o zamanda güncel kilomu paylaşırım. eğer merak eden olursa diyetimi her zaman yardımcı olurum. sürekli kilolu bi bayan oldum (gerçi obez desek daha doğru) bu sefer bu kiloların hepsi gidecek ve geri gelmeyecekler :). benimle beraber kilo vermek isteyen olursada çok mutlu olurum. okuduğunuz için teşekkürler..

Tebrikler! Harika bir düşüş devamını dilerim. Nasıl bir diyet uyguladın paylaşabilirsen çoook memnun olurum.

sabahları bazen 2 bazen 1 yumurta, zeytin ve peynir sınırsız ekmek yok
öğlen 4 kaşık yoğurt, elma. bazen ayran içtim bazen süt ama 1 meyve ydim
akşamları ne yemek varsa yarım tabak yedim yanında bol yoğurt ve bol salata
ara öğün yapmadım. ekmek yemedim hiç kızartma hamurişi tatlı hepsini çıkardım hayatımdan

karatay diyetine benziyor biraz :) kendime göre ayarladım sadece diyetisyenlere gitmekten hep aynı menüleri uygulamaktan bıktım çünkü:(

bu arada teşekkür ederim geç oldu biraz ama acemilik işte:KK46:

Bu sefer durmak yok.. Yılmak hiç yok

:) devamı ile ilgili güzel haberlerini bekliyoruz o zaman ben de başladım bugun bakalım 20 kilo fazlam var doğum kilolarımı 7 ay geçmesine rağmen daha veremedim.

sağol cnm bende kızım 1.5 yaşına gelince doğum kilolarımı vermeliyim artık diye başladım. kendiliğinden gitmiyo bu kilolar.

Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim. daha doğrusu hep takipteydim ama yeni üye oldum. 32 yaşındayım boy 165. 2 yaşında bir kızım var. 8 şubat akşamı 89,9 ile başladım kilo verme serüvenime. 1 ayda tam 9 kilo verip 80,9 a düştüm. bu ay her hafta değilde aylık tartılmak daha mantıklı geldi. ptesi günü 1 ay daha dolacak o zamanda güncel kilomu paylaşırım. eğer merak eden olursa diyetimi her zaman yardımcı olurum. sürekli kilolu bi bayan oldum (gerçi obez desek daha doğru) bu sefer bu kiloların hepsi gidecek ve geri gelmeyecekler :). benimle beraber kilo vermek isteyen olursada çok mutlu olurum. okuduğunuz için teşekkürler..

çok güzel başarı tebrikler.. ben üç ayda 6 kilo verdim çok komik :)))

çok iyi canım önemli olan kiloları vermek ki sende vermişsin :)

Back
X