- 4 Kasım 2014
- 57
- 87
- 18
- 35
- Konu Sahibi Blondiesalad
-
87 kiloydum şuan 77 kg'a doğru gidiyorum. Hedefim 55i görebilmek inşallahTebrikler diyete başlamadan önce kaç kiloydunuz ?
Tahmin etmiştim kilo ne kadar yüksekse o kadar çabuk gidiyor bundan sonra durma ve azalma dönemleriniz yakındır işte bu aşama zor kararlı olursanız o da gider87 kiloydum şuan 77 kg'a doğru gidiyorum. Hedefim 55i görebilmek inşallah
evet çok haklısınız kilo ne kadar fazlaysa vermek okdr çabuk oluyor ama sizinde belirttiğiniz gibi aşamaları var bakalım ilk level'ı atlattık.. Darısı tüm isteyenlere diyelim:)Tahmin etmiştim kilo ne kadar yüksekse o kadar çabuk gidiyor bundan sonra durma ve azalma dönemleriniz yakındır işte bu aşama zor kararlı olursanız o da gider
Merhaba, eğer 1dilim böreğe kaçamak denirse tek kaçamağım böyle oldu ama hergün 1saate varan yürüyüşler yaptığım için gramajımda bile azalma olmadı yani hiç kiloma etkisi olmadı kaçamağımın. 10kiloyu gördüğüm zaman belki ufak bir ödül verebilirim kendime o da motivasyon amaçlı tabiiki:) Onun dışında zaten pantolonlarınızın bollaştığını gördükçe kaçamak yapmaya içiniz el vermiyorSanırım seninle aynı durumdayız iyi kilo vermişsin bu dönemde hiç kaçamağın oldu mu peki ?
Merhaba, eğer 1dilim böreğe kaçamak denirse tek kaçamağım böyle oldu ama hergün 1saate varan yürüyüşler yaptığım için gramajımda bile azalma olmadı yani hiç kiloma etkisi olmadı kaçamağımın. 10kiloyu gördüğüm zaman belki ufak bir ödül verebilirim kendime o da motivasyon amaçlı tabiiki:) Onun dışında zaten pantolonlarınızın bollaştığını gördükçe kaçamak yapmaya içiniz el vermiyor
Çok teşekkür ederim. Sende bence gayet güzel gidiyorsun.. Tabakları da küçültmek gerekiyor tabiki herşey ölçülü olmalı. Bu yolda başarılar dilerim sana :)Yaptığın gerçekten çok mantıklı tebrik ederim .Ben de aynı şekilde yapıyorum .O yüzden yaptığın şey kaçamak sayılmıyor yalnızca bir değiş tokuş .Ekmek yeme hakkını börekten kullanmak :) ya da pirinç yemek yerine ekmeği tercih etmek .Ben de 3. haftamadayım ilk hafta 2.100 gr verdim ve 4. haftaya kadar tartılmayacağım .1 ayda acaba ne kadar veririm diye merak ediyorum .Hadi hayırlısı .Tebrik ederim .Umarım kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun :)
Çok teşekkür ederim. Saat 7de akşam yemeğinizi yiyin. 4-5 kaşık istediğiniz sebze veya baklagil yanında yoğurt tüketin. ve o saatten sonra sadece su için veya yeseminli yeşilçay öneririrm iştahımı kesiyor benim. Çok acıkırsanız aynanın karşısına geçin ve yağlarınıza bakın ozaman vazgeçebilirsiniz belki benim gibi :)oncelıkle tebrık ederım helal olsun
pekı cok acıkınca kendını nasıl durdurdun.mısal ben akşam yemegınde az yesem gece ellerım tıtrıyo bazen kendımı dolap onunde buluyorumn
Çok teşekkür ederim. Saat 7de akşam yemeğinizi yiyin. 4-5 kaşık istediğiniz sebze veya baklagil yanında yoğurt tüketin. ve o saatten sonra sadece su için veya yeseminli yeşilçay öneririrm iştahımı kesiyor benim. Çok acıkırsanız aynanın karşısına geçin ve yağlarınıza bakın ozaman vazgeçebilirsiniz belki benim gibi :)
Takdiriniz için çok teşekkür ederim. Akşamları en geç 7de 4-5kaşık sebze yemeği veya baklagil tüketin yanında yoğurtla ve bol su için. O saatten sonra ağzınıza hiçbirşey koymayın. Yaseminli yeşilçay için iştah kesiyor. Ayrıca çok fazla acıkırsanız aynanın karşısına geçip yağlarınıza bakın ozaman vazgeçebiliyorsunuz benim yaptığım gibi :) el ayak titremesi gibi bir durum oluyorsada salatalık veya domates yiyin en fazla. Başarıcağınıza eminim :)oncelıkle tebrık ederım helal olsun
pekı cok acıkınca kendını nasıl durdurdun.mısal ben akşam yemegınde az yesem gece ellerım tıtrıyo bazen kendımı dolap onunde buluyorumn
inanın bende öyleydim dayanamzdım ama bir sabır eşiği var onu atlarsanız devamı geliyor. Yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor. yasemin ise çaya tat veriyor. Deneyin mutlaka işe yarayacaktır. :)7de yıyorum ama az yersem delı gbı acıkıyorumdedıgınız cayı bır deneyeyım bakayım benım ıstahın kesınmesı zor ama
inanın bende öyleydim dayanamzdım ama bir sabır eşiği var onu atlarsanız devamı geliyor. Yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor. yasemin ise çaya tat veriyor. Deneyin mutlaka işe yarayacaktır. :)
Allah bağışlasın tabii doğurmadım daha önce bu konuda net birşey diyemeyeceğim. Ama benim bir lafım var çöplük ağız ne bulursa yer :) sağlıklı beslenip yürüyüşünüzü eksik etmezseniz kolayca kilo verebilirsiniz. İnşallah devamı gelir hepimiz için.tesekkur ederım alıcam mutlaka.bırde bogazı kessem tamamdır. aslında kılolarımız yakın.demek bend etutsam boğazımı fazla verırım ılk ayda.ama 2 gun tutsam 3.gun bozuyom.....
bıde benımkıler dogum kıloları malesef....kızım 1 yasını gectı hala yapışık ıkızız kılolarımla
Allah bağışlasın tabii doğurmadım daha önce bu konuda net birşey diyemeyeceğim. Ama benim bir lafım var çöplük ağız ne bulursa yer :) sağlıklı beslenip yürüyüşünüzü eksik etmezseniz kolayca kilo verebilirsiniz. İnşallah devamı gelir hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?