1 ayda 9kg verdim ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım :)

Blondiesalad

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
57
87
18
35
Merhaba arkadaşlar, 28 eylül sıradan bir pazar günü artık kilo vermem ve buna hemen başlamam gerektiğini düşünerek başladım güne.. Ogün tüm yağlı,unlu,tuzlu ve tatlı şeylere veda ettim...

Beslenme merkezime balığı,tavuğu ve eti koydum tabi ızgara olarak. Kahvaltımı kesinlikle atlamadım. Gün aşırı yumurta olmak şartıyla her sabah 1 dilim tam tahıllı veya çavdarlı ekmek eşliğinde sivri biber,domates,salatalık ve 3parmak kalınlığında b.peynirimi yedim. HİÇBİR ÜRÜNÜN LIGHT ını YEMEDİM. öğlen yediğim salatanın üzerine sağ ve tuz ekmedim. Mutlaka çorbamı içtim. Öğlen et yediysem akşam en geç 7ye kadar olmak şartıyla 3-4kaşık sebze yemeğimi yedim.

2adet ara öğün yaptım, sabah-öğlen ve öğlen-akşam arası... sabah-öğlen arasında 1muz veya 1elma yedim. Öğlen-akşam arasında eti formun çubuk krakerinden 5-6adet veya yoğurt eşliğinde o meşhur suntalardan yedim :) Canım çok çikolata çektiğinde carrefourda satılan 86 kalorilik tadelle çikolatamdan yedim.

EN ÖNEMLİSİ çayıma ve türk kahveme attığım şekerleri kestim. ve ve ve hergün en az yarım saat olacak şekilde yürüyüş yaptım. Sanki 9 kilo değilde daha fazla verdiğimi söylüyor herkes. Çünkü spor sayesinde vücudum sıkılaştı ve forma girmeye başladım.

Sevgili arkadaşlar herkes kendi kendisinin diyetisyeni ve doktorudur bunu sakın unutmayın. Siz isteyin beyninize komutu verin ve Allah tarafından bizlere doğuştan verilen iradenizi kullanın. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. İyi günler ve az kalorili haftalar dilerim :)

Tahmin etmiştim kilo ne kadar yüksekse o kadar çabuk gidiyor bundan sonra durma ve azalma dönemleriniz yakındır işte bu aşama zor kararlı olursanız o da gider
evet çok haklısınız kilo ne kadar fazlaysa vermek okdr çabuk oluyor ama sizinde belirttiğiniz gibi aşamaları var bakalım ilk level'ı atlattık.. Darısı tüm isteyenlere diyelim:)

Sanırım seninle aynı durumdayız iyi kilo vermişsin bu dönemde hiç kaçamağın oldu mu peki ?
Merhaba, eğer 1dilim böreğe kaçamak denirse tek kaçamağım böyle oldu ama hergün 1saate varan yürüyüşler yaptığım için gramajımda bile azalma olmadı yani hiç kiloma etkisi olmadı kaçamağımın. 10kiloyu gördüğüm zaman belki ufak bir ödül verebilirim kendime o da motivasyon amaçlı tabiiki:) Onun dışında zaten pantolonlarınızın bollaştığını gördükçe kaçamak yapmaya içiniz el vermiyor

Yaptığın gerçekten çok mantıklı tebrik ederim .Ben de aynı şekilde yapıyorum .O yüzden yaptığın şey kaçamak sayılmıyor yalnızca bir değiş tokuş .Ekmek yeme hakkını börekten kullanmak :) ya da pirinç yemek yerine ekmeği tercih etmek .Ben de 3. haftamadayım ilk hafta 2.100 gr verdim ve 4. haftaya kadar tartılmayacağım .1 ayda acaba ne kadar veririm diye merak ediyorum .Hadi hayırlısı .Tebrik ederim .Umarım kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun :)

oncelıkle tebrık ederım helal olsun
pekı cok acıkınca kendını nasıl durdurdun.mısal ben akşam yemegınde az yesem gece ellerım tıtrıyo bazen kendımı dolap onunde buluyorumn

Çok teşekkür ederim. Sende bence gayet güzel gidiyorsun.. Tabakları da küçültmek gerekiyor tabiki herşey ölçülü olmalı. Bu yolda başarılar dilerim sana :)

pekı cok acıkınca kendını nasıl durdurdun.mısal ben akşam yemegınde az yesem gece ellerım tıtrıyo bazen kendımı dolap onunde buluyorumn
Çok teşekkür ederim. Saat 7de akşam yemeğinizi yiyin. 4-5 kaşık istediğiniz sebze veya baklagil yanında yoğurt tüketin. ve o saatten sonra sadece su için veya yeseminli yeşilçay öneririrm iştahımı kesiyor benim. Çok acıkırsanız aynanın karşısına geçin ve yağlarınıza bakın ozaman vazgeçebilirsiniz belki benim gibi :)

7de yıyorum ama az yersem delı gbı acıkıyorum dedıgınız cayı bır deneyeyım bakayım benım ıstahın kesınmesı zor ama

Takdiriniz için çok teşekkür ederim. Akşamları en geç 7de 4-5kaşık sebze yemeği veya baklagil tüketin yanında yoğurtla ve bol su için. O saatten sonra ağzınıza hiçbirşey koymayın. Yaseminli yeşilçay için iştah kesiyor. Ayrıca çok fazla acıkırsanız aynanın karşısına geçip yağlarınıza bakın ozaman vazgeçebiliyorsunuz benim yaptığım gibi :) el ayak titremesi gibi bir durum oluyorsada salatalık veya domates yiyin en fazla. Başarıcağınıza eminim :)

7de yıyorum ama az yersem delı gbı acıkıyorum dedıgınız cayı bır deneyeyım bakayım benım ıstahın kesınmesı zor ama
inanın bende öyleydim dayanamzdım ama bir sabır eşiği var onu atlarsanız devamı geliyor. Yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor. yasemin ise çaya tat veriyor. Deneyin mutlaka işe yarayacaktır. :)

inanın bende öyleydim dayanamzdım ama bir sabır eşiği var onu atlarsanız devamı geliyor. Yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor. yasemin ise çaya tat veriyor. Deneyin mutlaka işe yarayacaktır. :)

tesekkur ederım alıcam mutlaka.bırde bogazı kessem tamamdır. aslında kılolarımız yakın.demek bend etutsam boğazımı fazla verırım ılk ayda.ama 2 gun tutsam 3.gun bozuyom.....
bıde benımkıler dogum kıloları malesef....kızım 1 yasını gectı hala yapışık ıkızız kılolarımla

Allah bağışlasın tabii doğurmadım daha önce bu konuda net birşey diyemeyeceğim. Ama benim bir lafım var çöplük ağız ne bulursa yer :) sağlıklı beslenip yürüyüşünüzü eksik etmezseniz kolayca kilo verebilirsiniz. İnşallah devamı gelir hepimiz için.

bebekle yuruyuş olmuyo canım...evdede spor kolay kolay olmuyo...e sporsuzda olmuyo....kısır döngu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…