- 4 Kasım 2014
- 57
- 87
- 18
- 35
- Konu Sahibi Blondiesalad
Teşekkür ederim inşallah :)Tebrik ederim devami gelir umarim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah :)Tebrik ederim devami gelir umarim:)
Evet spor olarak sadece yürüyüş yaptım. Kendime adım sayar (padometre) aldım. Ve hergün daha fazla adım attım :)Sadece yürüyüş mu yaptin
Gittigidiyor.com dan aldım en ucuzundan. günde 6000-7000 adım 45dk tekamül ediyor bilgin olsun. Kesinlikle ufaklarından almalısın eşofmanın beline tak. kulağınada kullaklığını ve ara vermeden tempolu yürü. Okadar çok işe yarıyorki..Canm nerden aldn adam sayari
Canım çok ama çok teşekkür ederim takdirin için. Eminim sende başarıcaksın. Sadece beyninde bitir şu işi öncelikle ve kendi kendine bir söz ver. Şuanda başla diyetine hatta şu saniye. sakın yarın diye erteleme. Bende sana elimden gelen tüm desteği seve seve veririm. :)canım canı gönülden tebrik ediyorum seni.mesajını görünce acaba şok diyet mi yaptın diye soracaktım ama ilk önce başarı öykünü okuyayım dedim ve uygulanması gereken her şeyi 4*4 yapmışsın bundan sonrası da çorap söküğü gibi gelir ve en kısa zamanda sağlık la istediğin kiloya ulaşırsın.sevgiler![]()
Canım sayanlarıda var tabi ama benimki saymıyor. Kalori çokta önemli değil aslında yürüyüşte. Önemli olan 45dkika içerisinde verimli yürümüşmüsün? onuda attığın adım sayından anlıyorsun. ortalama 7000adım olması gerekiyor bilgin olsun canımCanm peki kaloriyi de sayiyor mu
Merhaba arkadaşlar, 28 eylül sıradan bir pazar günü artık kilo vermem ve buna hemen başlamam gerektiğini düşünerek başladım güne.. Ogün tüm yağlı,unlu,tuzlu ve tatlı şeylere veda ettim...
Beslenme merkezime balığı,tavuğu ve eti koydum tabi ızgara olarak. Kahvaltımı kesinlikle atlamadım. Gün aşırı yumurta olmak şartıyla her sabah 1 dilim tam tahıllı veya çavdarlı ekmek eşliğinde sivri biber,domates,salatalık ve 3parmak kalınlığında b.peynirimi yedim. HİÇBİR ÜRÜNÜN LIGHT ını YEMEDİM. öğlen yediğim salatanın üzerine sağ ve tuz ekmedim. Mutlaka çorbamı içtim. Öğlen et yediysem akşam en geç 7ye kadar olmak şartıyla 3-4kaşık sebze yemeğimi yedim.
2adet ara öğün yaptım, sabah-öğlen ve öğlen-akşam arası... sabah-öğlen arasında 1muz veya 1elma yedim. Öğlen-akşam arasında eti formun çubuk krakerinden 5-6adet veya yoğurt eşliğinde o meşhur suntalardan yedim :) Canım çok çikolata çektiğinde carrefourda satılan 86 kalorilik tadelle çikolatamdan yedim.
EN ÖNEMLİSİ çayıma ve türk kahveme attığım şekerleri kestim. ve ve ve hergün en az yarım saat olacak şekilde yürüyüş yaptım. Sanki 9 kilo değilde daha fazla verdiğimi söylüyor herkes. Çünkü spor sayesinde vücudum sıkılaştı ve forma girmeye başladım.
Sevgili arkadaşlar herkes kendi kendisinin diyetisyeni ve doktorudur bunu sakın unutmayın. Siz isteyin beyninize komutu verin ve Allah tarafından bizlere doğuştan verilen iradenizi kullanın. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. İyi günler ve az kalorili haftalar dilerim :)
Canım çok ama çok teşekkür ederim takdirin için. Eminim sende başarıcaksın. Sadece beyninde bitir şu işi öncelikle ve kendi kendine bir söz ver. Şuanda başla diyetine hatta şu saniye. sakın yarın diye erteleme. Bende sana elimden gelen tüm desteği seve seve veririm. :)![]()
Tabikide çok rahat verebilirsin. Kendini şartla öncelikle ben bu işi başaracağım diye ve devamını getir. Herzaman destek olabilirim küçük tiyolarımla :)tebrikler canım bende verebilirmiyim ki bunları yaparak - 9 süper olurdu doğrusu![]()
çok iyi olur yarın hemen başlıyorum bu yönetme 92 kiloyum benTabikide çok rahat verebilirsin. Kendini şartla öncelikle ben bu işi başaracağım diye ve devamını getir. Herzaman destek olabilirim küçük tiyolarımla :)
şuan 92kilosun ama aralığın 4ünde 82 olabilirsin bu senin elinde canım :) bence yapabilirsin kendine güvençok iyi olur yarın hemen başlıyorum bu yönetme 92 kiloyum ben
İnşallah bu kararlılığın devam eder canım yapabilirsin kararlısın belli :) güzel haberlerini bekliyorum mutlakaBenimde ilk hedef kasim sonunda 90 larla vedalasmak..takipteyim :)
Canım Günaydın önceliklee. Öğlen et balık veya tavuk yediğimde yanında mutlaka bolca salata yedim tabi yağsız tuzsuz ama soğan eklersen daha lezzetli oluyor :) bazende azıcık ekmek ekledim ama minik... Akşamlarıda sebze yemeği yanında 1 kaşık yoğurt filan yedim bazen ama kesinlikle ekmek yemedim.. Buarada aklında bulunsun akşam yemeğinden 1-2 saat sonra mutlaka yaseminli yeşilçay iç iştah kesiyor :)Aksam yemeginde neler yedin mesela sebze yemeği demissin ama yaninda birsey tuketmedin mi ?
Oglen et yefiginde mesela yaninda ne yedin ekmek savah disinda pek yok sanırım