• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 9kg verdim ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım :)

canım canı gönülden tebrik ediyorum seni.mesajını görünce acaba şok diyet mi yaptın diye soracaktım ama ilk önce başarı öykünü okuyayım dedim ve uygulanması gereken her şeyi 4*4 yapmışsın bundan sonrası da çorap söküğü gibi gelir ve en kısa zamanda sağlık la istediğin kiloya ulaşırsın.sevgiler:KK6::KK9::KK68:

canım canı gönülden tebrik ediyorum seni.mesajını görünce acaba şok diyet mi yaptın diye soracaktım ama ilk önce başarı öykünü okuyayım dedim ve uygulanması gereken her şeyi 4*4 yapmışsın bundan sonrası da çorap söküğü gibi gelir ve en kısa zamanda sağlık la istediğin kiloya ulaşırsın.sevgiler:KK6::KK9::KK68:
Canım çok ama çok teşekkür ederim takdirin için. Eminim sende başarıcaksın. Sadece beyninde bitir şu işi öncelikle ve kendi kendine bir söz ver. Şuanda başla diyetine hatta şu saniye. sakın yarın diye erteleme. Bende sana elimden gelen tüm desteği seve seve veririm. :) :KK49:

Merhaba arkadaşlar, 28 eylül sıradan bir pazar günü artık kilo vermem ve buna hemen başlamam gerektiğini düşünerek başladım güne.. Ogün tüm yağlı,unlu,tuzlu ve tatlı şeylere veda ettim...

Beslenme merkezime balığı,tavuğu ve eti koydum tabi ızgara olarak. Kahvaltımı kesinlikle atlamadım. Gün aşırı yumurta olmak şartıyla her sabah 1 dilim tam tahıllı veya çavdarlı ekmek eşliğinde sivri biber,domates,salatalık ve 3parmak kalınlığında b.peynirimi yedim. HİÇBİR ÜRÜNÜN LIGHT ını YEMEDİM. öğlen yediğim salatanın üzerine sağ ve tuz ekmedim. Mutlaka çorbamı içtim. Öğlen et yediysem akşam en geç 7ye kadar olmak şartıyla 3-4kaşık sebze yemeğimi yedim.

2adet ara öğün yaptım, sabah-öğlen ve öğlen-akşam arası... sabah-öğlen arasında 1muz veya 1elma yedim. Öğlen-akşam arasında eti formun çubuk krakerinden 5-6adet veya yoğurt eşliğinde o meşhur suntalardan yedim :) Canım çok çikolata çektiğinde carrefourda satılan 86 kalorilik tadelle çikolatamdan yedim.

EN ÖNEMLİSİ çayıma ve türk kahveme attığım şekerleri kestim. ve ve ve hergün en az yarım saat olacak şekilde yürüyüş yaptım. Sanki 9 kilo değilde daha fazla verdiğimi söylüyor herkes. Çünkü spor sayesinde vücudum sıkılaştı ve forma girmeye başladım.

Sevgili arkadaşlar herkes kendi kendisinin diyetisyeni ve doktorudur bunu sakın unutmayın. Siz isteyin beyninize komutu verin ve Allah tarafından bizlere doğuştan verilen iradenizi kullanın. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. İyi günler ve az kalorili haftalar dilerim :)

Canım çok ama çok teşekkür ederim takdirin için. Eminim sende başarıcaksın. Sadece beyninde bitir şu işi öncelikle ve kendi kendine bir söz ver. Şuanda başla diyetine hatta şu saniye. sakın yarın diye erteleme. Bende sana elimden gelen tüm desteği seve seve veririm. :) :KK49:

bende inanıyorum ,başarmadan ,hedeflediğim kiloyu görmeden ve yine koruma amaçlı hep burdayım canım.kesinlikle pes etmek yok.

Yeşilçayınıza mutlaka yasemin veya papatya koyun bayanlar daha içilebilir bir hal alıyo :) hergün mutlaka 1bardak içelim metobalizmayı hızlandıralımmm

Aksam yemeginde neler yedin mesela sebze yemeği demissin ama yaninda birsey tuketmedin mi ?
Oglen et yefiginde mesela yaninda ne yedin ekmek savah disinda pek yok sanırım

Aksam yemeginde neler yedin mesela sebze yemeği demissin ama yaninda birsey tuketmedin mi ?
Oglen et yefiginde mesela yaninda ne yedin ekmek savah disinda pek yok sanırım
Canım Günaydın önceliklee. Öğlen et balık veya tavuk yediğimde yanında mutlaka bolca salata yedim tabi yağsız tuzsuz ama soğan eklersen daha lezzetli oluyor :) bazende azıcık ekmek ekledim ama minik... Akşamlarıda sebze yemeği yanında 1 kaşık yoğurt filan yedim bazen ama kesinlikle ekmek yemedim.. Buarada aklında bulunsun akşam yemeğinden 1-2 saat sonra mutlaka yaseminli yeşilçay iç iştah kesiyor :)

Back
X