• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda düğün olur mu?

cnnlcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
73
20
98
selam... aslında buna dert diyemem ama ne karar vereceğimi bilemedim. yardımcı olurmusunuz?. ben öğretmenim nişanlımda öğretmen. eş durumu atamalrından faydalanmak için nikahımızı yaptık ve nişanlımın tayini benim çalıştığım ilçeye çıktı. resmi olarak evliyiz ama düğün yapmadığımız için ayrı evlerde oturacağız. daha doğrusu ben evlenince oturacağımız evde oturyorum onun ne yapacağı henüz belli değil. bizim düşüncemiz 3ay bi yerde kalır kasım döneminde askere gider gelincede seneye yaza düğün yaparızdı. ama şimdi acaba düğün yapsak mı diyoruz. ekim gibi. ama yetişir mi emin değilim, herşeyim tam olsun istiyorum. aceleye gelince sanki bazı şeyler es geçilirmiş gibi geliyor. düğünü yaparsak muhtemelen askerlik sonraya kalacak. ailem düğünü yapalım bi düzeniniz olsun eşya için beklemeye değmez diyor. bende askerlik aradan çıksa diye düşünüyorum. ama kararsız kaldım ya. yetişir mi düğün bir ayda?:15::6:

selam... aslında buna dert diyemem ama ne karar vereceğimi bilemedim. yardımcı olurmusunuz?. ben öğretmenim nişanlımda öğretmen. eş durumu atamalrından faydalanmak için nikahımızı yaptık ve nişanlımın tayini benim çalıştığım ilçeye çıktı. resmi olarak evliyiz ama düğün yapmadığımız için ayrı evlerde oturacağız. daha doğrusu ben evlenince oturacağımız evde oturyorum onun ne yapacağı henüz belli değil. bizim düşüncemiz 3ay bi yerde kalır kasım döneminde askere gider gelincede seneye yaza düğün yaparızdı. ama şimdi acaba düğün yapsak mı diyoruz. ekim gibi. ama yetişir mi emin değilim, herşeyim tam olsun istiyorum. aceleye gelince sanki bazı şeyler es geçilirmiş gibi geliyor. düğünü yaparsak muhtemelen askerlik sonraya kalacak. ailem düğünü yapalım bi düzeniniz olsun eşya için beklemeye değmez diyor. bende askerlik aradan çıksa diye düşünüyorum. ama kararsız kaldım ya. yetişir mi düğün bir ayda?:15::6:

bende dugunumu ekım sonu gıbı ıstıyorum bızımde suanda sadece beyaz eşya ve benım ufak tefek ceyızlerım hazır. bugun oyle bı mobılya bakmaya başladık bence yetişebilir helede para olduktan sonra elınızde 15 günde bıle evınızı kurabılırsınız oylede böylede evlenıceksınız sanırım esınızde kısa donem askerlik yapıcak zaten resmı evlıymıssınız bence dugununuzude yapıp bı an once hayatınıza bakın.

bende dugunumu ekım sonu gıbı ıstıyorum bızımde suanda sadece beyaz eşya ve benım ufak tefek ceyızlerım hazır. bugun oyle bı mobılya bakmaya başladık bence yetişebilir helede para olduktan sonra elınızde 15 günde bıle evınızı kurabılırsınız oylede böylede evlenıceksınız sanırım esınızde kısa donem askerlik yapıcak zaten resmı evlıymıssınız bence dugununuzude yapıp bı an once hayatınıza bakın.

hımm peki siz gelinlik damatlık falan o kısımları hallettiniz mi. aslında düşünyorum işimiz war çok şükr bir yıl gibi bi sürede aynı yere tayini çıktı öğretmn olanların hep sorunu olmuştr eş durumu, daha ne istyorsun eften püften şeylerle beklemek saçma diyorum:). oturup ciddi konşmak lazım tabi we bide plan yapmak lazım. plansız adım atamıyorum :S:4:

para olduktan sonra yetişir diye düşünüyorum

eminim ki şu tarihe kadar zaten sürekli gelinlik modelleri incelemişinizdir, düğün mekanları incelemişinizdir

hani biz bayanlar pek meraklı oluyoruz ya daha ortada fol yokken bile gelinlik bakarız fln

kafanızda belli başlı fikirler vardır?

Paran varsa herşey yetişir. Biz 20 günde hazır olmuştuk. Tabi bu ne istediğini ze de bağlı mobilya işini 1xhaftada zwten gelinlik işini bir kaç arkaşın yanında olursa gelinlikçide hemen karar verip diktirebilirsin. Ben gelinlik provalarında her provoda bir arkadaşımı götürmüşrüm. Her biri farklı fikirler verip kusursuz bir gelinlik ortaya çıkmıştı,

cnm paranız da varsa 1 ayda neler olmaz ki..
eğer çok kararsız biri değilsen su gibi olur biter herşey,
ama çok detaycıysan hiç girişme derim,

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Aceleyle bazı şeyler es geçilebilir, içinizde kalabilir. Askerliğin aradan çıkması da daha iyi olur sanki. Hayırlısı olsun. :nazar:

Bence olur zaten düğün sezonu geçiyor dolayısı ile gelinlik,mobilya firmaları sezondaki yoğunluğu atlattı sayılır.Eğer maddi durumunuz müsaitse 2 haftada bile olur.Eğer 1 ay içinde yapmaya karar verirseniz işe davetiyelerden başlayın derim.Son günlerde koşturmacanız dahada çoğalır çünkü..

yaa çok kararsız biriyimdir ewet:13: herkes biyerlere atandığı için we okul dönemi de başlayacağı için çok fazla arkadaşlarıma fikrini soramam, ama sordukça daha çok kafam karışır benim. mobilyalara 4 5 aydır bakıyorum zatn onlar az çok belli kafamda. düğün salonu gelinlik damatlık bohça işleri kına dawetiye bunlar hiç daha bakmadığım şeyler, biraz koştur koştur olur ama olur gibi dimi ya:)) sağolun

Paran varsa herşey yetişir. Biz 20 günde hazır olmuştuk. Tabi bu ne istediğini ze de bağlı mobilya işini 1xhaftada zwten gelinlik işini bir kaç arkaşın yanında olursa gelinlikçide hemen karar verip diktirebilirsin. Ben gelinlik provalarında her provoda bir arkadaşımı götürmüşrüm. Her biri farklı fikirler verip kusursuz bir gelinlik ortaya çıkmıştı,

20 gün yetiyo mu gerçekten ya bana sanki aylarca hazırlık yapmam gerekiyomuş gibi geliyor. ben gözümde büyütüyorum belki de.

nikahınız varken niye aynı ilçede ayrı evlerde yaşayasınızki çok zorlancaksanız düğünü seneye yaza yaparsınız aynı evde yaşamak için nikah lazım düğün değilki :)

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Aceleyle bazı şeyler es geçilebilir, içinizde kalabilir. Askerliğin aradan çıkması da daha iyi olur sanki. Hayırlısı olsun. :nazar:

bu durumu nişanlıma üstüne basa basa söyledim hızlı oluyo şu da olmasın denecekse hiç istemem diye. öyle bişeye izin wermem dedi o da. ailesi de ne yapmaları gerektiğini biliyolar zaten anlaşıyoruz çok şükr

sadece başlığa cevap verıyorum para varsa olur canım bı haftada bıle olur para yoksa maalesef olmazzzz :6:

Her şey öyle ya da böyle yetişir de 1 ayda istediğiniz düğün salonunu bulabilir misiniz orasını bilemiyorum büyük şehirlerde 4-5 ay öncesinden bile yer bulmak çok zor oluyor anca biri düğünü iptal filan edecek de öyle. Elinizi çabuk tutun bence böyle karar verin bir an önceki düğün salonunu filan tutun.

hımm peki siz gelinlik damatlık falan o kısımları hallettiniz mi. aslında düşünyorum işimiz war çok şükr bir yıl gibi bi sürede aynı yere tayini çıktı öğretmn olanların hep sorunu olmuştr eş durumu, daha ne istyorsun eften püften şeylerle beklemek saçma diyorum:). oturup ciddi konşmak lazım tabi we bide plan yapmak lazım. plansız adım atamıyorum :S:4:

3 vakitten fazla plan yapana melekler kıkırdarmışşşşşş :))))

Her şey öyle ya da böyle yetişir de 1 ayda istediğiniz düğün salonunu bulabilir misiniz orasını bilemiyorum büyük şehirlerde 4-5 ay öncesinden bile yer bulmak çok zor oluyor anca biri düğünü iptal filan edecek de öyle. Elinizi çabuk tutun bence böyle karar verin bir an önceki düğün salonunu filan tutun.

düğün ilçede olacak bulurum heralde die düşünyorum düğün sezonu bitiyor artık. ben açık hawada istiyorum oraları bulabilir miyim bilmiyorum. bi karar werirsem ilk bakacağım düğün salonları zaten

niye yetismesinki kuzenim kacdi 15 gunde muhtesem dugunle evlendi her iki tarafda baristi hizlica hazirladilar bana gore 5 yildir bekleyim herseyim mukemmel olsun diyen insanlardan bile muhtesemdi dugunu esyalari herseyi :nazar:

lkinizde yetişkin ve mesleği olan kişilersiniz olur tabi beklemeye gerek yok ,ne kadarda planlı olsa aksamalar olur , mutluluklar dilerim

Back
X