• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda düğün olur mu?

bencede para varsa olur tabi.hem zaten eşin düğünden sonra askere gidecekmiş,sen şimdi ilk öncelikli şeyleri al alışverişte mobilya,beyaz eşya gibi.ıvır zıvır aksesuar falan gibi şeylere hiç dokunma bence.mutfak alışverişinide sadece şimdilik bi kaç bişey al.sonra eşin askere gidince seni oyalayacak şeyler olur eksiklerin.bunları tamamlarsın.rahat rahat alışveriş yaparsın.ama dediğin gibi planlı hazırlandıktan sonra yapılamıcak şey değil.mesela herkese görev ver.kuzenlerine kardeşlerine arkadaşlarına.

lkinizde yetişkin ve mesleği olan kişilersiniz olur tabi beklemeye gerek yok ,ne kadarda planlı olsa aksamalar olur , mutluluklar dilerim

zerenteacher

bir an önce evlenin düzeninizi kurun..Her şeyinde dört dörtlük olmasına gerek yok..Zamanla düzene koyarsınız.

teşekkürler. nişanlımla tam bi konuşamadık telefonun çekmediği bi yerde. askerlikte artık yaz tatiline gelecek şeklde olur bnde ailemle olurum. dediğiniz gibi bi düzene koymak daha iyi sanırım. hayırlısı olsun:)

bencede para varsa olur tabi.hem zaten eşin düğünden sonra askere gidecekmiş,sen şimdi ilk öncelikli şeyleri al alışverişte mobilya,beyaz eşya gibi.ıvır zıvır aksesuar falan gibi şeylere hiç dokunma bence.mutfak alışverişinide sadece şimdilik bi kaç bişey al.sonra eşin askere gidince seni oyalayacak şeyler olur eksiklerin.bunları tamamlarsın.rahat rahat alışveriş yaparsın.ama dediğin gibi planlı hazırlandıktan sonra yapılamıcak şey değil.mesela herkese görev ver.kuzenlerine kardeşlerine arkadaşlarına.

salon takımı we beyaz eşyayı almıştık zaten yazın boş durmayalım dedik eylülde son taksitleri werip bitircez. bi bulaşk makinem yok oda olmazsa olmaz bişe değil. yemek odası da olmazsa olmaz değil yatak odası acil onu da alabilirz zatn. çalıştığm yerde akrabalarım yok o yüzden kendim yaparım herşeyi. tek kardeşm war oda erkek zaten anlamaz:1: nişanlımda yanımda olacak her haftasonu yolculk yapıcaz gibi ama hallederz sanırım ücra biyerde değilm neyseki:46:

salon takımı we beyaz eşyayı almıştık zaten yazın boş durmayalım dedik eylülde son taksitleri werip bitircez. bi bulaşk makinem yok oda olmazsa olmaz bişe değil. yemek odası da olmazsa olmaz değil yatak odası acil onu da alabilirz zatn. çalıştığm yerde akrabalarım yok o yüzden kendim yaparım herşeyi. tek kardeşm war oda erkek zaten anlamaz:1: nişanlımda yanımda olacak her haftasonu yolculk yapıcaz gibi ama hallederz sanırım ücra biyerde değilm neyseki:46:

halledersiniz merak etme.biz eşimle 2 yıl çıktık,2 yıl nişanlı kaldık ve rahat rahat hazırlandık ama son gün farkettikki eve bir tane bile avize almamışız :1: düğünden sonra almıştık.yani çok bişey farketmiyor.hazırmış zaten eşyalarınız.yatak odasınıda alırsınız allahın izniyle.fazla takma kafana bence bir an önce kavuş sevdiğine.çünkü o ilk günler bambaşka oluyor :1:

bence olur benim teyzemin oğluda 1 ay içinde evlendi herşeyleride istedikleri gibi oldu gerçekten ben yaklaşık 6 aydır hazır deilim hala eksiklerim var zaman dar olunca çabuk oluyo herşey uzadıkça karar vermesi daha zor oluyo şimdiki aklım olsa 2 ayda bitirirdim herşeyi düğünü uzatmazdım zaman çok oldukça bunalıyo insan bir yerden sonra şuan yaşayan insan olarak yap 1 ayda derim kk da paylaşım yaparak bile üstesinden gelirsin bu gelinlik nasıl mobilya nasıl diye sorarak :1::1:

para konusunda sıkıntı yoksa yetişir ama okullar açılınca biraz zorlanırsınız hazırlıklarda

çok teşekkr ederm hepinize içimi rahatlattınız:)) okul açılınca zor olacak ewet ama gerekrse 15ine kadr rapor alır hallederz gelnlik damatlık işlerini. adanaya yakınım orda da bulamayacağım bişe yoktr heralde:)

Bize yetmişti. Biz bile şaşırmıştık. Ama derler ya allah düğün yapan ile ev alana yardım edermiş. Aynen öyle oldu. Herşey okadar rast gittiki çorap söküğü gibi herşey halledildi. Üstüne de zaman kaldı. Bende yetişirmi acaba demiştim. Yetişiyor inan. Bu kadar büyütme.

Bize yetmişti. Biz bile şaşırmıştık. Ama derler ya allah düğün yapan ile ev alana yardım edermiş. Aynen öyle oldu. Herşey okadar rast gittiki çorap söküğü gibi herşey halledildi. Üstüne de zaman kaldı. Bende yetişirmi acaba demiştim. Yetişiyor inan. Bu kadar büyütme.

sağol:) biyerden başlamk lazım sanırım aileler önce bi biaraya gelmeli şuan iki tarfta bşka yerlerde. konuşulsun bakalım ne diycek herkes:46:

hımm peki siz gelinlik damatlık falan o kısımları hallettiniz mi. aslında düşünyorum işimiz war çok şükr bir yıl gibi bi sürede aynı yere tayini çıktı öğretmn olanların hep sorunu olmuştr eş durumu, daha ne istyorsun eften püften şeylerle beklemek saçma diyorum:). oturup ciddi konşmak lazım tabi we bide plan yapmak lazım. plansız adım atamıyorum :S:4:

bende plansız adım atamam ama bız ı senedır nısanlıyız artık onunla olmak ıstıyorum onunla uyumak onunla uyanmak hıcbısey gözümde degıl. gelınlık de bugünlerde bakmaya baslıycam bence yetısır satın almıycam zten.

Back
X