• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda incelmeye var mısınız?

dudish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
13
1
38
31
Merhaba arkadaşlar , bugün kot pantolon almak için bir yere girdim.Birkaç tane dar paça beğenip kabine girdim hepsi 38 beden.. giydim aynaya baktığımda koca bir hayal kırıklığı yaşadım.. O kadar mı kötü durur bir insanda kot pantolon.. Farkettim ki kalçam çok büyümüş.. 54 kilo olduğum zamanlar 36-38 beden kot pantolon giydiğimde herkes hayran kalırdı fiziğe bak derdi. Peki ya şimdi ? Beden ölçülerim felaket ;

Kilo :62 Boy: 163

Kalça: 102 :( tam bir faciaaa
Bacak:56
Bel:71
Karın:86
Gögüs:86

Ve böylece eski halime dönmeye karar verdim özellikle de kalçamı 90 cm yapana kadar uğraşıcam.

Bugün leslie 3 mil ile başladım , inanmayacaksanız ama iç çamaşırıma kadar sırılsıklam oldum.Sanırım çok işime yarayacak. Ah şu tatlıları da bir hayatımdan çıkarsam ne güzel olacak..Burada gün gün neler yediğimi ve yaptığımı tek part halinde yazıcam.Benimle şuan için 1 aylık yol arkadaşı olacaklar varsa Takipte kalın :)

Leslieyi yap mutlaka canm hatta bassnlerine strec film sar üzerine esofmanini ya da taytini giyip yap

Leslieyi yap mutlaka canm hatta bassnlerine strec film sar üzerine esofmanini ya da taytini giyip yap

Evet bu akşam 20. dakikadan sonra aklıma geldi , sardım sırılsıklam olmuştu.. Sen leslie yaptın mı daha önce ? Eğer faydası olduysa yazarsan çok mutlu olurum :KK25:

Evet bu akşam 20. dakikadan sonra aklıma geldi , sardım sırılsıklam olmuştu.. Sen leslie yaptın mı daha önce ? Eğer faydası olduysa yazarsan çok mutlu olurum :KK25:
Canm ben bi ara yaptim bacaklarimda karnimda hep inxelmeler oldu ama duzenli yapmadim biraktm Sen duzenli yaparsan daha cok faydasini gorursun

1.gün : 61,650

Şimdi de neler yediğime gelelim.

Sabah kahvaltı : 1 adet kırmızı elma+10 adet fındık

Sonrasında spor salonunda 40 dk yürüyüş bandında 3 km yürüdüm ve 30 dk diğer aletlerle çalıştım

Öğle Yemeği : 1 adet dolma + 5 yemek kaşığı çorba

Akşam Yemeği: 1 adet dolma + 2 yemek kaşığı makarna+2 küçük elmalı pasta :KK12:ve çay

2 litre su

Birazdan leslie 3 mil yapacağım :P

Bugünki kilom 61.600 (ayakkabılı)

Bu sabah 9 da uyanıp kahvaltımı yaptım. Kahvaltı menüm ; bir dilim börek,2 adet zeytin,domates,salatalık,roka şekersiz çay
SPORA GİTTİM 45 DK YÜRÜYÜŞ =4.5 KM YÜRÜDÜM
45 DK DİĞER ALETLERLE ÇALIŞTIM.HER YERİM AĞRIYOR :)
ÖĞLE YEMEĞİ : 2 KÜÇÜK ELMALI PASTA

AKŞAM PATLICAN MUSAKKA ,SALATA,MERCİMEK ÇORBASI
2 LİTRE SU
ŞİMDİDE LESLİE 3 MİL YAPACAĞIM.

Bugün spor salonuna gittiğimde yine herzaman ki gibi ilk işim tartılmak oldu ve ayakkabılı 61.300 geldim.1 günde 300 gram vermek bile bayağı mutlu etti beni :) Devamının gelmesi dileğiyle şimdiden herkese iyi cumalaarr:KK49:

Sabah kahvaltım : 1 dilim ekmek , roka,bir dilim peynir,domates salatalık,şekersiz çay

Ardından spor salonuna gittim. 30 dk yürüyüş +10 dk dikey bisiklet+20 dk diğer aletler

Öğlen : Bir şey yemedim

Akşam:1 tabak kısır :eek:

Bugün leslie yapamayacağım.Çok yorgunum yarın tam gaz devam oleyyy:KK24::KK24::KK24::KK24:

Bugün spora gidemediğim için tartılamadım ..
Uyanır uyanmaz limonlu ılık su 1 bardak
Kahvaltı: 1 adet krep + 1 adet hazır küçük kahvaltılık reçel+şekersiz çay

Öğlen: Tavuk sote +salata

Akşam : Çorba +muz

3 km açık havada yürüyüş

Son düzenleme:
Bugün ki kahvaltım : Şekersiz çay+ 1 dilim börek+domates salatalık

Öğlen : 7-8 kaşık maklube

Akşam : Ispanak+ 4 kaşık makarna

Saat 4 gibi spora gittim tartıldım ayakkabılı 60.300 olmuşum süper bir şey :) ayakkabıyı çıkartınca 59.800 oldu :) hedefime adım adım gidiyoorumm
30 dk yürüyüş +15 dk bisiklet+20 dk diğer aletlerle çalıştım.Şimdide leslie 3 walk yapacağımmm :)

Back
X