Merhaba arkadaşlar , bugün kot pantolon almak için bir yere girdim.Birkaç tane dar paça beğenip kabine girdim hepsi 38 beden.. giydim aynaya baktığımda koca bir hayal kırıklığı yaşadım.. O kadar mı kötü durur bir insanda kot pantolon.. Farkettim ki kalçam çok büyümüş.. 54 kilo olduğum zamanlar 36-38 beden kot pantolon giydiğimde herkes hayran kalırdı fiziğe bak derdi. Peki ya şimdi ? Beden ölçülerim felaket ;
Kilo :62 Boy: 163
Kalça: 102
tam bir faciaaa
Bacak:56
Bel:71
Karın:86
Gögüs:86
Ve böylece eski halime dönmeye karar verdim özellikle de kalçamı 90 cm yapana kadar uğraşıcam.
Bugün leslie 3 mil ile başladım , inanmayacaksanız ama iç çamaşırıma kadar sırılsıklam oldum.Sanırım çok işime yarayacak. Ah şu tatlıları da bir hayatımdan çıkarsam ne güzel olacak..Burada gün gün neler yediğimi ve yaptığımı tek part halinde yazıcam.Benimle şuan için 1 aylık yol arkadaşı olacaklar varsa Takipte kalın :)
Kilo :62 Boy: 163
Kalça: 102

Bacak:56
Bel:71
Karın:86
Gögüs:86
Ve böylece eski halime dönmeye karar verdim özellikle de kalçamı 90 cm yapana kadar uğraşıcam.
Bugün leslie 3 mil ile başladım , inanmayacaksanız ama iç çamaşırıma kadar sırılsıklam oldum.Sanırım çok işime yarayacak. Ah şu tatlıları da bir hayatımdan çıkarsam ne güzel olacak..Burada gün gün neler yediğimi ve yaptığımı tek part halinde yazıcam.Benimle şuan için 1 aylık yol arkadaşı olacaklar varsa Takipte kalın :)