1 ayda nasıl 14 kilo verebilirim?

Aydiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
1
0
1
Kızlar geçen dönem 11 kilo aldım ve bir türlü gitmiyor kilolar az yesemde yürüyüş yapsamda olmuyor. Demir ilaçları kullandım bu kiloları öyle aldım malum okul sezonu açılıyor ve 14 kilo fazlam var. Neler önerebilirsiniz

1 ayda 14 kilo veremezsin. Verirsen de bu sadece kas ve su kaybi olur, yaglar oldugu yerde kalirlar.
1 kilo yag 7500 kalori ediyo (hatirladigim kadariyla), yani 1 kilo yag yakmak için 7500 kalori harcaman gerekiyo.
60 kilo olan birisi yarim saat normal tempoda kostugunda ortalama 180-200 kalori civari yakiyo.
7500 kalori yakmak için kaç gün hiç durmadan kosman gerektigini sen hesapla.

Bunun yaninda, yasini bilmiyorum ama ortalama bir bayan metabolizmasi 1800 kalori filan gerektiriyo (yemen gereken kalori miktari). Bunun uzerinde kilo alirsin, altinda kilo verirsin. Ama çok dusuk kalorili bir diyete devam ettigin zaman, vücut tam tersini yapiyo, yani metabolizmayi yavaslatip yediklerini yag olarak depoluyo. Kaslar eriyip vucut su kaybettigi için sen her tartiya çiktiginda kilo verdim saniyosun, halbuki yaglar oldugu gibi duruyolar. Ve rejimi biraktigin an, metabolizmani da yavaslatmis oldugun için, otomatik olarak geri kilo aliyosun.

Bunun kurali budur. Yok yani oyle mucize bir yontem, olsaydi senden once bilinirdi merak etme. Haftada 1 kilo vermeyi hedefle. Anladigim kadariyla yasin genç, bu çok kolay yapabilecegin bir sey. Sene sonuna mukemmel olursun. Bosver okuldakiler ne dusunurse dusunsun, senin sagligindan dahami onemli yani ? Saglikli beslen, hareket et, mumkunse spor yap, bol su iç, bol taze sebze meyve tüket, hem sagligin için iyi bir sey yapmis olursun, hem verdigin kilolari garanti olarak verirsin yani geri almazsin.

Tabii ille de ben okul açilmadan ne pahasina olursa olsun 14 kilo vericem diyip saçma sapan, sagliksiz bir diyet yapmak istiyorsan, o da sana kalmis, herkesin kendi seçimi. Ama rejimi biraktiktan en geç 3-4 ay sonra verdiklerini geri alacagina sana 10 000 % garanti ederim. Melanie dediydi dersin.

Bol sanslar !

1 HAFTADA 4 KİLO DİYETİ-1 HAFTADA NASIL 4 KİLO VERDİM?

Evet yanlış okumadınız. 1 haftada 4 kilo verdim. Nasıl mı? Mükemmel bir diyetle. 17 GÜN DİYETİ..
"17 Gün Diyeti"nde aslında 4 aşama bulunuyor. İlk aşama ‘hızlandırma’, ikinci aşama ‘hareket etme’, üçüncü aşama ‘varış’, son aşama ise ilk 3 aşamanın birleşiminden oluşuyor.
17 gün süren ilk evreyi ben sadece 1 hafta yaptım.Daha doğrusu 1 hafta tutabildim boğazımı Bu arada unutmadan ekliyim,spora da gidiyorum-fitnessa-. Ve çok güzel bir sonuç aldım daha ilk haftasında. Bu zamana kadar çok fazla diyet denedim ben. Tabi her bünye farklı işliyor;ama ben bu kitabı şiddetle öneriyorumm.

Şimdi yaptığım ilk evreden bir örnek menü veriyim:

• Kahvaltı:2 çırpılmış yumurta akı,yarım greyfurt veya başka taze meyve,1 fincan yeşil çay
  • Öğle Yemeği:Ton balıklı büyük yeşil salata,1 fincan yeşil çay
  • Akşam Yemeği:Serbest miktarda sebze ile bol ızgara tavuk,1 fincan yeşil çay
  • Atıştırmalık:175 gr doğal yoğurt veya başka bir probiyotik servis,1 meyve

Evet oldukça doyurucu bir diyet,tabi ben bazı öğünleri spora gittiğim için yiyememiştim. İsterseniz alıp bir deneyin derim.YAPANLARDAN YORUMLARI BEKLİYORUM :) UMARIM SİZİN DE İŞİNİZE YARAR.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ayda 14 kilo vermeye başarsan da ne kadar sağlıklı ve kalıcı olacak sana önerim bir diyetisyene git yada gidemem diyetisyene zor gelir dersen günlük kalori hesabı yap kalorisi düşük olan gıdalar tüket sabahları tahıllı ekmek ile tost ye yanında domates salatalık yada küçük dilim peynir birkaç zeytin ince dilim ekmek yeşillik .. öğlende ana yemek yanında bir bardak ayran akşamda çorba protein salata tarzı yemekler tüket makarna pilav bulgur tüketme dediğin gibi en sağlıklısı diyetisyenden yardım alman bende çok sıkıntı çektim 1 sene spor yaptım daha çok kilo aldım

Bir ayda verebildiğin kadar kilo vermeye bak bence.
Her öğün sebze-salata ve protein tüketmeni öneririm.Sebze-salatalarına bir miktar zeytinyağı da ilave et.
Şeker ve nişastalı gıdaları kes, meyveyi ve yoğurdu bile ölçülü ye.
Bol su ve her öğün yeşil çay tüket.
Günde yarım saat kardio yap.
Bak o zaman neler oluyor.1 ayda olmasa bile 2 ayda 14 kg verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…