1 ayda ovülasyonun ikinci kez koyulasmasi

Canım geçen yıl sadece lh degerime baktirdim bi sorun yoktu bu sene hiç baktirmadim 3 aydır bebis istiyoruz o yüzden gidip baktirmadim suan
Gebelik testi yaptın mı bugün yada dün gece burdaki diğer arkadaşlarda gebelik olduğu kanaatinde bende dahil,yüksek ihtimalle iki kez 10 günden fazla ara ile pil çıktığında gebelik oluyor çünkü yumurtlamanın 12. Günü gebelik oluştuysa şayet idrara geçiyor erken yada kaset test farketmeksizin varsa testte gözükür ilk idrar olması şart değil

Canım sabah hamilelik testi yapacağım şuan tekrar ovulasyon testi yaptım bak bu da koyu oldu

Eklentiler

• IMG_3991.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 93
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim Allahın izniyle hamilesinsabah test resmini bizlerle paylaşırsın
Canım şimdi test yaptım biri 10 saniyesi biri de 5 dk olan fotosunu ekledim . Yurt disindayim duchesse diye bir test bilen var mı acaba bu testi elimde başka da yoktu emin olmak için deneyecektim hala inanamiyorum

Eklentiler

• IMG_3996.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3997.webp
    14 KB · Görüntüleme: 73
Canın bence gebesin elinde test varsa yap hemen. :) sonucu paylaş bizimle
Canım şimdi test yaptım biri 10 saniyesi biri de 5 dk olan fotosunu ekledim . Yurt disindayim duchesse diye bir test bilen var mı acaba bu testi elimde başka da yoktu emin olmak için deneyecektim hala inanamiyorum

Eklentiler

• IMG_3996.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_3997.webp
    14 KB · Görüntüleme: 50
Hayırlısı olsun canım gebesin
Ay canım inanmak öyle zor ki, 3 aydır istiyoruz sadece bu ay ovülasyon testi kullandim, normalde uygulama 14.gün yumurtlama gösterir ya ben ovülasyon testiyle 24.günde Pik yasamistim . Degerlendirdim tabiki. Bence en büyük Haydar ovu testiyle bu ay takip etmem oldu

Nasip canım Allah yeter ki istesin güzellikle olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Maşallah canım dedik sana hayırlı olsun

Ne gibi bir bilgi soruyorsun acaba üç sene aralıksız kullandım testi o yüzden tüm tecrübeye sahibim test hakkında eğer Lh hormonunda sıkıntın yoksa gebelik olduğu için tekrar pik görüyorsun
Günde 1 kez yapılsa sorun olur mu adet bitiminden ne zmn sonra başlanmali

Adet bitiminden hemen ardindan gunde bir kez aynı saatlerde yapilabilir. Ben ovülasyon sayesinde Pik gunumun normale göre daha geç olduğunu farkettim mesela
Ben 2 yıldır uğraşıyorum olmadı doktor kontrolünde gittim yumurta takibi ovitrelle gonalf klomen kullandım rahim filmi çekildim eşim sperm testi verdi sorun yok bu sefer doktora gitmeyi kestim ovulasyon testi ile deniycem inşallah uğurlu gelir adetimin 4.gunu bugün ilk defa kullanicam

Canım bana uğurlu geldi gibi bakalım ins sağlıklı bir gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…