1 ayda patlayan bomba...

haaa bir de b..şlmak için de yöntem soruyor size öyle miii arsıza baak patlasın içinde diyeydiniz hay allahım yaaa nasıl sinirlendim

Cnm önceki konuda çine gitmen için koçan kredi cekmştı. Gittiihde danısmanlık büronun yönlendirdiği tercüman yarı yolda bırakmıştı.. büroya saydırmış sonra pisman olmuştun... o sen misin giizz

Ya fazla özgürlük iyi değil sasırmadım. Bi kocanın da rahatça ğöndermesne şaşmıstım doğrusu...

Ama kaldırmıyor artık bünyem ..Yani ağır geliyor burada iki ay yetecek kadar param var ve bitti beni arama dedim..Keşke bana bunları yapmasaydı da Çin e gelemeseydim...

Evet öleyim inşallah geberiririm buralarda da vicdanın sızlar dedim

ne yani tek kötü şey aldatmak mı ? eşiniz için diyorum bunu
elim dokunmuyor konuşmuyorum ki desin nette oturup bayanlara ait şeylere bakıp dursun
ha aldatmış ha bunu yapmış ikisi de hoş değil ki
ikiside sorun

Evet öleyim inşallah geberiririm buralarda da vicdanın sızlar dedim
Şuan eşinle ne durumdasınız arıyor mu seni ??
Bir kadın olarak çok zor bu tarz bir şeye şahit olup da sindirebilmek ..

Ayrıca elin adımına anahtar vermek de neyin nesii kii ..

Eşinizin desteğe ihtiyacı var. Böyle bir sıkıntısı varken 1 yıl ayrı kalacaksınız. Giderken bu tip sıkıntıların olacağı aklınıza gelmedi mi? Değil 1 yıl 1 gün bile eşimi bırakamam ben. Ayrı kalmaya dayanamıyorum hatta iyi ki ben onu tanımadan askerliğini yapmış, yoksa tezkere gelmezdi benim için. Siz oradayken de eşiniz rahatça davranmış. Siz evde olsaydınız arkadaşı gelip size kalabilecek miydi? En azından çekineceği bir Gökçe olurdu evde. Erkekleri çok başı boş bırakmamak lazım.

Ben Çin konusundada yorumumu yazmıştım ''benim eşim olsa izin vermezdi gitmeme diye'' ama sen ne münasebet bizim birbirimize saygımız var o beni kısıtlayamaz istersem giderim fln demiştin canım..
Ne güzel elbetteki saygı duyacaksınız birbirinize ama benim gözümde evlilik tek kişiden değil iki kişiden sorumlu olmaktır...
O zaman da garip gelmişti koca 1 yıl eşini evliliğini geride bırakıp gitmek ama yorumumu yazıp çekilmiştim zira benim düşüncelerim bunlar ama kimseye kendi fikrimi dayatma hakkm yok...
Yanlış bilmiyorsamda yeni evliydiniz... Yani nebilim bana kopuk bir ilişki gibi geldi sen kocanı bırakıp gidebiliyosun o senden habersiz hareket edebiliyor fln...
Evlilikte birbirinize karşı olan o sorumluluk tam oturmamış sanki ikinizdede...

Seni üzmek için sormuyorum istersen bana değil kendine içinden cevapla Çine gitmene değdi mi?

Ha erkek ha bebek ya .
Bu ne böyle yaaa

Geldi gelmez mi ? Ben çok kendiyle muhasebe yapan bir insanım ama bu kadar kırılabileceğimi düşünemedim ..Şimdi yine karşıma çıkınca farkettim ki sandığım kadar güçlü değilim

Yeni değil 8 yıllık evliyim.Ama ben gemileri yakıp gitmedim,ikimiz için ,daha iyi bir hayat için gitmem gerektiğine inandım..

Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin, bana deli gibi oldum..Bu kadar uzaktayım diye mi bu kadar etkilendim ama elim kolum bağlı,az bi param var ..İş bağlantılarım falan hep onun elinde ,ben o işleri kesicem ,konsolosluğa kadar giderim geri döneceksin ,ayrılamazsın diyo ..Kafam allak bullak doğru düşünemiyorum..Aramıyor ,ama en son yazdıkları bunlar...

Külotlu corap mi giyiyor adam konudan birsey anlamadim

Sana cevap vermeye bile mecalim yok.Orda nal gibi adamın fetişist olduğunu yazmışım ,hayır bilmiyorsan aç oku be kardeşim..Anlamadıysan yorum yapmana gerek yok ..Zaten canım burnumda ..

Ne kadar daha kalacaksin peki orada?
Yani şuan ayrılmak mantiksiz gibi.. Eve sizden izinsiz kimseyi almamasi gerektiğini bekar hayati yasamadigini anlatin..

Ve o çorap mevzusu ise nasil çözülür bilemedim

Escinsel olabilir adami eve almis ilginc.kurt dusurmek istemem ama anormal bir durum..

Tövbe est.yok devenin nalı..Arkadaşının evi yok diye almış ben aldığına değil,söylemediğine kızıyorum..Ana konumuz zaten facebooktaki fetişizm konuları anlatabildim mi ?

Arada yazdıklarını okumadım gökçecim. Konuda yazdığına göre yorum yapacağım. Evde kalan adam konusunda biraz haklısın. Çok kalmayacaktır heralde, düzenini kurana kadar takılır gider muhtemelen. Ama senin haberin olmaması kötü olmuş.

Diğer konu hakkında ilk evlendiğinizde bununla ilgili fikrin yok muydu? Yani8 seneden bahsediyorsun. Bu adamın fetişi, fantazisi bu. Değiştiremezsin malesef, belki yönlendirebilirdin. Ama sen bunu kaldıramayacak bir insansan neden 8 sene sürdü bu evlilik? Sakladı mı senden, yeni mi öğrendin. Yeni öğrenmediysen neden şimdi bunu problem ediyorsun. Önceden de problem ettiysen neden 8 sene çözüm bulmadın? Bu konular benim kafamı çok karıştırıyor. Anlamakta zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…