• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda patlayan bomba...

bir ornek fetis mesaji

kilotlu çorap giyen kadınlar veya karısı böyle giyinen beyler karısı hakkında konuşmak isteyen karısının çamaşırlarını giyen beyler eklesin

olayı tam anlamadım ama kilotlu çorap fantezisi varsa sen kullanmıyor muydun?
Yani eşimin zaafı olsa ben paso öyle gezerdim acıkcası

Yok yahu ne alakasi var. Sizin gibi yazanlar olmuştu. Yorum yapan bazi arkadaslar da saydirmisti..
Ben tek cumlelik bir yorum yapmıştım. Öyle uzaktan izledim sonra :KK51:

Koca delisi falan olsam da ben uyurken bakacak olan adam yine bakardı.Nitekim daha önceki olaylarda onun burnunun dibinde ,aynı evin içindeydim..Üstelik ona face adresini bile ben almıştım ..Konuyu benim çekip gitmeme bağlamayın lütfen ..

ahahaha dimi ama yani bir şekilde zaaf olabilir bunlar normal şeyler onu mutlu eden beni de memnun ederdi yani :p

Bunları yaşayınca insan ahahahahahah yapamıyor maalesef..Öünkü bu basit bir hoşa gitme meselesi değil..Derinine inersen aslında takıntı,belki de saplantı..

Yani şimdi Gökçe Çin konusunda ilk yorumumda hevesine destek oldum, sonra konularını okuyup senin için gitmenin daha iyi olacağına dair bir sürü haklı sebep buldum öyle de yazdım, gitme bu adamla devam et belki düzelir demek içimden gelmemişti, sorun Çin'e gidiş değil de, sadece ben ne yapmalıyım bu evlilikte olsaydı, bu adamla devam etme diye düşünürdüm.

Çin bahane olmuş oldu, gitmeseydin de devam etseydin hayatına kaldığın yerden, yine facebookda baktığını farketmezdin belki daha iyi saklardı ama bakacaktı. Düşüncesizliği de aynen devam edecekti evde sen olduğun için belki arkadaşını çağıramayacaktı ama başka bir yerden patlak verecekti yoksa kredi çekmesi falan hikaye, hiç parası olmasa zaten çekemeyecekti, sen de zaten internetten öğrenmenin farklı yollarını bulur, özel derslerine ağırlık falan verirdin.

Gidersem belki ikimiz de düzelirdik neden böyle oldu tavrında tamamen haklısın, ama sebeplerini buda biraz, sadece cümlelerinde yazdığın gibi düşün, kendin için gittin oraya. O da sadece kendini düşünerek üzüleceğin şeyleri yaptı arkandan, affetsen yine yapacak yan odada olsan bile, bir şeyleri değiştirmeye sadece sen çaba sarfedip bu kadar yolu gitmek gibi, o hala farkına varamamışsa hareketlerinin sendeki etkisini, çabalamanın gerçekten alemi yok, enerjini kendinden kısacak hale gelme, bu sefer bu gereksiz fedakarlık yapan haline de kızmaya başlarsın.

Konunun özeti ,teşekkür ederim ;)

:KK48: bende uzaktan izlemiştim valla 1-2 yorum yapıp çin konusunda..
Burdada yazdım çekildim valla öyle sıfatlar yapıştıranlar olduğunu biliyorum çünkü hakarete kadar gidiyolar malesef..
Herkesin evlilik kavramı farklıdır tabiki, biriyle evlendik diye kölesi olmadık ama fikirler farklı ve saygı duymak zorundayız birbirimize:D

O kadar isterdim ki normal bir evliliğe sahip olmayı,bir çocuk doğurup ona huzurla bakmayı,bir gün bile olsa şüphesiz yaşamayı ama hayat herkese adil davranmıyor piskko :( O yüzden sen benim neden çekip gittiğimi sadece anlattığım bir kaç cümleden çözemezsin ..

senin icin yazmadim bu fetislige care olarak sana kilotlu corap giymeni tavsiye edenlere yazdim.
nasil birsey anlasinlar diye >(

ne diyosun yaaaaa kelimesini aynen sana katılıyorum baabında söyledim..Evet çok iğrenç anlamında ;)

bu evlilik eninde sonunda bitecek.. sadece uzatmaları oynuyorsunuz kaç yıldır

20 yaşında evlendim ben bu olaylarla karşılaşana kadar hep derdim ki Allah başka bir yüz göstermesin diye çünkü tek bir hakareti,ses yükseltmesi,istediğim yapmaması ,aileme saygısızlığı,evine bakmaması ,şiddeti ,cimriliği hiçbiri olmamıştı ..Ama şimdi düşünüyorum da meğer içinden yapıyomuş ne yapıyosa kör değilidm,aptal olmadım hiçbir zaman ama sınav mı bu ? Sınavsa nasıl atlatılır bi fikrim yok ..

Koca delisi falan olsam da ben uyurken bakacak olan adam yine bakardı.Nitekim daha önceki olaylarda onun burnunun dibinde ,aynı evin içindeydim..Üstelik ona face adresini bile ben almıştım ..Konuyu benim çekip gitmeme bağlamayın lütfen ..
Ben diger konunuza zaten ayni seyi yazmıştım eski konulariniza bakarak. 'Adam zaten yaninizdayken de rahat durmamis' demiştim cok iyi hatırlıyorum..

Arkadasina karsi sezdigin duygular haric hepsi bir sekilde tolere edilebilir seyler bence.

cunku cogu iletisim problemi ve cozulebilir...

Arkadas olayinin pesine dusmek ve iliskinizi noktalamak ya da o sorunu halletmek yerine neden o kadar uzaga gittin ki...

Back
X