- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi witch hunt
galiba evetcorabin icinde bacak da oldugu icindr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba evetcorabin icinde bacak da oldugu icindr![]()
facebookta kulotlucorap diye bi sayfa var hakkaten sinir boZucugaliba evet![]()
yazdım baktım eveeeet cinsel içerikli bunlar şimdi anladım olayıfacebookta kulotlucorap diye bi sayfa var hakkaten sinir boZucu
hehehe çok güldüm :)) benimkinin mini etek fantezisi olsa süper olacak çünkü çok seviyorumolayı tam anlamadım ama kilotlu çorap fantezisi varsa sen kullanmıyor muydun?
Yani eşimin zaafı olsa ben paso öyle gezerdim acıkcası
ahahaha dimi ama yani bir şekilde zaaf olabilir bunlar normal şeyler onu mutlu eden beni de memnun ederdi yanihehehe çok güldüm :)) benimkinin mini etek fantezisi olsa süper olacak çünkü çok seviyorum![]()
başkasına da bakmaması lazım amaahahaha dimi ama yani bir şekilde zaaf olabilir bunlar normal şeyler onu mutlu eden beni de memnun ederdi yani![]()
Yok yahu ne alakasi var. Sizin gibi yazanlar olmuştu. Yorum yapan bazi arkadaslar da saydirmisti..
Ben tek cumlelik bir yorum yapmıştım. Öyle uzaktan izledim sonra![]()
ahahaha dimi ama yani bir şekilde zaaf olabilir bunlar normal şeyler onu mutlu eden beni de memnun ederdi yani![]()
başkasına da bakmaması lazım ama![]()
facebookta kulotlucorap diye bi sayfa var hakkaten sinir boZucu
Yani şimdi Gökçe Çin konusunda ilk yorumumda hevesine destek oldum, sonra konularını okuyup senin için gitmenin daha iyi olacağına dair bir sürü haklı sebep buldum öyle de yazdım, gitme bu adamla devam et belki düzelir demek içimden gelmemişti, sorun Çin'e gidiş değil de, sadece ben ne yapmalıyım bu evlilikte olsaydı, bu adamla devam etme diye düşünürdüm.
Çin bahane olmuş oldu, gitmeseydin de devam etseydin hayatına kaldığın yerden, yine facebookda baktığını farketmezdin belki daha iyi saklardı ama bakacaktı. Düşüncesizliği de aynen devam edecekti evde sen olduğun için belki arkadaşını çağıramayacaktı ama başka bir yerden patlak verecekti yoksa kredi çekmesi falan hikaye, hiç parası olmasa zaten çekemeyecekti, sen de zaten internetten öğrenmenin farklı yollarını bulur, özel derslerine ağırlık falan verirdin.
Gidersem belki ikimiz de düzelirdik neden böyle oldu tavrında tamamen haklısın, ama sebeplerini buda biraz, sadece cümlelerinde yazdığın gibi düşün, kendin için gittin oraya. O da sadece kendini düşünerek üzüleceğin şeyleri yaptı arkandan, affetsen yine yapacak yan odada olsan bile, bir şeyleri değiştirmeye sadece sen çaba sarfedip bu kadar yolu gitmek gibi, o hala farkına varamamışsa hareketlerinin sendeki etkisini, çabalamanın gerçekten alemi yok, enerjini kendinden kısacak hale gelme, bu sefer bu gereksiz fedakarlık yapan haline de kızmaya başlarsın.
senin icin yazmadim bu fetislige care olarak sana kilotlu corap giymeni tavsiye edenlere yazdim.Sen ne diyosun ya ..Külotlu çorap görünce sara krizi gibi geliyo bana ...
bende uzaktan izlemiştim valla 1-2 yorum yapıp çin konusunda..
Burdada yazdım çekildim valla öyle sıfatlar yapıştıranlar olduğunu biliyorum çünkü hakarete kadar gidiyolar malesef..
Herkesin evlilik kavramı farklıdır tabiki, biriyle evlendik diye kölesi olmadık ama fikirler farklı ve saygı duymak zorundayız birbirimize![]()
senin icin yazmadim bu fetislige care olarak sana kilotlu corap giymeni tavsiye edenlere yazdim.
nasil birsey anlasinlar diye >(
bu evlilik eninde sonunda bitecek.. sadece uzatmaları oynuyorsunuz kaç yıldır
Ben diger konunuza zaten ayni seyi yazmıştım eski konulariniza bakarak. 'Adam zaten yaninizdayken de rahat durmamis' demiştim cok iyi hatırlıyorum..Koca delisi falan olsam da ben uyurken bakacak olan adam yine bakardı.Nitekim daha önceki olaylarda onun burnunun dibinde ,aynı evin içindeydim..Üstelik ona face adresini bile ben almıştım ..Konuyu benim çekip gitmeme bağlamayın lütfen ..
Gökçe25 nasılsın son durumlar nedir ..