Saç Uzatma Yöntemleri 1 Ayda Saç Uzatma Mümkün Müdür

berilakan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
7
1
25
Arkadaşlar merhaba, Biliyorum ki bir çok insan saç uzatma konsun da problemler yaşıyor. Özellikle kırıkları aldırmak için gidilen kuaförün saçı fazla kesmesi ve işlem sonrası yıpranarak kırılıp dökülen saçlar oldukça can sıkıyor. Hele ki bu saçları hızlı yoldan geri getiremeyince insanı çığırından çıkarıyor. Benzer sorunları yaşayan birisi olarak bu konu hakkın da bulduğum en etkili çözüm yolundan size bahsetmek isterim.

Geçen ay saçlarımın ucundaki kırıkları aldırmak için kuaförüme gittim. Fakat gitmez olaydım. Ucundan 1-2 cm kırıkları alacağına gitti benim saçlarımı cart diye 4-5 cm kesti. O an ne hissettiğimi size anlatama. Çünkü saçlarımı uzun süredir kestirmiyordum ve daha da uzatmak için ucundaki kırıkları aldırmak istemiştim. Her neyse o arada bir bağırış çağırış çok sinirlendim. Kesilen saçların yerine kaynak yapacaksın diye tutturdum.

Daha sonra kuaför bana Quality Life markalı bir saç uzatma serumu gösterdi ve bu serumun kaynaktan daha iyi olacağını söyledi. Ben de başta paçayı sıyırmak için böyle söylediğini düşünerek kabul etmemiştim. Bana bir ay kullanmamı ve eğer saçlarımı eski haline getirmezse istediğim kadar saçlarıma kaynak yapacağını söyledi. Ben de saçlarımın doğallığı bozulmasın diye üzülerek kabul ettim.

Bir ay boyunca sabah ve akşam nemli saçlarıma uygulamaya başladım. İlk haftalar saçlarımı hiç olmadığı kadar yumuşatmaya ve parlatmaya başladı. Onuncu günden itibaren saçlarımda olumlu anlam da değişiklikler olmaya başlamıştı. Fakat hala gözle görülür inanılmaz bir uzamayı görememiştim. Bir ay boyunca hiç ara vermeden kullandım. Ay sonunda saçlarımın eski haline geldiğini hatta bir iki santim daha fazla uzadığını gördüm.

Gerçekten hiç beklemediğim bir etkiyi gördüğüm için çok mutlu olmuştum. QL saç uzatma serumunu deneyebilirsiniz. Hatta ürünü İnternet üzerinde bir araştırın. Hakkında yazılmış epey yazılar var. Hatta Trenyol da da satıldığını gördüm. Dilerseniz oradan ya da eczaneden temin edebilirsiniz. Umarım dilediğiniz gibi saçlarınızı hızlı uzatma konusunda etkili bir çözüm olur.
 
X