1 ayda yuzuk takilirmi?

Yooo neden anormal olsun ki bence olabilir insanlar kendilerinden ve karşısindakinden eminse takabilir bence. Bu bir bağlılık olayı ben normal karşılıyorum bir haftada bile takabilir insan yeterki doğru kişi olduğunu anlayabilsin...

çokta mutlu ama kendi kafasına yüzük takmakla aynı şey değil bahsettiğim durum aileler işin içinde karşılıklı rıza anlaşma bebeiş bekliyolar

Benim tanışıp yanlis hatirlamiyorsam 3 günde evlenen ve deliler gibi birbirlerini seven şu anda 4 5 yıldır evli olan arkadaşım var. Hatta nur topu gibi kız çocukları var. Mesele zaman değil uyum o uyumu yirmi sene kalsan yine yakalayamazsin karsidaki doğru insan değilse. Yani günle haftaya ayla kıyas mantıksız bence sevgi de olur aşk da olur evlilik de olur

Son düzenleme:
Bi erkek arkadaşım bana 1 buçuk ay sonra yüzükle gelmişti direkt ayrılmıştım :) bana çok saçma gelir bu hız fazla

Ben kac yil ciktim istemedim ole bisi oyuzden de takilmadi, bana sacma geliyor ama benmde bi iki ayda yuzuk takan arkadaslarim oldu. Onlar kabul ettiyse bana laf düşmez, herkesin kendi hayati

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ikisi de çabuk aşık olup, hemen karar veren tiplermiş demek ki..ben öyle tipler sevmem
hayatındakı her ınsana deli gibi bağlanıp hemen evlenmek ısteyen tiplerdir.

Bazı şeylerin sindire sindire olmasından yanayım bu kadar önemli olaylarda aşırı hızı sevmiyorum.
Sonuçta yüzüğün bi'bağlayıcı özelliği yok hemen aileleri karıştırmıyolarsa... Tek özelliği "bu kızın başı bağlı ayık olun" mesajı, takan erkeklerin -çoğu- buyüzden takıyo:44:.

Ama herkesin kendi kararı

Yüzük takmak moda oldu artik
Benim arkadasimin sevgilisi de 1 ay olmadan tektaş almış
Ben 5 yıldır bekliyorum

Bazı insanlar cok aceleci
Ozellikle bazı erkekler

Aynen katiliyorum yuzuk takmak moda olmus!
Bende 4 sene bekledim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 gundemi???? :O

eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra yüzük taktık.1 ay sonra nişanlandık. 2 yıllık evliyim şimdi çok mutluyum

Evlilik kumar işi gerçekten. Yıllarca görüşüp evlenip , bi kaç ayda ayrılan, aldatılan, şiddet gören bi sürü insan varken , bi kaç ayda tanışıp evlenip mutlu olan bi o kadar insan var. Tabi yine de karşındaki kişiyi her yönüyle tanımak gerek

5 aylık bir ilişkinin ardından
evlenme teklifi yapan bir erkeğin
bayana hitaben söylediği bir replik var aklımda

--5 ay erken diye düşünme lütfen
eğer böyle düşünceğinden endişe etmeseydim
ben ilk 5 dk dan sonra bu isteğimi açıklardım sana

evet bazen böyle oluyor
süre az görünebilir
ama insan ne aradığını biliyor ve aradığını buluyorsa
bize kısa gibi gelen o zaman içinde
bu gibi önemli bir karar alınıyor

bence zamanlamanının dışında tarafların yaşları önemli

anlattığım olayda bay da bayan da 40 yuaş üzeri idiler
yani hayatı beklemek artık kaçırmaya başlamak demekti

.............................................

bir de gençler arasında çok var bu yüzük takma meselesi
biz ciddiyiz biz gelecek düşünüyoruz anlamını taşıyor
ayrıca manevi bir rahatlama sağlıyor sanırım
.......
illa söz nişan filan gibi bir şey de olmayabilir
hediye boyutunda birer yüzük te olabilir

bence anormal değil. evlenmiyorlar ya. zaten moda oldu yüzük takmak. lise öğrencileri bile takıyor artık.
mutluluklar.

hayir soz yapmislar kendi aralarinda

eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra yüzük taktık.1 ay sonra nişanlandık. 2 yıllık evliyim şimdi çok mutluyum

wooow çok hızlı. ama sizin için doğru kişiymiş hayırlı kişiymiş demek ki.uzun süreli flörtlerden de hayır çıkmıyor. çok muhabbet tez ayrılık getirir .çok doğru bir laf.
allah mutluluğunzu daim etsin.

Bizde yüzük taktık bi aya falan ama bizim çıkmadan önce uzun bi olur olmama durumu vardı flört gibi 7 yıl taktık yüzük sorada evlendik

ondan önce 4 yıllık bir ilişkim vardı aramızda yüzük takmıştık aileler bilmiyordu ama bak o olmadı.uzatmamak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…