1 aydır devam eden ishal

Benim de ibs. Stres tetikliyo gluten laktoz tükettiğimde tetikleniyor antibiyotik aug.mentin bile kullansam ishal olurum
Bende de aynı agumentin içsem anında ishalim ama amoklavin içtiğinde olmuyorum. Peki siz şuan hala ishalmisiniz yoksa ara ara mı oluyorsunuz inanın o kadar yıprandım ki 2 ay oldu ne yapacağımı şaşırdım

Benim gluten ve laktoza da sanırım alerjim var. Tükettiğimde ya da stres yaşadgmda ishal oluyorum hemenprobiyotik tek kapsülde tekrar toparlıyo

Benim gluten ve laktoza da sanırım alerjim var. Tükettiğimde ya da stres yaşadgmda ishal oluyorum hemenprobiyotik tek kapsülde tekrar toparlıyo
O bahsettiğiniz probiyotik mi? Ya ne güzel benimde düzelse günlük hayatımı bile Malesef çok etkiliyor dışarı çıksam bir yiyip içmeye korkuyorum hemen tetikliyor Malesef

Maden sulu tuzlu ayran yap ve ic bak gor farkını direkt duzeltiyo benimde streste haziran ayinda 1 ay ishaldim hayatimda bir ilk oldu neyse sonra aklima bu ishal kesici yontem gelmemisti sonra bi yaptim aninda kesti.. bende oksuruk icin gitmistim agumentin kullandim ondan sonra duzelememistim bu yontemle tek seferde duzeldim sizde deneyin faydali zaten

O bahsettiğiniz probiyotik mi? Ya ne güzel benimde düzelse günlük hayatımı bile Malesef çok etkiliyor dışarı çıksam bir yiyip içmeye korkuyorum hemen tetikliyor Malesef
Aynen yemekten 15 dk sonra basliyordu cok kötüydu

İnanın neler neler denedim ama bi fayda göremedim birde sizin maden suyu tuzlu ayranı deneyeyim bakalım. Siz peki ishalin kesilmesi için başka bir ilaç kullandınız mı

İnanın neler neler denedim ama bi fayda göremedim birde sizin maden suyu tuzlu ayranı deneyeyim bakalım. Siz peki ishalin kesilmesi için başka bir ilaç kullandınız mı
Probiyotik kullanmıştım daha beter yapti sonra kestim aklima bu maden sulu yontem geldi biliyordum ama aklima hic gelmemiş bosa eziyet cekmisim sonra iste denedim 1 aydir gecmeyen sorunu gecirdi

Evet ümit Aktaşın

Evet ümit Aktaşın
Peki ne kadar süre kullandınız. Yorumlara Baktığımda bazıları aylarca kullanmış bazıları anında etki etmiş genellikle kabızlık sorunu olanlar kullanmış ama umarım bana da iyi gelir

Probiyotik kullanmıştım daha beter yapti sonra kestim aklima bu maden sulu yontem geldi biliyordum ama aklima hic gelmemiş bosa eziyet cekmisim sonra iste denedim 1 aydir gecmeyen sorunu gecirdi
Siz de bir aydır aralıksız ishalmiydiniz peki. Doktora gittiniz mi tahlil vs yapıldı mı?

Siz de bir aydır aralıksız ishalmiydiniz peki. Doktora gittiniz mi tahlil vs yapıldı mı?
Evet canim malesefff 1 ay araliksiz saka gibiydi... doktora gitmeye zamanim yoktu gidemedim ama zaten antibiyotik kullandiktan sonra oldu her sey antibiyotigi bitirdim 2 gun sonra falan başladı.. şu maden suyla ayrani ne zaman yaptim kurtuldum gercekten saka gibi

Peki ne kadar süre kullandınız. Yorumlara Baktığımda bazıları aylarca kullanmış bazıları anında etki etmiş genellikle kabızlık sorunu olanlar kullanmış ama umarım bana da iyi gelir
Kabızlığa iyi gelmedi eşim öyleydi kullandı etki göstermedi. Ben ishal oldukça kullanıyorum. Bir kapsül çözüyo.

Merhaba tam tarif verir misiniz ne kadar tuz ne kadar ayran soda ve günde kaç kez içilecek lütfen bende çok zor durumdayım

Merhaba tam tarif verir misiniz ne kadar tuz ne kadar ayran soda ve günde kaç kez içilecek lütfen bende çok zor durumdayım
Ben bir kere ictim fayda etti. Ama her gun gecene kadar bir bardak yeterli diye düşünüyorum.. tuz orani istege bagli 1 maden suyunu ayran olacak sekilde yogurt kullan yani su yerinr maden suyu koy

Hayatınıza devam edin. Çok şükür birşey çıkmamış. zamanla düzelecektir emin olun. Taktığınız için tetikleniyor olabilir.
Ben öyle olduğunu fark ettim ben de.

Hayatınıza devam edin. Çok şükür birşey çıkmamış. zamanla düzelecektir emin olun. Taktığınız için tetikleniyor olabilir.
Ben öyle olduğunu fark ettim ben de.
Ya deniyorum ama olmuyor pikniğe gidiyoruz yemeye içmeye korkuyorum sancı vuruyor. Bi yere davet ediliyorum ilk baktığım şey tuvaleti varmı? Yıprandım gerçekten evet sizde haklısın Dr aynı şeyi söyledi kafanıza takmayın diye keşke takmama gibi bir durumum olsa Dr bi başka ilaç verdi 1 ay kullan diye içmeye başladım şükür geçti dedim 4-5 gün iyiydim sonra yine yavaş yavaş ishale döndüm bu ilaçta işe yaramadı artık diyete başlayacağız demişti Dr

`