1 aydır konuşmuyoruz aramız limoni demiş ?

beyzaaaa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
294
10
48
29
Sevgilimle 1 ay önce tartıştık ve çok saçma bir konuydu ben olaydan 2 gün sonra aradım ve meşgul çaldı bana dönmedi aradığımı gördü. Bende o günden beri aramıyorum çünkü bi hatam yok ve hep ben çabaladım. Bi arkadaşımla konuşmuş ve aramız limoni demiş ben bitti der sanıyordum tamamen bi insan 1 ay boyunca hem aramasın hem aramız limoni desin sizce de çok saçma değil mi ? Ne yapmaya çalışıyor sizce

1 ay boyunca hiç arayıp sormayıp seni merak etmemiş bence bitmiş bir ilişki aranız limoni olsaydı konuşurdunuz aranız soğuk olurdu hiç konuşmamıssiniz size geri bile dönmemiş

1 ay boyunca hiç arayıp sormayıp seni merak etmemiş bence bitmiş bir ilişki aranız limoni olsaydı konuşurdunuz aranız soğuk olurdu hiç konuşmamıssiniz size geri bile dönmemiş
Aynen öyle benim için bitti zaten. Neden limoni der ya delircem bitti de işte hala benden bi şeyler bekliyor

Sende o arkadaşına aramız limoni değil bitti de oda gidip ona söyler. Senden adım bekliyor bence sakın adım atma hatan yoksa

Aynen öyle benim için bitti zaten. Neden limoni der ya delircem bitti de işte hala benden bi şeyler bekliyor
Niye deliriyorsun ki, uzun uzun anlatmak istememistir. Başından savmak istemiştir... Ayrıldık diyesi gelmemiştir... Delirecek bir şey yok. Sen 'ayrildik bitti' dediğin halde 'hayir ayrılmadık, sen olmasan da yasatirim ben bu aşki' falan dese tamam sinirlen ama öyle bir çabası da yok...
Boşver gitsin. Duymazlıktan gel, arkadaşına da 'ben aramizdakileri bitirdim,lütfen laf taşıma ne benden ona ne ondan bana' diye ricada bulun

Back
X