Çocuk Hastalıkları 1 aylık bebeğim çok uyuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Merhaba bebeğim 1 ay 5 günlük ve covid maalesef dün saat 11den 3.30 4e kadar hiç uyumadı huzursuzluğu vardı sonra uyudu ve bu sabah 9da kendi acıkıp uyandı artık alarmla uyandırmıyoruz doktor öyle söylemişti. Birşey olur mu şu an mama yedi tekrar uyudu hemen kan şekeri düşmüş müdür ilk defa bu kadar uzun süre uyudu

Yok mu bilen

Yani 5 saat hiç uyanmadan uyumuş mu oldu?
Eğer öyleyse sıkıntı olmaz. Zaten doktorunuzda uyandırmıştı demiş.

Evet öyle hiç uyanmadı ama kan şekeri düşmez mi 3 saatte bir beslenmesi gerekmez mi normalde uyanırdı hep
Sarılık tehlikesini atlattıktan sonra sorun olmaz. Gece uykusunu düzene sokmaya başlamıştır. İçiniz rahat etmiyorsa doktorunuza da sorun ama uyandirmayin diyecektir muhtemelen. Benim bebeğimde 1 aylık falandı 4-5 saat hiç uyanmadan uyurdu geceleri. Hiç sorun olmadi

O zaman normal sormuştum ilk baş uyandırma dedi sarılığı hiç olmadı çünkü gelişimi falan da iyiydi

O zaman normal sormuştum ilk baş uyandırma dedi sarılığı hiç olmadı çünkü gelişimi falan da iyiydi
Dediğim gibi o artık uykularini duzenliyordur. Çok açsa zaten uyanır kendisi. Bir kaç gün takip edin bakalım içinize sinmezse 4 saatte falan doyurabilirsiniz. Ama yenidogan gibi değil artık bebeğiniz, kendi açlığını farkeder merak etmeyin.

1 aylık bebek için 5 saat çok fazla değil mi . Saat başı beslenmesi lazım diye biliyorum.yani ben.oyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…