1 aylik bebegim

sengullll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
13
3
1
34
Anneler banada yardimci olun lütfen..
1 aylik erkek bebeğim var. Sürekli gece gündüz uyuyor. Sarılısıda yok ama hiç uyanmiyor. Aglamiyor. Ben 3 saatte bir zorla uyandiriyorum. Kendisi hiç mi uyanmaz anlamadım. Doktora götürdüm uyandır annesi dedi bsy demedi. İnanın tükendim canim çok sıkılıyor. Böyle bEbekler oluyormu acaba..

Benimki 4 ay uyudu tadını çıkar bence sonra acısını çıkaracak çünkü :D

Doktor bebeğinize sağlıklı ve normal dediyse sorun canım ..
Uyandır uyandır emzir , gazını çıkar, altını da temizle uyusun .
Bazı bebekler uyur böyle MaşAllah :)
Allah analı babalı büyümeyi nasib etsin :)

Amin inşallah. Doktor gaz sancısı baslayınca uyanır dedi hala ayni bekliyorum kendisi ağlar acıkır diye. Aglamiyor da ne yapicami şaşırdım. Emiyor hemen geri uyuyor. Neden böyle anlamadim

Ayy benim bebeğim de hiç uyumuyordu. Bizde çok endiselenmistik. Herkes uyuyor olması normal bebek uyuyarak büyür demişlerdi. Doktor da her bebek aynı degil bazısı uyuyor bazısı ağliyor bazısı da uyumuyormus.

Ne güzel yaaa.. benim de 1 aylık bebeğim. Tam tersi . Uyutucam diye çatlıyorum. Saatler sürüyo uyutmak, uyanması yarım saati buluyor bulmuyor..

Benim bebegimde oyleydi, bayilmis gibi uyuyordu hatta ben norolojiye bile goturmustum bi sorun mu var diye,doktor huzurlu bir bebek ne mutlu sana demisti.sonra yavas yavas uyandi, gaz sancilariyla basladi uyanmasi,su an 6 aylik ve gece 3-4 e kadar ayakta. Hic mi uykusu gelmiyor diye dusunuyorum simdide... ilk zamanlar cok uyuyoarak doymus uykuya sanirim:)

3-4 aya kadar kendi dunyalarinda yasiyolar. Sonra ufak ufak dis dunyayi kesfediyorlar ve uykuyla zaman kaybetmek istemiyorlar.

Su an sen bir aksilik mi var acaba bu kadar uyumasi normal mi diye endiselisin farkindayim, ama merak etme gercekten normal:)

benim bebeklerim öyle değildi :KK48:
ama birini tanıyorum.
ilk bir ay öyleydi.
ikinci ay gündüz surekli uyuduğu için gece uyaniyormus.
ne yapıyor peki gece ?diye sorduğumda annesine:KK70:
hiç öyle bakıyor demişti.
maşallah ilk defa öyle bebek gördüm:anne:

Benim bebegimde oyleydi, bayilmis gibi uyuyordu hatta ben norolojiye bile goturmustum bi sorun mu var diye,doktor huzurlu bir bebek ne mutlu sana demisti.sonra yavas yavas uyandi, gaz sancilariyla basladi uyanmasi,su an 6 aylik ve gece 3-4 e kadar ayakta. Hic mi uykusu gelmiyor diye dusunuyorum simdide... ilk zamanlar cok uyuyoarak doymus uykuya sanirim:)

3-4 aya kadar kendi dunyalarinda yasiyolar. Sonra ufak ufak dis dunyayi kesfediyorlar ve uykuyla zaman kaybetmek istemiyorlar.

Su an sen bir aksilik mi var acaba bu kadar uyumasi normal mi diye endiselisin farkindayim, ama merak etme gercekten normal:)[/Q

Su an sen bir aksilik mi var acaba bu kadar uyumasi normal mi diye endiselisin farkindayim, ama merak etme gercekten normal:)

bebeğim 1 aylık ve hiç uyumuyor bende bu konunun tersi bir konu açacaktım:-) acaba bir rahatsızlığı mı var diye ne güzel bebek uyuyarak büyür derler benim bebeğim ne olacak bilmem bir de ilk bebeğim çok endişeliyim bazen iki saat uyuyor ama bir uyanıyor uyut uyutabilirsen:-(

Back
X