1 aylik bebegime noldu boyle:(

pembevemaviler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.644
6
156
1 aylik kizim var ateslendi banyo yaptirirken kolundan findik buyuklugunde ciban gibi yara ciktigini gordum..doktor ilk kez gordugunu soyledi antibiyotik verdi.agri kesici fitil koydu..

bu kadar kucuk bebege ilac olur mu,cevrenizde boyle bi durumla kasilasan var mi,doktora pek guvenemedim,aglamaktan helak oldum korkuyorum sutum kesilir diye,

bugun cok ruzgarli havada disari cikardim pusetiyle ondanmi oldu,bi cok kisi acip sevdi nazar mi degdi melegime,nolur biseyler yazin cok korkuyorum....:(

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kolundaki yara için bir cildiye uzmanına götürün. Altı aydan küçük çocukların ateşlenme durumlarının ciddiye alınması lazım. Bence bir başka çocuk uzmanına daha gösterin. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul'daysanız dünkü hava değil küçük çocukları büyükleri bile etkileyecek bir havaydı. Çocuğunuz muhtemelen soğuk almış olabilir.
Kısacası yeniden başka bir doktora görünmenizde fayda var.

1 aylik kizim var ateslendi banyo yaptirirken kolundan findik buyuklugunde ciban gibi yara ciktigini gordum..doktor ilk kez gordugunu soyledi antibiyotik verdi.agri kesici fitil koydu..

bu kadar kucuk bebege ilac olur mu,cevrenizde boyle bi durumla kasilasan var mi,doktora pek guvenemedim,aglamaktan helak oldum korkuyorum sutum kesilir diye,

bugun cok ruzgarli havada disari cikardim pusetiyle ondanmi oldu,bi cok kisi acip sevdi nazar mi degdi melegime,nolur biseyler yazin cok korkuyorum....:(

Gecmiş olsun canım. Suana kadar bende hiç görmedim. Bence ikinci bir doktora gözter.
Simdiye kadar dediğiniz şeyi bende pek razlamadim.
Bir seyde ısırmış olamaz değilmi? Doğumdan sonra dediğinize benzer seyler oluyor ama anlaşılan bebekinizde yeni çıkan bir şey. İnsallah önemli bir şey degildir!

Çok geçmiş olsun. Öncelikle korkmayın bebeğe tabi ki ilaç olur ancak gereksiz her ilaçta böbreğe zarar verir. Doktora güvenmediyseniz, 2. bir doktora gidin. Bence sorun çözülmemiş ve teşhiş konulmamış.

çok çok geçmiş olsunn bencede başka bir dr. götürmelisiniz ateşi varsa birde burda beklemeyin bile hemen gidin derim ben Allahım acil şifalar versin inş.

sagolun arkadaslar,sabah baska bi cocuk doktoruna goturduk bebegime dogdugunda vurulan tuberkuloz yani verem asisindan olmus,hastanenin verdigi antibiyotikleri hemen kes dedi kendi kendine 5 ayda gecer dedi,allah butun bebeklere saglik versin cok korktum cok..

Benim ilk aklıma gelen aşı vurulmasından kaynaklanan iz di nasıl doktor o öyle kıyas yapamıyor..!Geçmiş olsun bu arada.

canım kafana takma cok bende bebekken yapılan bır ası kolumda oyle bısey cıkmasına sebeb olmus kolumun altında hala ızı var ama sadece iz herhangı bıaksılık yaratmıyor bana. Allah ıyılıkler versın yınede..

Çok geçmiş olsun canım.Aşı vuruyor o şekilde dışarıya.Nasıl antibiyotik erir dr 1 aylık bebeğe.

Bebeğini dışarı çıkardığında herkese gösterme.Nazar değebilir. pusetine koy yüzünü ince bir tülbentle kapat.

Evden çıkmadan aytel kürsiyi oku.

Aaaaa ilk sayfada yazmışsınız zaten dediğim gibi verem aşısındanmış da,

O götürdüğün doktor bunu nasıl bilmez de 1 aylık bebege antibiyotik verir yahu!!!!!

Çok sinirlendim. İnsan hayatı bu kadar ucuz işte!!!

Bir de aşı yapılırken hemşire size söylemedi mi yara olacak kabuk baglayacak diye?

Son düzenleme:
sagolun arkadaslar,sabah baska bi cocuk doktoruna goturduk bebegime dogdugunda vurulan tuberkuloz yani verem asisindan olmus,hastanenin verdigi antibiyotikleri hemen kes dedi kendi kendine 5 ayda gecer dedi,allah butun bebeklere saglik versin cok korktum cok..

canım çok çok geçmiş olsunnn Alllahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş.. bebek denilince akan sular duruyor benim için benimde var iki afacanım Allah herkesin evladını kendilerine bağışlasın inş...

geçmiş olsun canım ateş değilde o cıbandan benim oğlum daha bir aylık bile yokken cenesinin altında cıkmıstı
doktor cok endişelendi ve prof. gösterdi bir sürü tahlil yapıldı cok şükür birşey cıkmadı aynı bir göz gibiydi testlerden sonra ilaç verdi ve birde alkol sık dedi
o alkol ve ilac patlattı ve gecti ama cok azcık iz kaldı

Verem aşısından sonra seni nasıl bilgilendirmezler anlayamıyorum. Boşu boşuna bebeğine o ilaçları vermişler, iyi ki 2. bir doktorun fikrini almışsın. Aslında anneleri her aşıdan sonra bilgilendirmeleri gerekiyor, ateş mi yapar şişlik yapar mı? iki kelimelik bilgi vermek çok mu zor Allah aşkına.

Aaaaa ilk sayfada yazmışsınız zaten dediğim gibi verem aşısındanmış da,

O götürdüğün doktor bunu nasıl bilmez de 1 aylık bebege antibiyotik verir yahu!!!!!

Çok sinirlendim. İnsan hayatı bu kadar ucuz işte!!!

Bir de aşı yapılırken hemşire size söylemedi mi yara olacak kabuk baglayacak diye?

antibiyotik veren doktor hastanenin doktoruydu canim,zaten ilk kez goruyorum dedi bisey bilmedigi belliydi,sabah goturdugumuz cocuk doktoru hemen bildi ve antibiyotigi kesin dedi,keske senin yazdigini once gorseydim o kadar uzulmezdim en azindan ben tamamen baska bisey zannettim,allah bilgisiz doktorlarin eline dusurmesin..

Back
X