mama takviyesi yapıyorumDamla yaramıyor belki. Doktorunuzla görüşüp değiştirin. Gaz sancısı ya da açlıktır. Emziriyorsanız mama takviyesi düşünebilirsiniz
Gerçekten çok fena ya.Acaba gece yıkasam etkili olur muGaz sancısı bu zamanlar çıkar, gece daha çok vurur genelde
Tabi ki. Banyodan sonra bebe yağıyla elinizi ısıtıp karnına masaj yapın. Bisiklet hareketi yaptırın. Karın üstü zaman yaptırın.Gerçekten çok fena ya.Acaba gece yıkasam etkili olur mu
Benimde bebeğim 27 günlük aynı anlattığın gibi akşam 5-6 arası bir uyanıyor gece 12ye kadar uyumuyor ağlıyor.Bebeğim bir aylık…üç gün önce birden nevri döndü.huyu değişti.Gündüz uyuyor geceleri kabus…Ne yapsam sürekli ağlıyor…Annem gaz sancısı diyor ama böyle mi olur ? İlk gece tam 10 saat ağladı.sonra yorgun düştü gündüz uyudu.ertesi gün ilk günkü kadar olmasa da yine gece ağladı ve dün gece de ağladı.sab Simplex kullanıyorum.Ne yapsam susmuyor.Kafayı yemek üzereyim.Gündüz melek gibi geceleri ortalığı yıkıyor.Düz tutuyorum, sallıyorum, besliyorum, aynı anda emziriyorum.Ne yapsam olmuyor.Dün gece de sürekli ağladı ben sinir krizi geçirdim.Bir bebek hiç durmadan saatlerce sebepsiz ağlar mı? Yoksa kolik mi bu? Normal mi bunlar?Çıldırmak üzereyim.
Benimki alerjikti gaz baya uzun çektim be hiç birşey bet sonuö vermiyor ama ben de ılık su doldurup kovaya batır çıkar yapıyordum en en kötü. Direk duş değil de, tek yıkayamıyordum çünkü en başlarda :)Gerçekten çok fena ya.Acaba gece yıkasam etkili olur mu
Elektrik süpürgesi sesi denedim iyi geldi teşekkür ederimBeyaz gürül tü dinletmenizi onerebilirim