Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi1 aylik bebekte vitiligo olur mu???
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba 2 aylik bir yavrum var 1 aylikken kolunda teninden iki ton kadar acik bir leke gorduk cocuk doktorumuz hic onemsemedin bekleyin gecmezse dermatologa gosterirsiniz dedi. Bugunde dermatologa gittik adam kayserinin en iyi cildiye uzmani daha ben konusmadan be egimin kolunu gosterir gostermez vitiloga sandin dimi hic biseyi yok ailenizde yoksa gecer gider bu dedi ve hipokort verdi istediniz kadar kullanin gunde iki kez dedi. Boyle bir sorunu olan varmi bebeginde aceba. Bu yasta olmazmi vitiligo ki insallah olmaz
Bnm eşim ve kayınbabamda vitiligo var korkuyorum bebeğimde olucak diye
Bu kadar erken çıkabildiğini bilmiyordum eşiminki ve kayınbabamki çok geç çıktı. Bir çocuğumda olmasa ötekinde olur gibi geliyo aklıma hep korkuyorum inşanlah hiç çıkmaz
Olmuyorlar. Kayınbabam zaten heryeri beyaz olmuş eşimde çok şey denemiş fayda görmemiş bakalım. Eşimin ellerinde diz ve dirseklarınde var yüzündede yavaş yavaş çıkıyor. İnternetten araştırdım herkes iyi yorum yapmiş bi ilaç gibi bişey siparişte verdim bakalım fayda olucak mı