Eki Görüntüle 815087
merhaba kızlar belki resimde pek belli değil ama hafiften bir çıkıntım var.daha henüz 1 ayılık ameliyatlıyım.acaba burun ucu şiş olduğu için mi böyle.sizlerin de olmuşmuydu..
resim kalitesi için üzgünüm ancak bunu yapabildim...
doktoruna danışmalısın bence..sanki evet bir çıkıntı var gibi.benimde bugün 34 günüm ama çok şükür bir böyle bir sorunum yok.arkadaşlar yorum yapsın bakalım bende merak ettim...
Eki Görüntüle 815087
merhaba kızlar belki resimde pek belli değil ama hafiften bir çıkıntım var.daha henüz 1 ayılık ameliyatlıyım.acaba burun ucu şiş olduğu için mi böyle.sizlerin de olmuşmuydu..
canım keske burnun tamamını görebilseydik. ben pek farkedemedim ama sanırım kemer yerindeki milimlik bir şişlikten bahsediyorsun. bence kesinlikle şiş olduğu için öyle görünüyor. canını sıkma daha çok erken bir ay olmuş daha. altı aya kadar tam şekli belli olmaz diyor herkes:) bende ikinci ayımdayım.
doktoruna danışmalısın bence..sanki evet bir çıkıntı var gibi.benimde bugün 34 günüm ama çok şükür bir böyle bir sorunum yok.arkadaşlar yorum yapsın bakalım bende merak ettim...
Eki Görüntüle 815087
Eki Görüntüle 815087
ne mutlu size,evet doktoruma gidicem ama p.tesi ancak.ya oda bişey yok diyip gönderirde sonra şilikler inince çıkarca ortaya diye merak ediyorum.
sizlerin dokunduğunuz dümdüz mü ?
canım bende tam bir ay önce ameliyat oldum doktorum bir yıl içinde her şey olabilir bir yıl sonra ki görüntün önemli dedi hiç bir şey kafana takma tatlım doktorun masaj verdi mi onları yap bak çok güzel olacak inan:)
Merhaba teyteyna. Aynı sorun bende de var. Ben de yaptıralı 1 buçuk ay oluyor. Doktorum başka şehirde, bizzat gidip gösterme şansım yok. Sadece 6 ay sonra mail ile fotoğraf göndermemi istedi. Bandajlar çıkarıldığında hayal kırıklığına uğradım desem yeridir. Kalkıklığı güzel fakat burun sırtı istediğim gibi olmamış. Seninkinde hiç olmazsa bir kavis var, benimkinde o kavis bile yok. Masaj verdi, 6 ay sonra oturacağını söyledi fakat benim hiç umudum yok. O kadar acıyı, sıkıntıyı boşuna çekmişim diye düşünüyorum. Sen doktoruna bir git bakalım, ne diyecek ben de çok merak ediyorum. Eki Görüntüle 815910
benimkinde pütür pütür doktor demişti zaten ilerde böyle hissedeceksin sonra herşey yerine oturacak diye bir bana parça koydu o oturmadu daha masajla yerine yerleştiricekmişim
pütür pütür mü burda nedense herkes iyi yanlarını paylaşmış birde böyle şeyleri bilsekte bir tek bizimkinde olmadığını bilsek..
ay bir an önce otursun artık bu beklemek ne sıkıcı şeymiş..
resminizi görmemiz mümkün mü ?
canım öncem ve sonram daha şiş önden foto paylaşmak istemiyorum:)
evet sizinkide benim ki gibi çıkıntı kalmış gibi ama umarım ikimizinkide şişliktir sadece Eki Görüntüle 816416
sanki bu resimde daha belirgin oldu gibi şimdi çekip ekledim..moralim sıfırlarda onca zahmete değmezse çıldırım yemin ederim..
Burnunuz çok güzel ki hem bence o hafif şişlik çok doğal durmasını sağlıyor. Hiç sıkmayın canınızı.
çok teşekkür ederim..
sıkıntım şişlikler inince koca bir kemik çıkarmı acaba ? ya da şimdi ki hali şişlikten mi bilmediğim için ister istemez canım sıkılıo
gayet başarılı bence :) pütür pütür ? deriniz miydi yoksa burnunuz damı sıkıntı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?