1 aylık burnum yardım

Ben Çamlıca Alman Hastanesinde oldum ameliyatımı ve doktorumdan fazlasıyla memnun kaldım sağolsun. Benim 18 ay geçmesine rağmen dokunduğumda pürüzler elime geliyor. Doktoruma danıştığımda cildimin ince olmasından dolayı dolguları hissediyormuşum. Evet benim cildim aşırı ince ve en ufak kaşımada ödemler oluşabiliyor cildimde. Eğer açık ameliyat olduysanız, açık ameliyat kapalı ameliyata nazaran daha geç iyileşir. Benim hala burun ucumda hissiyat az. Zaman geçtikçe iyileşecek:21:

18 ay ve his yok aman allahım...
benimde cildim ince incelikten kopacak gidecek yakında :) umarım hepimizin ki sağlıkla bir an önce geçer..

Arkadaşlar benimde 18 ay oldu ameliyat olalı. En ufak bir çıkıntıyı pürüzü dert etmemelisiniz. Önceki halini düşünün şuanki halinize bakın ve şükredin derim! Estetik operasyonlar insanoğlunun doğası gereği hep fazlası istendikçe beğenilmez. Pürüzler ele gelebilir bu gayet normal. Her insanın vücut yapısı iyileşmesi ve etkisi aynı değildir. Benim bir yılı geçmesine rağmen hala ödemlerim mevcut. Ha şunu da söylemeden geçmeyim, hastaya saygısı olan hekim hoyrat çalışmadan fazla işlem uygulamadan ameliyatı gerçekleştirmeli. Bence eski halinizi ve yeni halinizi karşılaştırın ve ona göre memnuniyet sağlayın:27:
bişeyi daha merak ettim 18.ay olduğuna göre tecrübelisiniz benden..
hala burnunuzu koruyormusunuz...burun temizleme ( hani şu suyla yapılan) yapabiliyormusunuz..
dokunduğunuz da acı var mı ..

bişeyi daha merak ettim 18.ay olduğuna göre tecrübelisiniz benden..
hala burnunuzu koruyormusunuz...burun temizleme ( hani şu suyla yapılan) yapabiliyormusunuz..
dokunduğunuz da acı var mı ..

Canım ben 4 ay oturur gibi uyudum. Hala koruyorum darbe almamak için ve dikkat ediyorum. Hapşırıyorum, suyla temizleyebiliyorum, grip olunca sümkürebiliyorum (afedersin). Ben uzun bir süre burun içinde kuruluk olmasın diye bepantene krem sürdüm kulak pamuğu ile. Bana da hiç masaj önermedi doktorum. Bir arkadaşımdan duydum masaj iyi değilmiş (neden bilmiyorum)

Ayrıca yeni ameliyat olanlar varsa çok şişlik ve morarma istemiyorlarsa dövülmüş et koysunlar (ciddiyim doktorum önermişti ve bir haftabile sürmeden morluk ve şişlikler geçti, zaten fazla da olmamıştı bende):10:

Canım ben 4 ay oturur gibi uyudum. Hala koruyorum darbe almamak için ve dikkat ediyorum. Hapşırıyorum, suyla temizleyebiliyorum, grip olunca sümkürebiliyorum (afedersin). Ben uzun bir süre burun içinde kuruluk olmasın diye bepantene krem sürdüm kulak pamuğu ile. Bana da hiç masaj önermedi doktorum. Bir arkadaşımdan duydum masaj iyi değilmiş (neden bilmiyorum)

Ayrıca yeni ameliyat olanlar varsa çok şişlik ve morarma istemiyorlarsa dövülmüş et koysunlar (ciddiyim doktorum önermişti ve bir haftabile sürmeden morluk ve şişlikler geçti, zaten fazla da olmamıştı bende):10:

bu sümkürme işine ne zaman başladınız :) hay allahım neler soruyorum ben böyle :)))
burnumun ucu benim değil hatta bu burun benim değil :)

bu sümkürme işine ne zaman başladınız :) hay allahım neler soruyorum ben böyle :)))
burnumun ucu benim değil hatta bu burun benim değil :)

Sanırım 3 yada 4 ay sonra başladım :) birkaç ay sonra rahat edersin. Zaten şuan pek hapşırma falan olmaz çünkü engelleyici ilaçlar kullandırıyor doktor. Benimde ucu kalkık olmasına rağmen hiçkimse rinoplasti yaptırdığıma inanmıyor :) hoş zamanla milim olarak inecek:21::21::21:

Sanırım 3 yada 4 ay sonra başladım :) birkaç ay sonra rahat edersin. Zaten şuan pek hapşırma falan olmaz çünkü engelleyici ilaçlar kullandırıyor doktor. Benimde ucu kalkık olmasına rağmen hiçkimse rinoplasti yaptırdığıma inanmıyor :) hoş zamanla milim olarak inecek:21::21::21:

engelleyici ilaç mı ? benim ki öyle bişey vermedi hatta alerjim var hapşırmaya bi başlıyorum allah ne verdiyse :)
burnumu sıkabilmek için en az 2 ayım daha var anladığım kadarı ile..
çokta inmez inşallah burnum tmm böylede kalmasın da çok ta inmesin..

Maalesef aynı sıkıntı bendede var. Bugün 13.günüm. Burun sırtımda hafif bi kemer var. Elimi attığımda şişlik hissetmiyorum. İnmicek öyle kalıcak diyede çok korkuyorum. Burun ucumda şuan top gibi şiş zaten ama o iner diye tahmin ettiğimden pek kafama takmıyorum fakat burun sırtında ki kemer beni tedirgin ediyo. Bayramdan sonra doktoruma kontrole gidicem umarım zamanla iner :(

Eki Görüntüle 815087

merhaba kızlar belki resimde pek belli değil ama hafiften bir çıkıntım var.daha henüz 1 ayılık ameliyatlıyım.acaba burun ucu şiş olduğu için mi böyle.sizlerin de olmuşmuydu..
resim kalitesi için üzgünüm ancak bunu yapabildim...

Açıkcası ben çok beğendim burnunuzu, çok güzel bir kavisi var, kemer dediğiniz de çok belli belirsiz milimetrik küçük bir şişlik sadece, bence revizyon falan olmayın gercekten çok hoş burnunuz

Slm Teyteyna, müjdemi isterim :) Bizim bu sıkıntı biraz da olsa düzelecek gibi :) Ameliyat olalı bu gün itibariyle tam 75 gün yani tam 1 buçuk ay olmuş. Ve ben aklıma geldikçe (2 günde bir diyebilirim) sıkıntı olan yere parmağımla bastırıyorum. Doktorum, masajı sıvazlayarak yapmamı istemişti fakat o şekilde çok ağrım oluyor ve burnum kızarıyor. Önce yavaşça, sonra da baskı gücünü artırarak parmağımı 10-15 saniye öylece basılı tutuyorum. Seninle bu mevzuyu ilk konuştuğumuz zamanlar burnumun üstü, çelik gibi semsertti. Fakat şimdi, biraz yumuşadığını, hatta yarım milimlik kadar olduğunu düşündüğüm bir çökmenin dahi elimle hissedilir dereceye geldiğini söyleyebilirim. Belki bunu söylemek için çok erken. Ancak ilk günden beri aklımız hep burnumuzda olup, en ufak değişiklikleri ya da değişmeyişleri anında hissediyor, farkında oluyoruz değil mi? İşte ben de ufak da olsa bu değişimi hissedebiliyorum. Belki doktorumun dediği gibi bu değişiklik, tam anlamıyla 6 ay sonra kendini gösterecektir. Bilemiyorum. Ama ben bir şeyler hissediyorum işte yaaa. Bu arada şunun da altını kalın çizgiyle çizmek istiyorum ki; ben kimseye benim uyguladığım yöntemi uygula demiyorum, herkesin ameliyatı farklı ellerden çıktı, herkesin kendine göre bir ten ve kemik yapısı var. KALDI Kİ HİSSETTİĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM BU DEĞİŞİM ACABA MASAJDAN DOLAYI MI YOKSA SÜREÇ İÇERİSİNDE "DOĞAL EVRESİNİ" GEÇİRİYOR OLMASINDAN MI KAYNAKLI, ONU BİLEMYORUM. Fakat ben yine de, böylesine arzuladığımız hoş bir olayı paylaşmadan edemedim. Sevgiyle kal...

Hahahaha inanamıyorum kendime; savaş planı hazırlar gibi fotoğraf üzerinde şema çizdim :52:
Bir desen bak bakalım, hayal mi görüyorum yoksa elimle hissettiğim fark fotoğraflara da yansımış mı???
$snnn.webp

Back
X