Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Çamlıca Alman Hastanesinde oldum ameliyatımı ve doktorumdan fazlasıyla memnun kaldım sağolsun. Benim 18 ay geçmesine rağmen dokunduğumda pürüzler elime geliyor. Doktoruma danıştığımda cildimin ince olmasından dolayı dolguları hissediyormuşum. Evet benim cildim aşırı ince ve en ufak kaşımada ödemler oluşabiliyor cildimde. Eğer açık ameliyat olduysanız, açık ameliyat kapalı ameliyata nazaran daha geç iyileşir. Benim hala burun ucumda hissiyat az. Zaman geçtikçe iyileşecek![]()
bişeyi daha merak ettim 18.ay olduğuna göre tecrübelisiniz benden..Arkadaşlar benimde 18 ay oldu ameliyat olalı. En ufak bir çıkıntıyı pürüzü dert etmemelisiniz. Önceki halini düşünün şuanki halinize bakın ve şükredin derim! Estetik operasyonlar insanoğlunun doğası gereği hep fazlası istendikçe beğenilmez. Pürüzler ele gelebilir bu gayet normal. Her insanın vücut yapısı iyileşmesi ve etkisi aynı değildir. Benim bir yılı geçmesine rağmen hala ödemlerim mevcut. Ha şunu da söylemeden geçmeyim, hastaya saygısı olan hekim hoyrat çalışmadan fazla işlem uygulamadan ameliyatı gerçekleştirmeli. Bence eski halinizi ve yeni halinizi karşılaştırın ve ona göre memnuniyet sağlayın![]()
benimde öyleydi masajla geçer masaj yapEki Görüntüle 815087
merhaba kızlar belki resimde pek belli değil ama hafiften bir çıkıntım var.daha henüz 1 ayılık ameliyatlıyım.acaba burun ucu şiş olduğu için mi böyle.sizlerin de olmuşmuydu..
resim kalitesi için üzgünüm ancak bunu yapabildim...
benimde öyleydi masajla geçer masaj yap
inşallah düzelir ek kısa zamanda...
bişeyi daha merak ettim 18.ay olduğuna göre tecrübelisiniz benden..
hala burnunuzu koruyormusunuz...burun temizleme ( hani şu suyla yapılan) yapabiliyormusunuz..
dokunduğunuz da acı var mı ..
Canım ben 4 ay oturur gibi uyudum. Hala koruyorum darbe almamak için ve dikkat ediyorum. Hapşırıyorum, suyla temizleyebiliyorum, grip olunca sümkürebiliyorum (afedersin). Ben uzun bir süre burun içinde kuruluk olmasın diye bepantene krem sürdüm kulak pamuğu ile. Bana da hiç masaj önermedi doktorum. Bir arkadaşımdan duydum masaj iyi değilmiş (neden bilmiyorum)
Ayrıca yeni ameliyat olanlar varsa çok şişlik ve morarma istemiyorlarsa dövülmüş et koysunlar (ciddiyim doktorum önermişti ve bir haftabile sürmeden morluk ve şişlikler geçti, zaten fazla da olmamıştı bende)![]()
bu sümkürme işine ne zaman başladınız :) hay allahım neler soruyorum ben böyle :)))
burnumun ucu benim değil hatta bu burun benim değil :)
Sanırım 3 yada 4 ay sonra başladım :) birkaç ay sonra rahat edersin. Zaten şuan pek hapşırma falan olmaz çünkü engelleyici ilaçlar kullandırıyor doktor. Benimde ucu kalkık olmasına rağmen hiçkimse rinoplasti yaptırdığıma inanmıyor :) hoş zamanla milim olarak inecek![]()
Eki Görüntüle 815087
merhaba kızlar belki resimde pek belli değil ama hafiften bir çıkıntım var.daha henüz 1 ayılık ameliyatlıyım.acaba burun ucu şiş olduğu için mi böyle.sizlerin de olmuşmuydu..
resim kalitesi için üzgünüm ancak bunu yapabildim...
kesinlikle yansımış :)Hahahaha inanamıyorum kendime; savaş planı hazırlar gibi fotoğraf üzerinde şema çizdim
Bir desen bak bakalım, hayal mi görüyorum yoksa elimle hissettiğim fark fotoğraflara da yansımış mı???
Eki Görüntüle 833390