1 aylik burnum:)

kizlar hepinizi kabul ettim bakabilirsiniz :)
bi de doktorumu birkac kisi sormus ,ama daha once de soylemistim tukiyede ameliyat olmadim ,ben kosvada yasiyorum ve ameliyatimi burda bir doktor yapti .

ay gördüm canım çok güzel olmş maşallah yandan bakınca aynı benim burnum :D şuan benm burnmun ucu biraz şiş gerçi ama 1 ay sonra nolur bilemiyorum ama şuan yandan burunlarımız aynı gibi çok benzettim :)

ay gördüm canım çok güzel olmş maşallah yandan bakınca aynı benim burnum :D şuan benm burnmun ucu biraz şiş gerçi ama 1 ay sonra nolur bilemiyorum ama şuan yandan burunlarımız aynı gibi çok benzettim :)

canim cok tesekkur ederim,senin burnunu cok merak ettim resim ekleye bilirmisin bakalim :)

teşekkürler tatlım seninkide öyle:)
ama kaldırdım resmimi arkadaşlar bandaj açılınca koyarım tekrar.

valla canim benim cok sisliklerim yoktu hatta hic yoktu gibi,1 hafta icin alcim alindi o zaman bile burnum az sisti:)

Bende ekledim seni. Sonucu bende cok merak ettim.Umarım istediğin gibi sonuç almıssındır. Önümüzdeki ay bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Senin anlattıklarından cesaret aldım acıkcası biraz.
Atlatmıssın şu tantanayı. Darısı isteyen herkese ve bana olur inşallah.

Bende ekledim seni. Sonucu bende cok merak ettim.Umarım istediğin gibi sonuç almıssındır. Önümüzdeki ay bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Senin anlattıklarından cesaret aldım acıkcası biraz.
Atlatmıssın şu tantanayı. Darısı isteyen herkese ve bana olur inşallah.

evet canim cok sukur istedigim gibi oldu ,doktorum cok iyi bir is cikardi :)
canim hic korkma ,burun estetigi olmayi istiyorsan bence hic dusunme ve ameliyatini ol:)
darisi basina :)

kizlar belki konudan sapmis olucam ama size birsey sormak istiyorum
sacimin rengini biraz acsam olur mu ,sizce nasil olur bana uyar mi,ve onerebileceginiz bir renk var mi??

bilmiyorum canim,zaten herkez diyor sacini sakin boyatma kendi sacin cok saglikli ve rengi de cok guzel ama ben biraz acmak istiyorum ,ama yine de kararsizim.

Back
X