• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cimri mi

Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Cimri olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı vitamin de almazdı. Vitamin size yararlı düşünüp almış parfümde kişisel bakım ürünü tabiki alabilir. Durumu yokmuş izah etmiş açıkça. Sinema sadece biletle bitmiyor mutlaka yemek yanına mısır vs masraflı olabiliyor. E bir buket çiçekte en kötü 2000 tl. Bu durumdayken ona para vermek istememiş olabilir. Israrcı olmak yerine daha anlayışlı davranabilirdiniz eğer çok istiyorsanız da ödemeyi teklif edebilirdiniz. Bana biraz siz bencillik etmişsiniz gibi geldi.

yani beklentinizin olması birazda sevgili olmanızdan sanki,
eşiniz olsa beklemezsiniz...

şu an bir ev yatırımı yapmış sıkıntısını beraber çekiyor gibisiniz inşallah sonunda beraber oturursunuz da değer bunlara...

Vitaminler de ne kadar pahalı ya cidden

Çiçek özellikle lale ben çok severim ama biricik yavrumuz kedişimiz hapır hupur lale yapraklarını yediği için ve kediler için toksik olduğu için artık pek çiçek hevesim de kalmadı 🥹

O zaman içinize daha başka sinmeyen şeyler de var demektir. İyice bir düşünün derim etraflıca.
Evet onu diyorum zaten . Yoksa bu tarz şeyler gözüme batmıyor . Benim aracım var onun yok diye buluşmalara ona gidiyorum ki mesafe var zaten evler arasında . O mesela bu kadar gider gelir miydi bilmiyorum. Anladınız mı alma verme dengesini bozmak istemiyorum

İlişkinin genelini bilmeden ne kadar rahat yorum yapıyorsunuz ya. Ben aldığım kadarını veren bi insanım . O da ilgisinden aşkından ölmüyor bana . Evet çok kolay bi insan değilim farkındayım . Kendimi törpüleme çalışıyorum zaten . Ama karşımdaki de çok kolay değil
e karsindaki de aşkından ölmüyor bu yasina kadar hayatina aldigi birsuru insandan birisin.
sen de askindan ölmüyorsun, bu yaşına kadar hayatina aldigin birsuru insandan biri alt tarafi.
boyle seviyor mu ediyor mu
niye sevsin yani daha birkac ayda ki aranizsa yuzeysel bir iliski varken
ha seviyordur ama heyecan, cinsel cekim, hoslanti arasinda basit bir sevgidir.
sen de seviyorum diyorsundur da iste yalnizliktan daha iyi diye en azindan konusacak, gününü dinleyecek, pışpışlayacak biri iste. yalniz olsan cicek beklentin bile olmazdi simdi en azindan bir beklentin var hayattan. sevmek degil de bu iliski icinde olma hissini seviyorsundur.
cok da kafayi yorma sevgi ask bilmemneyle
4 ayda kim kimin neyini sevsin
Öyle miyim . Önceki ilişkilerde hep bi şeyler bekleyen taraf ben oldum yapan karşı taraf oldu . Bu insan öyle değil kendine çok saygısı var ona özenmediğimi vs söylüyor :( ben bi erkeğe nasıl özenilir çok bilmiyorum galiba
kendine cok saygisi olsa senle olmazdi bence:)
en basiti adamin ev kredisi ödediğini arabasını sattigini biliyorsun sinemaya da gitmeyelim demis. inatla adami mahcup edip "param yok" demesini beklemisin. yani bu normal mi? adam sana yeni ise cicek gondermeyi dusunemedi diye odun da senin adamin yok zamaninda onu hic mahcup etmeden iki bileti onceden almaman odunluk degil mi?
ya da soyledi "hahaha askim yaaa lafi mi olur. ben alayim, bu sene shrekin yeni filmi cikacakmis sen de onu alirsin" diyebilirdin mesela.
"bir kere tiyatro bileti aldim" demissin
yani masallah 4 ayda bu ne bonkörlük😂😂
ben de şu an issizim, ustelik ben de su an ev kredisi ödüyorum. Buna ragmen gidecegim oyunlara 2 bilet alip birilerini davet ediyorum eslik etmesi icin. daha kasim ayinda bu sekilde 2 oyuna gittim arkadaslarimla.
kocamla daha takilirken hayatinda hic tiyatro bale vs izlemedigini soylemisti - yasadigi yer kasabadan küçük, öyle seyler yokmus. bunu duydugum gibi adam yanima bilet aldigi gibi ona cok kaliteli bir bale bileti almistim, ki tesaduf o zaman da isten ayrildigim bir donemdi😂😂
ama feda olsun yani insanin sevgilisine bilet almasindan guzel ne var yani bunu bile saymaya degmez.
insan sevgilisini, hayatindaki insani yuceltir, mutlu etmeye calisir.
böyle yaparsk bilmiyorum herhangi bir iliskinizde mutlu olabilir misiniz

Evet onu diyorum zaten . Yoksa bu tarz şeyler gözüme batmıyor . Benim aracım var onun yok diye buluşmalara ona gidiyorum ki mesafe var zaten evler arasında . O mesela bu kadar gider gelir miydi bilmiyorum. Anladınız mı alma verme dengesini bozmak istemiyorum
Anladım. Ama sevgiliniz sizi de düşünüyor vitamin vs alıyor, tabii ki kiminle oturacağı belli olmayan ev için ödeme yapacak ama beni parkta bahçede oturtuyor diye düşünüyor da olabilirsiniz bu sizin düşünceniz ve yargılamak bize düşmez. Bence konunuzu düzenleyin, yorumlarda verdiğiniz detayları konunuza ekleyin. Daha objektif yorumlar alırsınız.

Bana kalırsa ben sorun etmezdim ama bir başkası edebilir yani net bir yorum yapamıyorum çok kişisel bir şey.

e karsindaki de aşkından ölmüyor bu yasina kadar hayatina aldigi birsuru insandan birisin.
sen de askindan ölmüyorsun, bu yaşına kadar hayatina aldigin birsuru insandan biri alt tarafi.
boyle seviyor mu ediyor mu
niye sevsin yani daha birkac ayda ki aranizsa yuzeysel bir iliski varken
ha seviyordur ama heyecan, cinsel cekim, hoslanti arasinda basit bir sevgidir.
sen de seviyorum diyorsundur da iste yalnizliktan daha iyi diye en azindan konusacak, gününü dinleyecek, pışpışlayacak biri iste. yalniz olsan cicek beklentin bile olmazdi simdi en azindan bir beklentin var hayattan. sevmek degil de bu iliski icinde olma hissini seviyorsundur.
cok da kafayi yorma sevgi ask bilmemneyle
4 ayda kim kimin neyini sevsin

kendine cok saygisi olsa senle olmazdi bence:)
en basiti adamin ev kredisi ödediğini arabasını sattigini biliyorsun sinemaya da gitmeyelim demis. inatla adami mahcup edip "param yok" demesini beklemisin. yani bu normal mi? adam sana yeni ise cicek gondermeyi dusunemedi diye odun da senin adamin yok zamaninda onu hic mahcup etmeden iki bileti onceden almaman odunluk degil mi?
ya da soyledi "hahaha askim yaaa lafi mi olur. ben alayim, bu sene shrekin yeni filmi cikacakmis sen de onu alirsin" diyebilirdin mesela.
"bir kere tiyatro bileti aldim" demissin
yani masallah 4 ayda bu ne bonkörlük😂😂
ben de şu an issizim, ustelik ben de su an ev kredisi ödüyorum. Buna ragmen gidecegim oyunlara 2 bilet alip birilerini davet ediyorum eslik etmesi icin. daha kasim ayinda bu sekilde 2 oyuna gittim arkadaslarimla.
kocamla daha takilirken hayatinda hic tiyatro bale vs izlemedigini soylemisti - yasadigi yer kasabadan küçük, öyle seyler yokmus. bunu duydugum gibi adam yanima bilet aldigi gibi ona cok kaliteli bir bale bileti almistim, ki tesaduf o zaman da isten ayrildigim bir donemdi😂😂
ama feda olsun yani insanin sevgilisine bilet almasindan guzel ne var yani bunu bile saymaya degmez.
insan sevgilisini, hayatindaki insani yuceltir, mutlu etmeye calisir.
böyle yaparsk bilmiyorum herhangi bir iliskinizde mutlu olabilir misiniz
Yav bi gidip de yorumlarımı oku . Utanmadan para yiyo falan diyeceksin djdkdkdk aynen en fedakar en cefakar sizsiniz . Dört aylık çocuk için aşkından ölsem de ‘ondan fazla’ eko ya da başka türlü emek harcamam .

Anladım. Ama sevgiliniz sizi de düşünüyor vitamin vs alıyor, tabii ki kiminle oturacağı belli olmayan ev için ödeme yapacak ama beni parkta bahçede oturtuyor diye düşünüyor da olabilirsiniz bu sizin düşünceniz ve yargılamak bize düşmez. Bence konunuzu düzenleyin, yorumlarda verdiğiniz detayları konunuza ekleyin. Daha objektif yorumlar alırsınız.

Bana kalırsa ben sorun etmezdim ama bir başkası edebilir yani net bir yorum yapamıyorum çok kişisel bir şey.
Parkta bahçede otururken gözüme batmadı açıkçası . Zaten o zamanlar bilmiyordum sorun yaşadığını . Belli etmiyordu . Bende çok takmadım açıkçası . Sohbeti doyurucu keyifli Fiziken beğendiğim birisi vs derken görmezden geldim

Yav bi gidip de yorumlarımı oku . Utanmadan para yiyo falan diyeceksin djdkdkdk aynen en fedakar en cefakar sizsiniz . Dört aylık çocuk için aşkından ölsem de ‘ondan fazla’ eko ya da başka türlü emek harcamam .
e sen bilirsin sonra böyle yuzeysel iliskiler yaşarsın iste
hayatin alma verme dengesini bozmamak guzel ama sen vermiyorsun ki
vermeyince almiyorsun da
böyle sacma, laf olsun diye yasanan iliskilerle vakit dolduruyorsun.
para yiyorsun demiyorum, adamin parasi da yok ki yiyesin. ama dört aylik iliskide verdigin bu minimum caba da ilginc
ayrica arabanla ayagina gitmekten rahatsizsan (ki adam daha yeni satmis ne ara seni rahatsiz etti onu da anlamadim) kendine yakın yerlere davet et, o gelsin.

Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Bazıları için sinema, parası varken bile gereksiz pahalı olabilir. Çiçek göndermek parasını boşuna harcamak gibi görünür. Ama vitamin takviyesi veya parfüm bunlar lüks sayılmaz insanı ve gerekli şeyler. Biz de ev aldığımız süreçte sinema ve hediyeleşme şeylerine ara vermiştik. Bence Cimri demek için çok erken🌸

e sen bilirsin sonra böyle yuzeysel iliskiler yaşarsın iste
hayatin alma verme dengesini bozmamak guzel ama sen vermiyorsun ki
vermeyince almiyorsun da
böyle sacma, laf olsun diye yasanan iliskilerle vakit dolduruyorsun.
para yiyorsun demiyorum, adamin parasi da yok ki yiyesin. ama dört aylik iliskide verdigin bu minimum caba da ilginc
ayrica arabanla ayagina gitmekten rahatsizsan (ki adam daha yeni satmis ne ara seni rahatsiz etti onu da anlamadim) kendine yakın yerlere davet et, o gelsin.
Çünkü karşımdaki de minimum çaba gösteriyor ondan olabilir mi . Belki de benden bekliyor bilmiyorum . Ama ben ilk veren ilk yapan ilk söyleyen olmadım hiçbir zaman . Belki yanlıştır bilemiyorum. Geçen tatlı yapıp götürdüm çok mutlu oldu bugün yemeği ben yapacağım dedi mesela . Minnet duygusu var

Çünkü karşımdaki de minimum çaba gösteriyor ondan olabilir mi . Belki de benden bekliyor bilmiyorum . Ama ben ilk veren ilk yapan ilk söyleyen olmadım hiçbir zaman . Belki yanlıştır bilemiyorum. Geçen tatlı yapıp götürdüm çok mutlu oldu bugün yemeği ben yapacağım dedi mesela . Minnet duygusu var
neyse ben konudan cekileyim
minimum sevgi alan iliskide de isim yoktur kendim de icimdeki sevgiyi bolca saçmak - doya doya yasamak isterim.
böyle iliskiler bana vakit kaybi gibi geliyor. his yok, verilen deger gösterilen sevgi yok, beklenti cok...
ama sana şunu onerebilirim:)
bu herkeste calisiyor
7. evinin gezegenine bak (yani mesela teraziyse yedinci evinde terazinin gezegeni venuse bak bir de onu kaydet)
sonra chatgptyi ac de ki
7. evi abc Burcu (a° b' c") abc burcunun yonetici gezegeni vyz jkl Burcu (a°b'c") olan bir kisinin ask hayati nasildir, iliskide nasil bir aşiktir, iliskilerdeki en büyük sorunu nedir, es adayi nasıldır, nerede tanışırlar, nasil bir iliski yasarlar, adamin boyu posu meslegi nasildir,
vs vs vs aklindaki tum sorulari yaz
bak bakalim ne diyecek:)
belki sana yardimci olur bazi seyleri anlama konusunda
ben mesela bir konuda hep sasirirdim kendime "nasil hep ayni insanlari buluyorum" diye hatta kkya konu bile acmistim hayatima giren herkesin baska kıtada dogsa bile birbirinin aynisi olmasindan , bu seye baktiktan sonra anladim ki bu benle alakali degilmis de haritam komple benzer insanlari tarif etmisti😅
bence sana da yardimci olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bir parfüm kaç para haberiniz var mı yaa.. Artık en kötüsü en sıradanı bile olmuş 1000 lira 2000 lira, designer parfümler zaten 6-7 binden aşağı bulunmuyor. İki şişe parfüm alıp da kız arkadaşını sinemaya bile götüremeyen adamdan ben de rahatsız olurdum yalan söyleyemem, bahane gibi gelir. Çiçek konusuna girmiyorum çiçeğe verilen para bence de gereksiz, sevmem de zaten. Vitamin falan almış sağ olsun ama sinema bileti alacak parası olmamak gibi bir şey olamaz yani.

Cimri olduğunu sanmam, cimri olan adam vitamin de almaz pahalı vitaminler diyorsunuz bir de @ H hupsidupsi09 ama ben sizi anladım. Bir olmamışlık var bence de. Sizi deniyorsa bakalım elini taşın altına koyacak mı vesaire gibisinden, o da falso. Zaten aşırı ilgi bekleyen, bunu bu şekilde dile getiren şikayetlenen erkek bence hepten falso ama ben bu konuda iyi bir referans olmayabilirim.

Ben size haklısınız haksizsiniz demeyecegim. Sadece eğer bir insan (arkadaş, eş, sevgili, akraba...) içime sinmiyorsa eninde sonunda ,o insanla uzaklaştığını gördüm, genelde de kötü şekillerde. Şimdi birisi içime sinmeyince beni adlandiramadigim bir şekilde rahatsız ediyorsa, iliskime epey bir mesafe koyuyorum.
Sizin de bu ilişki içinize sinmiyor. Kim haklı, kim haksız boşverin. Uzatmayın daha fazla.

O an parası yoktur eline geçince de sana bir şeyler almıştır.Cimriymiş gibi görünmüyor

Kızlar bir parfüm kaç para haberiniz var mı yaa.. Artık en kötüsü en sıradanı bile olmuş 1000 lira 2000 lira, designer parfümler zaten 6-7 binden aşağı bulunmuyor. İki şişe parfüm alıp da kız arkadaşını sinemaya bile götüremeyen adamdan ben de rahatsız olurdum yalan söyleyemem, bahane gibi gelir. Çiçek konusuna girmiyorum çiçeğe verilen para bence de gereksiz, sevmem de zaten. Vitamin falan almış sağ olsun ama sinema bileti alacak parası olmamak gibi bir şey olamaz yani.

Cimri olduğunu sanmam, cimri olan adam vitamin de almaz pahalı vitaminler diyorsunuz bir de @ H hupsidupsi09 ama ben sizi anladım. Bir olmamışlık var bence de. Sizi deniyorsa bakalım elini taşın altına koyacak mı vesaire gibisinden, o da falso. Zaten aşırı ilgi bekleyen, bunu bu şekilde dile getiren şikayetlenen erkek bence hepten falso ama ben bu konuda iyi bir referans olmayabilirim.
Belki doldurma parfüm almıştır 😂😂

adam parfüm almış onun yerine çiçek alabilirdi diyorsunuz, maalesef bencil ve şımarık birisiniz. Kişisel bakımıma harcadığım paranın hesabını kimseye de vermem.

Ne güzel işte sizi düşünmüş, sağlığınızı önemsemiş
Ondan sonra insanlar neden yalan söylüyor, benim sevgili değil de böyle annem var kendime aldığım her şey sorun, o yüzden aldığım-yaptığım şeyleri bilmiyor, dikkat edin siz de yalana yönlendirirsiniz adamı böyle böyle, güzel şeyleri bile paylaşmamaya başlar sizinle

Adam sizin sağlığınızı düşünüp 2 gün sonra solacak bir çiçektense muhtemelen daha fazla para ödeyip vitamin almış. Kendisine de muhtemelen indirimden parfüm bulmuş, güzel kokayım diye almış. Bunlar aslında temel ihtiyaç sayılacak şeyler. Temiz ve güzel kokmak, daha dinç olabilmek için vitamin almak..
Cimri olsa size o kadar para verip vitamin almazdı. Anlayışlı olmaya çalışın. Sinemayı da siz ödeyin ne olacak sanki?
Sizin bu adama karşı duygularınız yoğun değil anladığım kadarıyla. Adamda kusur arıyorsunuz.

Back
X