e karsindaki de aşkından ölmüyor bu yasina kadar hayatina aldigi birsuru insandan birisin.
sen de askindan ölmüyorsun, bu yaşına kadar hayatina aldigin birsuru insandan biri alt tarafi.
boyle seviyor mu ediyor mu
niye sevsin yani daha birkac ayda ki aranizsa yuzeysel bir iliski varken
ha seviyordur ama heyecan, cinsel cekim, hoslanti arasinda basit bir sevgidir.
sen de seviyorum diyorsundur da iste yalnizliktan daha iyi diye en azindan konusacak, gününü dinleyecek, pışpışlayacak biri iste. yalniz olsan cicek beklentin bile olmazdi simdi en azindan bir beklentin var hayattan. sevmek degil de bu iliski icinde olma hissini seviyorsundur.
cok da kafayi yorma sevgi ask bilmemneyle
4 ayda kim kimin neyini sevsin
kendine cok saygisi olsa senle olmazdi bence:)
en basiti adamin ev kredisi ödediğini arabasını sattigini biliyorsun sinemaya da gitmeyelim demis. inatla adami mahcup edip "param yok" demesini beklemisin. yani bu normal mi? adam sana yeni ise cicek gondermeyi dusunemedi diye odun da senin adamin yok zamaninda onu hic mahcup etmeden iki bileti onceden almaman odunluk degil mi?
ya da soyledi "hahaha askim yaaa lafi mi olur. ben alayim, bu sene shrekin yeni filmi cikacakmis sen de onu alirsin" diyebilirdin mesela.
"bir kere tiyatro bileti aldim" demissin
yani masallah 4 ayda bu ne bonkörlük

ben de şu an issizim, ustelik ben de su an ev kredisi ödüyorum. Buna ragmen gidecegim oyunlara 2 bilet alip birilerini davet ediyorum eslik etmesi icin. daha kasim ayinda bu sekilde 2 oyuna gittim arkadaslarimla.
kocamla daha takilirken hayatinda hic tiyatro bale vs izlemedigini soylemisti - yasadigi yer kasabadan küçük, öyle seyler yokmus. bunu duydugum gibi adam yanima bilet aldigi gibi ona cok kaliteli bir bale bileti almistim, ki tesaduf o zaman da isten ayrildigim bir donemdi

ama feda olsun yani insanin sevgilisine bilet almasindan guzel ne var yani bunu bile saymaya degmez.
insan sevgilisini, hayatindaki insani yuceltir, mutlu etmeye calisir.
böyle yaparsk bilmiyorum herhangi bir iliskinizde mutlu olabilir misiniz