1 aylık burnuşum kızlar yorumlarınızı heyecanla bekliyorumm :))

merhaba, ben de ümit taşkına 15 marta gün aldım, ama sizin yorumları okuduktan sonra biraz kafam karıştı, benim 3. ameliyatim olucak revizyon yani, şimdiki görüntüsü nasıl memnunmusun?

merhaba, ben de ümit taşkına 15 marta gün aldım, ama sizin yorumları okuduktan sonra biraz kafam karıştı, benim 3. ameliyatim olucak revizyon yani, şimdiki görüntüsü nasıl memnunmusun?

Selam, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat doktor tercihi yapamadm hala..Önerebileceğiniz doktor var ise söyleyebilir misiniz?Birde tek ameliyatla bitmiyor mu ya sornumuz:) çoğu yazıda gördüğüm 2. ameliyat 3. ameliyat felan diyorlar gözüm iyice korkuyor :)

Selam, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat doktor tercihi yapamadm hala..Önerebileceğiniz doktor var ise söyleyebilir misiniz?Birde tek ameliyatla bitmiyor mu ya sornumuz:) çoğu yazıda gördüğüm 2. ameliyat 3. ameliyat felan diyorlar gözüm iyice korkuyor :)

ilk ameliyatımı 2001 yılında Ali Sakinsel e oldum, daha sonra 2005 yilinda başka bir estetik operasyon yaptirirken burnumu da biraz kaldirtmak istedim fakat sonuç hic iyi olmadi. 2. ameliyatimi Nazim Durak'in merkezi novitada oldum ama Fuat yüksel yapti, kendisi meme estetiğinde 1 numara ama burun için ben memnun kalmadim. simdi 2. amrliyatin uzerinden 10 sene gecti, burun ucum düşük, burun kanatlarim belirgin, nefes aliyorum estetikli bir burunla alakası yok. eger ilk kez estetik olacaksaniz cem payasliyi öneririm, kardesim ona oldu ve sonuc harika

bence yeni burnunun sana gore kusurlarına odaklanmaktansa eski burnunla kıyaslama yap, bence eski haline gore oldukça hoş ve güzel, geçmiş olsun

geçmiş olsuuun bence daha erken 6aydan sonra belli olur şişlerin de iner :)

Bende Bu hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım doktor için ne söylüyorsunuz?

evet biraz şiş duruyor ucu.. ama geçerse çok daha güzel olur tabi.. zaten eski burnuna göre çok güzel yeni burnun :KK30:

Back
X