Çocuğum kalp hastası

Çok geçmiş olsun, en zor kısımları atlatmışsınız öyle düşünün. Bebekler sandığımızdan çok daha güçlüler o koca koca ameliyatlar yetişkinlerde iyileşmesi aylar sürerken bebeklerde bu haftalar sürer. Yani büyüyüp geliştikce toparlanıp kalbide güçlenecektir. Mutlaka terapi alın hiç kolay değil yaşadıklarınız.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul siyami ersek hastanesinde çok iyi doktorlar var.
Kalp kapakçık sorunları diğer damarsal durumlara göre çok daha kolay başarılı bir şekilde çözülüyor bu konuda gerçekten çok iyi cerrahlarımız var.

Gerçekten başta 2 ilaçla başladık sonra 4 oldu sonra 6 oldu. Sonra yavaş yavaş düştü teker teker ilaçlar. Şimdi gene 2 kaldı. Allahım bize de inşallah gelmeyin gerek kalmadı derler. O kadar küçük bir bebek ki. 9 aylık ama gören 6 aylık mı diye soruyor. 7300 kg.
Benim oğlum da 5 yaşında 13 kilo :-( olsun canları içinde olsun büyürler Rabbim şifalar versin

Çok geçmiş olsun, en zor kısımları atlatmışsınız öyle düşünün. Bebekler sandığımızdan çok daha güçlüler o koca koca ameliyatlar yetişkinlerde iyileşmesi aylar sürerken bebeklerde bu haftalar sürer. Yani büyüyüp geliştikce toparlanıp kalbide güçlenecektir. Mutlaka terapi alın hiç kolay değil yaşadıklarınız.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul siyami ersek hastanesinde çok iyi doktorlar var.
Kalp kapakçık sorunları diğer damarsal durumlara göre çok daha kolay başarılı bir şekilde çözülüyor bu konuda gerçekten çok iyi cerrahlarımız var.
Almanya’da yaşıyorum. Kızım Charite üniversitesinde ameliyat oldu. Şu anda doktorumuz Prof ve emah yani yenidoğandan yetişkinliğe kadar takip etme yetkisi bulunan bir doktor. Allah’ıma şükürler olsun ki böyle bir şansa sahiptim. Doktorlar o dönem yüzüme karşı yaşamaz 15 yaşını bile görmez demişti. Ama ellerine sağlık o ameliyatı yapan doktor benim bebeğimi bana tekrardan sanki doğmasını sağladı.

Fırtınalı okyanusu geçmişsiniz, önünüzdeki dere sadece. Kötü son beklerken iyi son okudum. Sizin için çok sevindim, umarım en kısa sürede kendinizi toplarsınız. Bebeğin kilosunu hiç kafanıza takmayın. Doktor kontrolünde ve gelişimi takip ediliyor. Sakın ama sakın cahil tiplerin lafını dinlemeyin. Zor süreçleri siz yaşadınız siz atlattınız. Çocuğum doktor kontrolünde diyip kapatın konuyu

Çok geçmiş olsun, dilerim çocuğunuz en kısa zamanda tamamıyla kavuşur sağlığına. Çok zor günler yaşamışsınız, çok zorlanmışsınız. Ama hem kendiniz hem çocuğunuz için hiç mücadeleden vazgeçmemişsiniz. Kızınız sizin gibi bir annesi olduğu için şanslı. ❤️

Back
X