- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
çok normalbenim dikkatim o çekti![]()

yumurtlama zamanı diye bir şey var biliyorsunuz ki. o da adet olmaya 10 ila 15 gün kala oluyor. kız zaten 1 aylık evli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok normalbenim dikkatim o çekti![]()
hamileyim dese daha mantıklı.. bebegim var denince çocuğu var anliyor insan.çok normal
yumurtlama zamanı diye bir şey var biliyorsunuz ki. o da adet olmaya 10 ila 15 gün kala oluyor. kız zaten 1 aylık evli.
diğer konuyu okumadim ama şimdi anladim yazdığını:)Canım konu sahibinin hamile olduğu diğer konusunda görebilirsin eşi istemediği ve boşanmak istediği için kürtaja zorluyordu en son,sonra ne oldu bilmiyoruz bende takip ediyordum, son adet gününden hesaplandığı için hamile olmasıda gayet normaldir 1 aylık evlilikte ..
kendisi çirkin diye, sen kilo al çirkin ol diye yapıyordur. her zaman bakımlı ve güzel ol. çatlasın patlasın.Esımle nısanlandgım zaman cevremdekı herkes bana laf soledı sen cok guzelsın hıc mı kımseyı bulamadın bu ne dıe. Smdı adam benı begenmıyor kımde garıplık var cozemedım gercekten
Geceleri yatmadan yagli ekmek yeKızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
fake sin bence, 2 ayda evlilik, bebek, doğusonrası 48 kiloKızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
İyide dogurmamis benim okudugm kadariyla hala hamike ve sikintidan 48e dustm demis neresi fake anlamadm bennfake sin bence, 2 ayda evlilik, bebek, doğusonrası 48 kiloMune
sanırım şimdi anladım evlendiğinde hamileymiş, o işi yapıp evlenmişler, adamda istemiyo şimdiİyide dogurmamis benim okudugm kadariyla hala hamike ve sikintidan 48e dustm demis neresi fake anlamadm benn![]()
konu çok saçma, parçalar oturmuyo, hemenbebek vs, bir yerde eksiklik var, yanlış anlatılmış da olabilir konuİyide dogurmamis benim okudugm kadariyla hala hamike ve sikintidan 48e dustm demis neresi fake anlamadm benn![]()