1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Canım konu sahibinin hamile olduğu diğer konusunda görebilirsin eşi istemediği ve boşanmak istediği için kürtaja zorluyordu en son,sonra ne oldu bilmiyoruz bende takip ediyordum, son adet gününden hesaplandığı için hamile olmasıda gayet normaldir 1 aylık evlilikte ..
diğer konuyu okumadim ama şimdi anladim yazdığını:)

Arkadaşlar adam zayifsin beğenmiyorum demiş ama aynı zamanda çocuğu da istemiyor hadi kızı istemiyor kendi çocuğunu nasıl aldir diyor?adamın kendi kişisel problemleri var.afedersin kardes ama bu adamdan ne köy olur ne kasaba. bu adam iyi olan hiçbir seyi haketmiyor ama sen yinede sabret bekle dua et bol bol.yuva yıkmak kolay değil inşallah düzelir

Kilo icin bosanmak isteyen adami hastalikta sağlıkta klisesinin hastaliginda dusunemiyorum...hele ki fiziksel olarak cok degistiren kanser vs gibi zor hastaliklarda(Rabbim kimseye yasatmasin).
Benim anlamadigim siz niye bu kadar israrcisiniz? Yani konuda bile bosan demeyin diye kitlemissin bizi.
Bebek icinse kocan bebegi bile düşünmüyor böyle bi adamin babaligindan ne olacak ki boşanma fikrine rest cekiyorsun.
Adam ne kocalik ne babalil yapacak potansiyelde degil.
Hal böyleyken evli kalmanizim ne yavrunuza ne size faydası olur.
Yerinizde olsam ailem anlayışlı insanlarsa vakit kaybetmeden giderim.

diğer konuyu da okudum.
eşi için bebegini kurtaj aldirmak istediği için çok üzücü.:KK43:
bebegi olmayan kaç kişi var ortada.. istemiyosa evlatlık versin çocuğu...
benim arkadaşimin arkadaşi vardi..
17 sinde tecavüze uğramiş.. işitme engelliydi.
sora hamile olduğu herkesten saklamiş.
sora bi hastanede doğum yapıyo bebegi öldü diye nufüse aliyor.
o bebek ölmemiş.. başka birine evlatlık vermiş.
arkadaşim anlatmişti. bende şok olmuşum taniyordum kızı.
o 19 unde biriyle evlenmiş kızlık zari diktirmiş. evlenmeden önce..
evleniyor mutlu mesut devam ederken sora da evlendiği kocasi bunları 1 yıl sora öğreniyor. şokun üstüne şok yaşamiş. sora kızı boşuyo. oysa ben kıza üzülmüştüm. namusu temizlemek için o cocukla evlenmiş:( bilemiyorum.
bunları arkadaşimdan duymuşum...daha neleri var düşün:KK43:

Esımle nısanlandgım zaman cevremdekı herkes bana laf soledı sen cok guzelsın hıc mı kımseyı bulamadın bu ne dıe. Smdı adam benı begenmıyor kımde garıplık var cozemedım gercekten
kendisi çirkin diye, sen kilo al çirkin ol diye yapıyordur. her zaman bakımlı ve güzel ol. çatlasın patlasın.

Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana :KK43:(
Geceleri yatmadan yagli ekmek ye :bicak:

Benim kocada senin kilonda olayim diye laf ediyo. Boyumuz hemen hemen ayni. Ben ac yasiyom sirf o yuzden :deli:
Erkeklerde ne cins. :KK57:

Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana :KK43:(
fake sin bence, 2 ayda evlilik, bebek, doğusonrası 48 kilo Mune Mune

O ne sacma sebeptir kasinin ustunde niye goz var hesabi sacmalamis esin resmen canim ya ayrica ne var kilonda kim bilir kendi ne halti varda sana bahane buluyo hakimin lkarsisina gecip karim zayif bosanmak istiyorum mu diycek resmen kufrederr gibi

Çok saçma, bence sahte bu konu gerçekse bile adam senle değil senin etinle budunla evlenmis sanırım et but gidince adamda vazcaymıs demekki hı hı eved

Back
X