Merhabalar bende dun hamile olduğumu öğrendim hemde aşılama ile. 3 senedir bekledigim bir mujdeydi. Ama suan o kadar aaskin ve inanamiyorki hic icimde hissedemiyorum normal olarak cok kucuk. Sigarayi birakmam sart biliyorum. Ne zorluklar cektin diyorum kendime ama cok zor en son 6 ssat once ictim biraktim diyerek ama içim gidiyo
8 yıldır içtiğim için bir günde bırakmak bana zor geliyor bu zamana kadar hiç bırakmadım dün denedim inşallah azalta azalta bitecek böyle. Ben de bebeğime zarar vermek istemem canımın parçası.
yargılamak için yazmıyorum sigara içenleri bağımlı olanları anlamam mümkün değil, nasıl bir bağımlılık yapıyor da insanlar bırakamıyor bunu benim aklım almıyor çünkü tecrübe etmediğim bi durum. görümcem de azaltıcam dedi ama 5.hafta 10.hafta 15 derken hala içiyor. Rabbim herkesin yavrularını korusun ama hiçbir şey olmasa bile sigara içenlerin çocuklarının astım bronşit sorunları içmeyenlere göre kat kat fazla oluyor. inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.
Merhabalar bende dun hamile olduğumu öğrendim hemde aşılama ile. 3 senedir bekledigim bir mujdeydi. Ama suan o kadar aaskin ve inanamiyorki hic icimde hissedemiyorum normal olarak cok kucuk. Sigarayi birakmam sart biliyorum. Ne zorluklar cektin diyorum kendime ama cok zor en son 6 ssat once ictim biraktim diyerek ama içim gidiyo