Saç Uzatma Yöntemleri 1 aylik sac uzaması (fotografli)

Kızlar bu da son hali saçımın. Merak eden olursa yada takip eden olursa diye cekicem hep. :) bu sefer yukariya tarihleri de yazdim. Ilk hali 2 ay once falandi. Sondaki fotografi da bugun cektim .

çok guzel uzamış saçların neler yaptın yazarmısın

ben saçima bıçok şey uyguladım mesela suan yumurta kiriyorum sadece sarisini alıyorum vitamin ekleyebiliyorum içine bu bepanten varya bi kaşık ta badem yağı ekliyorum sacimin uzunluğuna göre ayarlıyorum bi kaşık bal bile ilave edilebilir saç parlıyor ekstradan ben koymuyorum masajla yedirin saça bi saat boneylede sarip bekle. sonra saç bakım kremleriyle yıkayıp kremlı iken yumuşak bi sekilde taramak masaj görevi görüyor saçta.böyle böyle toparlandi saçım çünkü çok boya yaptım.bel hizasinda suan kestirmistim önceden.
Ne kadar surede bel hizana geldi peki :)

Atsana canim bi bakayim :)
canım kısa iken arkaya doğru cekilmis hiç resmim yok o zmanaalr sariydi 4 5 ay öncesine kadar suanki hali kahve tonunda saçim oda duzlestirdik nekadar uzamis kontrol amaçlı cekmistik böyle yani.

Eklentiler

• IMG_20161202_220953.webp
    IMG_20161202_220953.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 134
canım kısa iken arkaya doğru cekilmis hiç resmim yok o zmanaalr sariydi 4 5 ay öncesine kadar suanki hali kahve tonunda saçim oda duzlestirdik nekadar uzamis kontrol amaçlı cekmistik böyle yani.
Ay ne guzel upuzun saclarin. Ki zaten önceden de uzunmus. Benim o kadar uzasa yeter valla :(

Back
X