• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Boş gebelik 1 Dış gebelik

bilinmeyenlerdende

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2023
9
-10
6
Arkadaşlar merhaba. Ben 26 yaşındayım öncelikle yumurtalıklarım sağlıklı,çabuk hamile kalabiliyorum,rahmim tertemiz,hiçbir sağlık sıkıntım yok.Mart ayında bir gebelik geçirdim ve kalp atışını duymaya gideceğimiz randevuda kesenin boş olduğumu gördük. Bunun adı boş gebelik olduğunu ve kürtajla aldırmam gerektiğini söylediler. Ben de aldırdım. İlk 3 ay kesinlikle birliktelik olmaması gerektiği için hiç böyle bir girişimde bulunmadım. 4 ay geçti ve ilk birlikteliğimizden sonra adetimin gecikmesiyle evdeki testle hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim. Orda da kese olmadığını ve beta değerlerimin hiç ilerlememesi nedeniyle dış gebelik olduğunu tespit ettiler. Onun için de 1 doz iğne oldum her 2 günde 1 değerlerim sıfırlanana kadar kan verdim. Şimdi bu süreçten sonra tekrar hamile kalabilir miyim,kalırsam aynı şeyleri mi yaşayacağım benlik bir sorun var mıdır yoksa eşimle ilgili olabilecek bir durum mu bu diye içim içimi yiyor böyle deneyimleri olan varsa bana yardımcı olabilir mi?🙏🏻🥹

Back