Bir buçuk ay hapis ve yeni dosya sunduk itiraz ettik verilen cezaya inşallah bir sonraki davaya kesinleşecek Allah'ım bana yardım etCinsel taciz suçundan nasil olurda 1 5 ay alabilir ay yani bide yıl bile değil yıl olsa bile az . Başvuracağınız başka yerler mutlaka vardır peşini bırakmayın size yapılanın bedelini ödettirin.
1 buçuk ayın yatarıda yok yani 2 yil altı para cezasına çevriliyor diye biliyorum.
Cinsel taciz elimde sadece bir mesaj vardı başka bir delilim yoktu cunki çok akıllı bir insan delil vermeyecek kadar şeytan önünde eğilir o derceAvukatınız davayı açarken ne öngörüyordu?
hukum giydiği suç ne? Suçunun cezası mı 1.5 ay, yoksa yeterli delil yoktu vs durumu mu var?
cinsel tacizden mi suçlu bulundu, yoksa rahatsız etmek vs gibi şeylerden mi?
Eski konularınızi bilmiyorum dehşete kapildimCinsel taciz elimde sadece bir mesaj vardı başka bir delilim yoktu cunki çok akıllı bir insan delil vermeyecek kadar şeytan önünde eğilir o derce
Avukatınız ne umuyordu?Cinsel taciz elimde sadece bir mesaj vardı başka bir delilim yoktu cunki çok akıllı bir insan delil vermeyecek kadar şeytan önünde eğilir o derce
Bende aynı fikirdeyim aile bakanlığına çok rahat ulaşabilirsin ki senin yanında olacaklardırTemyize gitseniz??
Bir de isminizi açıklamadan sosyal medyada duyurun bu olayı, o zaman gerektiği cezayı alır. Sosyal medya olmadan adalet işlemiyor maalesef
İnşallah lütfen dua edinBende aynı fikirdeyim aile bakanlığına çok rahat ulaşabilirsin ki senin yanında olacaklardır
Uckuru düşük anne baba ickici olursa malesef yaparlarkonudan çok bagimsiz bir sey sormak istiyorum 4 kardesiz demissiniz eski konunuz da sizi baskalarinin yanina birakip geriye kalan 2 cocugu neden yapmislar anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?