- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
doktorunla iletişime geçmelisin. aynı belirtileri yaşadın ve bebeğn kalbi durmuştu. umarım seninki olağan normal kanamalardandır. stres yapman için söylemedim çok daha fazla kanaması olup sağlıkla kucağına alanları biliyorum. fakat üzerinde durmalısın eğer rislkli bir durum varsa düşük önleyici ilaç veya iğne başlıyorlar.Merhaba hanimlar,
5+6 haftalik hamileyim.Son bir kac gundur ilk baslarda pembe sonrasinda kahve rengi akinti gelmeye basladi.İntden yerlesme kanamasi okudum ama yine de merak ettim.Acaba bu akintilar neye delalet kasik agrilarimda mevcut.Ayni durumu yaşayanlar blgilendireblirmi
Merhaba hanimlar,
5+6 haftalik hamileyim.Son bir kac gundur ilk baslarda pembe sonrasinda kahve rengi akinti gelmeye basladi.İntden yerlesme kanamasi okudum ama yine de merak ettim.Acaba bu akintilar neye delalet kasik agrilarimda mevcut.Ayni durumu yaşayanlar blgilendireblirmi
Hadi yaa,smdi biraz tedirgin oldum.Bir hafta kadar sonra randevum var.Aslnda panikte yapmadim olagandir diye ama hemenmi gtmeliyim yksa biraz daha mi beklesem?Sende bunun haricinde ne gbi belirtiler yasamistindoktorunla iletişime geçmelisin. aynı belirtileri yaşadın ve bebeğn kalbi durmuştu. umarım seninki olağan normal kanamalardandır. stres yapman için söylemedim çok daha fazla kanaması olup sağlıkla kucağına alanları biliyorum. fakat üzerinde durmalısın eğer rislkli bir durum varsa düşük önleyici ilaç veya iğne başlıyorlar.
Cok tuhaf oldum ya en iyisi esmle bir konusaym randevu alablirsek gidelim randevu almakta zor.Ama bir yandanda normalde olabilir degilmi boyle bir ihtimalde olabilirCanim kesinlikle doktorunla gorus yada en kotu ihtimal bi acile git kadin dogumcusu olan.
Kimi kanamalar evet dediigin gibi yerleşme kanamasi gibi dogal kanamalar oluyor. Ama kimisi de onemsenmesi gereken kanamalar. Benim kahverengi akintilarim vardi kese cevresinde kanama alani var denmisti dusuk onleyici ilac falan kullanmistim cok sukur saglicakla aldim kucagimA. Ama hiç durma git derim ben
tatlım bekleme bence erkenden git olumsuz bir durum yoksa içini rahatlatmış dönmüş olursun. Allah korusun olumsuz bişey olsa kendini suçluycaksın erken gitseydim diye. diyorum ya bende çok okudum olağan durumlarda olabilyor düşük başlangıcıda olabiliyor bunun kararını ancak doktor verecek. benim cuma günü mesai bitimine yakın kahve lekelenmem oldu. onceki düşüğümden dolayı anladım bişeyler ters gidiyor. sonrasında pembemsi devam etti ara ara pazartesi gittiğimde zaten kalp atısının önceden durduğunu öğrendim. ama tekrar diyorum herkes bir değil kuzenim adet kanamasından fazla kanama ile geçirdi bütn gebeliğini. bu işler nasiptir içeçek suyu yoksa bir damla kanla gider görecek günü varsa yoğun kanamaya rağmen doğarHadi yaa,smdi biraz tedirgin oldum.Bir hafta kadar sonra randevum var.Aslnda panikte yapmadim olagandir diye ama hemenmi gtmeliyim yksa biraz daha mi beklesem?Sende bunun haricinde ne gbi belirtiler yasamistin
Cok haklisin canim.Rabbime emanet alan o veren o.En iyisi esimle konusayim canım.İnsAllah hersey normaldirtatlım bekleme bence erkenden git olumsuz bir durum yoksa içini rahatlatmış dönmüş olursun. Allah korusun olumsuz bişey olsa kendini suçluycaksın erken gitseydim diye. diyorum ya bende çok okudum olağan durumlarda olabilyor düşük başlangıcıda olabiliyor bunun kararını ancak doktor verecek. benim cuma günü mesai bitimine yakın kahve lekelenmem oldu. onceki düşüğümden dolayı anladım bişeyler ters gidiyor. sonrasında pembemsi devam etti ara ara pazartesi gittiğimde zaten kalp atısının önceden durduğunu öğrendim. ama tekrar diyorum herkes bir değil kuzenim adet kanamasından fazla kanama ile geçirdi bütn gebeliğini. bu işler nasiptir içeçek suyu yoksa bir damla kanla gider görecek günü varsa yoğun kanamaya rağmen doğar
umarım yolundadır. randevu bulmak zor dedin durumunu söyle araya sıkıştırsın sonuçta keyfi kontrol değil kanama bu gebelikteki en acil durumCok haklisin canim.Rabbime emanet alan o veren o.En iyisi esimle konusayim canım.İnsAllah hersey normaldir
Bu hftalrda pembe kahve kanamalar olabilir,bende dokroruma söylediğimde progestan vermişti stres yapma,erkene çekebiliyorsan randevunu doktoruna görünürsün..Cok haklisin canim.Rabbime emanet alan o veren o.En iyisi esimle konusayim canım.İnsAllah hersey normaldir
Kadin dogum acil e gidin ne randevusu randevuyu beklemez buCok tuhaf oldum ya en iyisi esmle bir konusaym randevu alablirsek gidelim randevu almakta zor.Ama bir yandanda normalde olabilir degilmi boyle bir ihtimalde olabilir
Canım hemen doktora gt bekleme sakın düşük olabilir ilk bebeğimi böyle kaybetmiştim kanaman devamlıysa düşük olabilirMerhaba hanimlar,
Bir anda moralim dustu aslnda pek byle yorunlar beklemiyordum.cnku ilk hamilelik neyin ne olduğunu bilmiyorum heralde normaldir dedim ama demek ki riskim de olabilirmis.Karim agr i mda pek fazla yok.ondan dusmemistim ustune.En iyisi bir gorusmekBu hftalrda pembe kahve kanamalar olabilir,bende dokroruma söylediğimde progestan vermişti stres yapma,erkene çekebiliyorsan randevunu doktoruna görünürsün..
kanama gebelikte herzaman istenmeyen durumdur. haklısın ilk gebeliğin olduğu için bilemiyorsun. bizde zaten acı acı tecrübe kazandık. hersey yolundadır inşallah saglıkla alırsın kucağınaBir anda moralim dustu aslnda pek byle yorunlar beklemiyordum.cnku ilk hamilelik neyin ne olduğunu bilmiyorum heralde normaldir dedim ama demek ki riskim de olabilirmis.Karim agr i mda pek fazla yok.ondan dusmemistim ustune.En iyisi bir gorusmek
Kanamadan ziyade kahverengi akıntı seklinde ama cok tedirginim yaaaCanım hemen doktora gt bekleme sakın düşük olabilir ilk bebeğimi böyle kaybetmiştim kanaman devamlıysa düşük olabilir
Canım endişelenmekte haklısın ilk hamilelik çok normal,kırmızı kanama olmasıktan sonra pembe kahve akıntı normal demişti doktorum,stres yapma lütfen,hayırla sağlıkla ilerlesin inşallahBir anda moralim dustu aslnda pek byle yorunlar beklemiyordum.cnku ilk hamilelik neyin ne olduğunu bilmiyorum heralde normaldir dedim ama demek ki riskim de olabilirmis.Karim agr i mda pek fazla yok.ondan dusmemistim ustune.En iyisi bir gorusmek
Sen yinede görün için rahatlasın cnm
Kanamadan ziyade kahverengi akıntı seklinde ama cok tedirginim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?