- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Amin canim benim.İnşAllah hersey yolundadirCanım endişelenmekte haklısın ilk hamilelik çok normal,kırmızı kanama olmasıktan sonra pembe kahve akıntı normal demişti doktorum,stres yapma lütfen,hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah
ah o doktorlar kahve lekelenme sonrası gittim kalbinin durduğunu öğrendim. ne olursa olsun doktora gitmek şart vallaCanım endişelenmekte haklısın ilk hamilelik çok normal,kırmızı kanama olmasıktan sonra pembe kahve akıntı normal demişti doktorum,stres yapma lütfen,hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah
Tabiki gitsin canım,gitmesin demedim zaten,şu an hafta sonu şimdilik yapacağı birşey yok kendini strese sokmasın,yda kadın doğum acil servisine gidip doktora görünebilirah o doktorlar kahve lekelenme sonrası gittim kalbinin durduğunu öğrendim. ne olursa olsun doktora gitmek şart valla
bende yaşadığım için kötü durumları baya bi panik oldum klavye başındaKonu sahibi yazdıklarımızı pek sallamıyor ama yazcam yine de benim de önce kahverengi başladı sonra pembe ye döndü ve sonra kırmızıya acilen dr a gittim ve düşük riskim vardı 3 ay iğne ilaç kullandık ve istirahat ettim ihmal etmeyin hemen şimdi kalkıp bir acil e gidin
Maalesef yanlış bilgiler veriliyor konu sahibine ve nedense o da bizi değil onları dinliyor peki.bende yaşadığım için kötü durumları baya bi panik oldum klavye başında
Yok kesinlikle sallamamak degil ama soyle bir durumum var esim yanmda degil su anda gececi o yuzden randevuyu dusunuyorum.Yani boyle bir durumda sogukkanlilikla sabahin olmasını esimin gelmesini beklemem lazim.Birazda tekim blundugum yerde o yzden braz sakin.kalmaya calisiyorum.Cokta tedirginim bir yandan yaaKonu sahibi yazdıklarımızı pek sallamıyor ama yazcam yine de benim de önce kahverengi başladı sonra pembe ye döndü ve sonra kırmızıya acilen dr a gittim ve düşük riskim vardı 3 ay iğne ilaç kullandık ve istirahat ettim ihmal etmeyin hemen şimdi kalkıp bir acil e gidin
herkes kendi başına gelenden yola çıkarak bişeyler söylüyor. burada şöyle düşünmek lazım net olan şey erken gebelikte kahve lekelenme ve kanama düşük belirtiside olabilir önemsizde olabilir. önemsizse ne alaa. ama ya değilseMaalesef yanlış bilgiler veriliyor konu sahibine ve nedense o da bizi değil onları dinliyor peki.
cok stres yapma gidebildiğin en zamanda git için rahat etsin ama tabi 1 hafta sonraki randevu değil.Yok kesinlikle sallamamak degil ama soyle bir durumum var esim yanmda degil su anda gececi o yuzden randevuyu dusunuyorum.Yani boyle bir durumda sogukkanlilikla sabahin olmasını esimin gelmesini beklemem lazim.Birazda tekim blundugum yerde o yzden braz sakin.kalmaya calisiyorum.Cokta tedirginim bir yandan yaa
Bu acil bir durum o yüzden bu kadar üst iste yazıyoruz allah kimseye yasatmasin bebeğinizi kaybedebilirsiniz zaman çok önemli o yüzden.normal filan da değil bu durumda kanama yada kahverengi pembe akıntı olmasiYok kesinlikle sallamamak degil ama soyle bir durumum var esim yanmda degil su anda gececi o yuzden randevuyu dusunuyorum.Yani boyle bir durumda sogukkanlilikla sabahin olmasını esimin gelmesini beklemem lazim.Birazda tekim blundugum yerde o yzden braz sakin.kalmaya calisiyorum.Cokta tedirginim bir yandan yaa
Canim tabiki olaganda olabilir ama olmayadabilir riske atmaya gerek yok. Benim lekelenmem oldugunda gece acile gitmistim. Baska bi belirtim yoktu. Kasik agrisi vardi ama o her hamilelikte olurmus. Ama kesinlikle kanamayi onemsemelisinHadi yaa,smdi biraz tedirgin oldum.Bir hafta kadar sonra randevum var.Aslnda panikte yapmadim olagandir diye ama hemenmi gtmeliyim yksa biraz daha mi beklesem?Sende bunun haricinde ne gbi belirtiler yasamistin
Canim doktora git. Benim de geldi progestana baslatti hemen. Ultrasonda kanamali bolge gormua. Internette bunu okudum demekle olmaz herkesin hamileligi farklidoktorunla iletişime geçmelisin. aynı belirtileri yaşadın ve bebeğn kalbi durmuştu. umarım seninki olağan normal kanamalardandır. stres yapman için söylemedim çok daha fazla kanaması olup sağlıkla kucağına alanları biliyorum. fakat üzerinde durmalısın eğer rislkli bir durum varsa düşük önleyici ilaç veya iğne başlıyorlar.
Canim gittik esimle hemen sabahtan doktora kan tahlili vs aldilar.Gorunurde birsey yokmus yolundaymis durumlar ama istirahat etmemi soyledi.O akintinin sebebi de eski kanamada olabilirmis veya baska birsey.zaten ultrason da da gormus kanamayi devar ederse eger tekrar gelin dedidoktora gidince mutlaka burayada yaz
Evet kahve akintilar genelde onceden olmus bir kanamaya isaret. İyi yaptin gitmekle bunlar onemli seyler. İcin rahat etti sevindim kotu bisey olmamasina insallah devam etmez kanaman cok fazla ayakata kalma ve bol su icmeye calisCanim gittik esimle hemen sabahtan doktora kan tahlili vs aldilar.Gorunurde birsey yokmus yolundaymis durumlar ama istirahat etmemi soyledi.O akintinin sebebi de eski kanamada olabilirmis veya baska birsey.zaten ultrason da da gormus kanamayi devar ederse eger tekrar gelin dedi
İnsAllah canim,iyiki doktora gitmişim erkenden zaten dkkatte etmem gerekiyormus.Ben bu kadar ustune dusmemistim ama bu aylar önemliymişEvet kahve akintilar genelde onceden olmus bir kanamaya isaret. İyi yaptin gitmekle bunlar onemli seyler. İcin rahat etti sevindim kotu bisey olmamasina insallah devam etmez kanaman cok fazla ayakata kalma ve bol su icmeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?