1 cm açılma acil yardim :(

tatlibelamm

sabah uykum
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
318
68
43
32
Arkadaşlar merhaba uc gün oönce sancilandim acile gittim doğum sancisi sandim yalanci doğum sancisiymis ama nstde ara ara sancim cikti ve 1 cm acilma war dedi ewe git dinlenme bol su iç dedi boyle olan var mi bide tahmini ne kadar sonra doğum olur

eğer gerçek doğum sancısı değilse hemen olmaz ama sen yine de çantanı planını hazır tut ne olur ne olmaz. eğer böyle çaktırmadan açılmaların devam edecekse gayet şanslısın.. bebek için riskli dönemi de atlatmış durumdasın ama biraz zayıf doğabilir hemen gelirse. bu yüzden mümkün olduğu kadar dinlen.. sonuçta rahim içinde geçirilen dönem en hızlı büyümenin olduğu dönemdir :) bir avazda kurtulursun inşallah..

Ayyy canim benim çok saol allah razi olsun sende bi awazda kurtulursun inşallah cantam hazir bekliyorum dediğin gibi birazda korku heyecan karisik bisey dar suyunun geldiğini ya anlamazsam diye korkuyorum doğum sancisi olduğunu ya bilmezsem diyorum

canım suyun küçük tuvaletinden farklı olarak ne kadar kendini zorlasan da tutamayacağın renksiz kokusuz bir sıvı mutlaka farkedersin diye düşünüyorum..

doğum sancılarını da anlamak çok kolay olacak.. çünkü özellikle ilk doğum 5 dkda oldu bitti olmuyor malesef.. minimum 1 saat sana kendini hissettirecek sıklıkta ve güçte kasılmalar olacaktır.. dahası ben her sancıdan önce oğlumun doğum kanalında ilerlemek için başını çevirdiğini bile hissediyordum bacak aramda.. eğer 3-5 kasılma arka arkaya hissedersen süre tutmaya başla baktın 10 dkda 3 kere gibi bir sıklığı var o zaman doktorunla konuşup yola düşme zamanıdır :)

[İnsaallah rpy, post: 38496125, member: 177569"]canım suyun küçük tuvaletinden farklı olarak ne kadar kendini zorlasan da tutamayacağın renksiz kokusuz bir sıvı mutlaka farkedersin diye düşünüyorum..

doğum sancılarını da anlamak çok kolay olacak.. çünkü özellikle ilk doğum 5 dkda oldu bitti olmuyor malesef.. minimum 1 saat sana kendini hissettirecek sıklıkta ve güçte kasılmalar olacaktır.. dahası ben her sancıdan önce oğlumun doğum kanalında ilerlemek için başını çevirdiğini bile hissediyordum bacak aramda.. eğer 3-5 kasılma arka arkaya hissedersen süre tutmaya başla baktın 10 dkda 3 kere gibi bir sıklığı var o zaman doktorunla konuşup yola düşme zamanıdır :)[/QUOTE]

İnsaallah canim ya ilk ya hani ondan boyleyimgaliba .d

suyunun geldiğini anlamamak gibi şansın yok merak etme:=)ayrıca suyun doğum anında da gelebilir ille su gelecek diye bir şey yok

cnım bi mesajında sivasta oldugunu okudum yanılmıyorumdur umarın
hangi hastane ve doktora gidiyorsun kontroller için

benim kizimda 33.. haftada 1 cm açikligim vardi ve basi dogum kaanlindaydi, 4 hafta yattim ilacini kullandim, sonrada kizim gelmek bilmedi 40 . haftada dogdu,simdi 6.5 yasinda : )

Ben sivastaym temmuz ruhnaza gidiyorum ben memnunum ama nadir beye de iyi diyorlar devlet hastanesindede sultan şalk icin iyi diyorlar ama cok fazla hastasi varmış 15 20 gun once randevu alman gerekiyormus

Bende de dun çok fazla sanci vardi dogum sancisi sandim dogrulamadm yerimden ama drya gtmedm acilmami acaba bendekide sali gunu randevm var beklemelimiym drya gtmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…