Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.çocuğu normal olup.2.olmayanlar tüp bebek tutanlar
Merhaba oğlum normal oldu 10 yaşında. 5 yıldır 2. Çocuğumuz olmuyor. 1 aşılamam negatif. Şimdi tüp bebek deniyoruz. Benim gibi olan arkadaslar. Ilk denemede pozitif sonuç alan varmı?
Merhaba oğlum normal oldu 10 yaşında. 5 yıldır 2. Çocuğumuz olmuyor. 1 aşılamam negatif. Şimdi tüp bebek deniyoruz. Benim gibi olan arkadaslar. Ilk denemede pozitif sonuç alan varmı?
Benim de dört yaşında oğlum var. Normal gebe kaldım. Bir yıldır ikincisi ni istiyoruz olmadı henüz. tahlil SONUÇLARI hepsi temiz, gecen ay klomen kullanfim. Bu ayda kullanıyorum. Inşallah bu yıl bize hayırlı gelir hepimiz hsmis oluruz
Ben varim canim şükür kizim (5yasinda) normal hatta ondan sonra ikiz kaybim var o da normaldi ... simdi hamileyim tup bebekle oldu şükür ilk denememde...