- Konu Sahibi butterfly83
-
[sıze="2"]birşey sorucam istemeden nasıl hamile kalınıyor yani dogum kontrol hapı yada spıral yada kolaltına yerlestırılen zımbırtıdan yada aylık ıgnelerden bu korunma yontemlerınden kullandınızda o herseye ragmen yuzde 2 cocugun olabılırlık kısımamı denk geldınız..sıze uzulmuyorum ben kızmayın bana ogretmensınız allaha emanet kocanızla beraber oluyorsunuz bılmelısınızkı sperm vagınaya gırınce (bır saglık sorunu yoksa hamıle kalınır)cocuk olur sızınkı nasıl ıstemeden oldu??kurban olım yapmayın boyle ıkı cocukta ıstemeden oldu bır ogretmene(meslegınızı ıcra edemesenızde sımdılık)yakısan bır acıklama olmamıs..bundan sonra ıstemeden kazarabıseylerın basınıza gelmemesı dılegıyle...[/sıze]
doğum kontrol hapı kullanırken -tamamen doğru bir şekilde- hamile kaldım ve düşük yaptım.
kondomla korunurken hamile kaldım ve mahsul 7,5 aylık.
olunca oluyor, hatta o yüzde 2'lik kısım 2 kere aynı kişiye de denk geliyor.
o yüzden istemeden hamile kalınabiliyor.
EE AMA TABI DOGUM KONTROL HAPI KULLANIRKEN ARADA BIR DOKTORA GIDIP HORMON DURUMUNUZU ILACIN MEHTEVIYATINDA BULUNAN HORMONUN SIZIN ICIN YETERLI OLUP OLMADIGINIZA BAKTIRMANIZ LAZIMBEN MESELA ADETTEN KESILDIM MEGER HORMANU FAZLA GELMIS DOKTORUM SOZU DAHA DUSUK BIR ILAC OLAN MIRENOVAYI VERDI TAKIPLE OLUR BU ISLERR BEN BUNU BILIR BUNU SOYLERIM HER AKSAM SAAT ONDA DAKIKASINI GECIRMEDEN ICIYORUM AMA HADI OLDU DIYELIM O YUZDE IKILIK KESIM BIR KERE BANA DENK GELSEYDI YEMIN EDIYORUM IKINCIYIDE ISTEMIYORSAM PREZETVATIF DOGUM KONTROL HAPI HEPSINI AYNI ANDA KULLANIRDIM..BIRSEY BIR INSANIN BASINA BIR KEZ GELIYORSA KAZADIR IKINCI KEZ AYNI SEY GELIYORSA EMIN OLUN KAZA YADA TESADUF DEGILDIR.... ...sempatiksalakcinni
öncelikle forumda büyük harfle yazmak yasatır; bilginize.
ikincisi; bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama sözünüz banaysa zaten iki ayda bir kontrole gitmek zorundayım.
doğrusunuz takiple olur bu işler, bir ayağı hastanede olan bir insan bunu çok iyi bilir zaten.
siz de emin olun ki başınıza gelmeyen şeyler hakkında konuşmak her zaman yanıltıcıdır.
tüpleri bağlanan -ya da tamamen bağlandığı sanılan- kadının bile gebe kaldığını biliyorum.
olunca oluyor; neden anlamak istemiyorsunuz anlamadım bende.
gerçi konu sahibinin o tiynette bir kocayla gebe kalacak kadar yakınlaşması bile bana göre ilginç ya o da ayrı konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?