- Konu Sahibi butterfly83
her iki çocuğuma da istemeden hamile kaldım...3 yıllık evliyim...21 aylık bir kızım var ve 2 aylık hamileyim......eşim benimle artık hiçbirşey paylaşmıyor..1 yıl önce güç bela bir ev satın aldık onuda satmak istiyor.....ben satma taraftarı değilim fakat bana dediği şu : senin kararın benim için önemli değil...şu ana kadar sana hiçbişey sormadım diyor.....ben çok pişman oldum böyle bir adamla evlendiğime.....bu cumartesi kpss sınavım var....3 yıldır öğretmenliğimi böyle bir adam için erteledim ....sınava hazırlanamadım....eve gelip koltuğa uzanıp kös kös tv izlemekten başka yaptığı birşey yok....artık bende birşeyler yapmak istiyorum......ilgi istiyorum ....yok..yok.....hiçbişey yok...eskiden böyle değildi.....yol yakınken dönsemmi diyorum ama yolda yakın değilki....2 çocukla naparım nereye giderim....içimde çok büyük bir pişmanlık var.....ne yapacağımı bilemiyorum.....ben işe yaramaz bir insanın tekiyim....hiçbirşeyi beceremiyorum....gebelikten bile korunmayı beceremedim
çok ama çok mutsuzum::
hayattan hiçbir beklentim kalmadı......şiddet deseniz gördüm
hemde çocuğumun yanında
artık içimdende hiçbirşey gelmiyor...buraya neden yazdığıma gelince ...sadece yazıp rahatlamak için........................kimseye anlatamadıklarımı yazabilmek bir nebze rahatlatıyor....başınızı şişirdiysem affola....okuyan okumayan herkesten ALLAH razı olsun....